#29 Przemysław Frankowski

angelino benzeri başarısız transferler hocaya yazabilir, fiziği bizim kaotik futbola uymuyor falan deriz de bu adam düz kötü topçu

Adam bariz kötü oyuncu. Mevkiisi değil lafı da zırva. Kimse buna kalede dur demiyor, sonuçta profesyonel oyuncusun ve yanındaki adama pas verebilmeli, yanında duran adamı arkana kaçırmamalısın. Bk gibi herif. Bizi şampiyonluktan etti belki de.

Ulan gidip hadegonaji alsaydiniz bundan iyi oynardi en azindan ligi taniyor ve bunun kadar hataya meyilli oyuncu degil

Bek veya değil çok da önemli değil yanındaki adama pas bile veremeyecek kadar rezil bir topçu.

Okan kötü hoca eyvallah ama bu adamın performansı ile uzaktan yakından alakası yok. Kötü bir futbolcu değil, çok kötü ve rezil bir futbolcu.

ilk goldeki payını da unutmamak gerek.
davinson her ne kadar yerde kayak yapmış olsa da, sallana sallana koşup tek başına rafa silvanın gol atmasında en büyük etken.
ek olarak kırmızı alıp elbette takımı eksik bırakarak zaten maçı olmasa da psikolojiyi kendi elleriyle rakibe verdi.

Çok yanılttı abi öyle böyle değil bu adamı tekrar lense yolla esmeye başlar

Çok kötü oynuyor da üçlü oynarsak bu kadar kötü oynamaz orası da net

Ayıplarını bir nebze kapamış oluruz

Bence psikolojisi bozuk da olabilir herifin

Gül gibi ülkeyi camiayı bırakıp Burukball oynamaya geldi. 10 kere Facetime yapılmıştır seni kanat bekte şöyle kullanıcam üçlü oynayacaz falan denmiştir kendisine. Şimdi iki maçta vazgeçildi alakasız bir rol verildi. Noluyor lan psikolojisine girmiş olabilir

Ayrıca asla bu kadar büyük bir camiada oynamamış bu da belli oluyor. Son büyük kontratı kaptım rehaveti de bünyeye zerk oluyor olabilir. Vaziyet parlak görünmüyor doğrusu

Büyük takım oyuncusu değil sanki.

ortasahanın sağına geç orda savunma yap derseniz dünyanın en iyisi bile savunma açığı verir. bizde sağbek yok defansif sağ kanat var.

Sözde scooter yorumcularimiz var YouTube da felan ben artık hiçbirine inanmıyorum. Transferde bir oyuncu adı geçtiği anda bir övülüyor övülüyor ama gelince ne olduğu belli oluyor. Tabi bizim sistemin de etkisi var okanin oyununa atletik bek lazım orta açıyormuş ayağı iyiymiş bunlar boş okanin sisteminde

Hala 3lü 5li 7li muhabbeti.

Adamın pasları bile tembel.
Alan kontrolu kötü.

Korner bayrağının orda yaptıpı faul zaten son nokta.

Sözde scooter yorumcularimiz var YouTube da felan ben artık hiçbirine inanmıyorum. Transferde bir oyuncu adı geçtiği anda bir övülüyor övülüyor ama gelince ne olduğu belli oluyor. Tabi bizim sistemin de etkisi var okanin oyununa atletik bek lazım orta açıyormuş ayağı iyiymiş bunlar boş okanin sisteminde
Yalnız adam istatistiklerde müthişti. Sadece kendi takımı değil, ligin en iyi verilerine sahipti. Taraftarı gitti diye delirdi.
Bu defa yorumcularda, analiz edenlerde suç bulamıyorum. Jelert gibi de değil, 29 yaşında. 50 milli maça çıkmış.

Sorun şu ki adam kariyerinde sol kanatta ne kadar oynadıysa sağ bekte de o kadar oynamış. Tabloya baksak bile bu adam bek değil deriz, zaten 4'lünün sağı diye alınmadı verdiği röportajda söylediği gibi. Fransa'da 141 maçı var ve 13 kez sağ bek olarak çıkmış.

Topçulara tek tek laf ediyoruz da bunları kullanmayı bilmeyen bir kenar yönetimi var.

Screenshot_3.webp

Takıma gelen oyuncuların %80'i kötü duruma geliyorsa dediğim gibi artık oyunculara suç bulmam 1-2-3-5-10-20-50 tonla örnek oldu.

Yalnız adam istatistiklerde müthişti. Sadece kendi takımı değil, ligin en iyi verilerine sahipti. Taraftarı gitti diye delirdi.
Bu defa yorumcularda, analiz edenlerde suç bulamıyorum. Jelert gibi de değil, 29 yaşında. 50 milli maça çıkmış.

Sorun şu ki adam kariyerinde sol kanatta ne kadar oynadıysa sağ bekte de o kadar oynamış. Tabloya baksak bile bu adam bek değil deriz, zaten 4'lünün sağı diye alınmadı verdiği röportajda söylediği gibi. Fransa'da 141 maçı var ve 13 kez sağ bek olarak çıkmış.

Topçulara tek tek laf ediyoruz da bunları kullanmayı bilmeyen bir kenar yönetimi var.

Ekli dosyayı görüntüle 282761
Savunması iyi diyen yorumcularda vardı

Przemysław Frankowski: “Başlangıçta kanat bek olarak oynamam planlanmıştı ama dört kişilik savunmaya geçtik ve öyle kaldı. Kanat bek pozisyonunda kendimi sağ bekten çok daha iyi hissediyorum ama önemli olan düzenli olarak oynamam.” (via SportoweFakty)

Planlamya bak. Rezillik

Overall puanlamada Fransa’da ilk 10da falandı adam, eleştirilecek yanları var, ürkeklik falan ama Jelert daha iyi falan gibi komik yorumlara gerek yok.

Böyle oyuncuları sahaya atıp 50 metre çizgide takıl dersen de yapamaz, zaten Davinson ve Osimhen dışında herkes sırıtıyor artık takımda biraz da Barış işte.

Okana transfer yaptirmayin hele bek kesinlikle. Bir insan hic mi ders almaz. Her defasinda uclu beki aldirip dortlu oynatti umit ozat kadar akli var max bunun.

anhelino ya yapılan yorumlarin aynisi bu herife yapıliyor

ben sorunun topculardan kaynaklı oldugunu düsünmüyorum

zira bizden giden topcularin düzgün kullanıldigi takdirde ortaya koyduklari perf. ortada

bu adam lens in en sevilen 2-3 topcusundan biriydi lens fanlarinin yorumlarini analiz ettigimiz kadariyla

bizde topculari itinayla cöpe ceviren teknik heyet oldugu icün topcuya kizmam

eminim ne yaptigi belirli, top oynayamaga gayret eden bi takimda kalitesini sahaya yansitacaktir

Overall puanlamada Fransa’da ilk 10da falandı adam, eleştirilecek yanları var, ürkeklik falan ama Jelert daha iyi falan gibi komik yorumlara gerek yok.

Böyle oyuncuları sahaya atıp 50 metre çizgide takıl dersen de yapamaz, zaten Davinson ve Osimhen dışında herkes sırıtıyor artık takımda biraz da Barış işte.
Söylediklerin takımın geneli itibariyle doğru ama aslında net olumlu örnek Barış' tır. Davinson ve Osimhen sürekli ileri geri tempo yapmak zorunda değiller, Osimhen zaten neredeyse 'free' takılıyor, olağanüstü sprint özelliğini kullanıyor daha çok. Muhterem hocamız Barış ve Yunus' un pestilini çıkarmaya çalıştı; Yunus konusunda başarılı oldu, Barış ise insan üstü gayretle hala direniyor. Sonra birkaç golü kaçırdı, pası doğru veremedi diye Sallai ile bir tutan gafiller çıkıyor ortaya.

Okan hoca sadece atletik beklerden performans alabiliyor bunu görmüş olduk ama 30m euro bi tarafımıza girdi bu arada. Milletin(ben dahil) burun kıvırdığı Eren Elmalının fransa liginin en iyi 2-3 bekinden birinden daha iyi görünmesinin başka açıklaması yok çünkü

Geri
Üst Alt