#29 Przemysław Frankowski

Yahu bir de adam sağ bek değilciler var, bunlarla uğraşıyoruz.

Ya biz sürekli yanlış oyuncuları alıyoruz ya da okan sürekli bunları çöpe çeviriyor. 75 tane adam aldı tutanlar çeyreğinden bile az

Frankowski: "Bu kariyerimdeki ilk kırmızı kart ve kendimi berbat hissediyorum. Taraftarlar ve bizim için bu kadar önemli bir maçtaki yenilgiden dolayı sorumluluğu alıyorum.Takımın 10 kişiyle 11 kişiye karşı gösterdiği performanstan gurur duyuyorum. Bu durumun beni ve takımı daha da güçlendireceğine eminim ve Çarşamba günü en iyi Galatasaray’ı sahaya yansıtacağımızdan eminim!"

sağ bek değilden ziyade savunmacı bir bek değil savunma yapmayı bilmiyor eren mesela savunmacı bek gerçi öyle bi savunma yapımız var ki davinson bile berbat gözüküyor sorunu oyuncularda aramay bırakmak lazım galiba

kırmızı yedi ama hakem de dahil HALA MAĞLUBİYETİN 1. SORUMLUSU DEĞİL :ROFLMAO:

Iyide bu adam bize gelince mi birden bire berbst oynamaya basladi? Hani bu adam rski takimindada böyle maclar cikardiysa hangi akla hizmet alindi? Yok eski takiminda iyi oynuyorduysa ne oldu da bu kadar gücsüz güvensiz futbol oynuyor? Tek bir fark var ,eski takimin basinda gercek bir td vardiki bu
Adamdan verim aldi

Iyide bu adam bize gelince mi birden bire berbst oynamaya basladi? Hani bu adam rski takimindada böyle maclar cikardiysa hangi akla hizmet alindi? Yok eski takiminda iyi oynuyorduysa ne oldu da bu kadar gücsüz güvensiz futbol oynuyor? Tek bir fark var ,eski takimin basinda gercek bir td vardiki bu
Adamdan verim aldi

Bence olay verimlilik falan değil, pas atarken bile çok kötü atıyor. Yani anlamıyorum, yeteneklerini mi çaldı biri buraya gelirken, ne oldu? Pas atarken bile sıkıntı var. Yani bunu hoca etkilemiş olamaz, yani kötü pas at diyor olamaz hoca.

Rafa nın attığı golde, kademesine girmeye çalışan Sanchez kadar koşmadığı, nasılsa Sanchez o topu alır düşüncesiyle göstermelik koştuğunu düşünüyorum. Eğer maksimum eforla koşsaydı Rafa nın önüne çıkar ve o golü attırmazdı, en azından Rafa penaltı noktasına pas çıkarmak zorunda kalırdı.

Bence olay verimlilik falan değil, pas atarken bile çok kötü atıyor. Yani anlamıyorum, yeteneklerini mi çaldı biri buraya gelirken, ne oldu? Pas atarken bile sıkıntı var. Yani bunu hoca etkilemiş olamaz, yani kötü pas at diyor olamaz hoca.
Iste sorun burda , neden öyke berbat paslar atiyor? Hic izlenmedimi bu adam? Eski takiminda iyi olup bize gelincemi beceriksiz oldu?

2'li 3'lü 4'lü 5'li 6'lı oynamak ile alakası yok, adam temel savunma prensibini uygulayamadı ve büyük bir skandala imza attı. 10 dakikada 2 kere kaleciye kısa geri pas attı geçen gün Fransa basınına verdiği röportajda çok heyecanlandığını söylemişti, bu seviyede heyecan olmaz.

Bence bariz var, bu adam bek değil oradaki son adam olarak oynamaya alışık değil. Top bu adamı geçince garanti ya pozisyon olacak ya gol olacak zaten, bu adam orta 4 lünün sağında oynar bariz belli bu. Bence onun stresiyle hiçbir iş yapamıyor defansı acayip zayıf. Kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, zaten Okanın sisteminde iyi oynamak için Boey gibi hayvan bir adam olmak lazım onlarda bayernde manuda oynuyor.
Kanat bek olarak da o ışığı vermedi bana.
Kavisli sert orta dışında hücum yönünde çok yetenekli değil gibi.fb li kostic mesela daha etkin hücumda topla gidişleri vs daha etkili.
İnşallah yanılırız da kanat bek oynayınca kendini bulur

1. Orijinal mevkisine uygun rol verilmediği net bir gerçek. Aslen kanat oyuncusu olup sonradan kanat bek rolüne evrilmiş, orada da simetriğinde oynayan arkadaşına göre daha ofansif oynama özgürlüğü verilmiş hep.

2. Şu ana dek sergilediği düşük atletizm ve özgüven seviyesiyle, doğru rol verildiğinde de etkili olacakmış gibi görünmüyor maalesef. Bazılarının hala beğenmediği Oğuz Aydın bile FB dökülürken dörtlü sağbekinde oynamış ve bu denli sırıtmamıştı.

3. En önemli nokta ise Okan Buruk' un bitmeyen yanlış oyuncu tipi tercihleri. Bek oyuncularından 'körük ciğerli' Sacha Boey performansı bekliyor ama aldırdığı oyunculardan hiçbirinin onunla zerre alakası yok. Kazımcan, Dubois, Angelino ve Köhn' ü aldırıp kovduran da kendisi; Jelert, Jakobs ve Frank' ı şimdiden çöpe çıkaran da; sürekli bek oynatarak Kaan' dan nefret ettiren de; hatta merkezde iyi kötü idare eden Berkan' ı solbek oynatarak bitiren de. Bu kadar üst üste yapılan kör göze parmak hataların ceremesi çekiliyor şu an. Allah vere de bu noktadan şampiyonluk vermeye mal olmasa...

Geriye attığı paslar sürekli kısa kalıyor.

Fransa'da zeminler bu kadar mı farklıydı yoksa sorun toplarda mı? Oyuncu da değildir umarım 8 milyon gömdük.

O kadar umut bağladık.. yok arkadaş bundan da olmaz..

Kalan maçlarda jakops solbek barış solbek olacak şekilde oynamalıyız..

Adamın eli ayağı birbirine dolanıyor korkarak oynuyor bu tip yumuşak helva gibi futbolcularla şampiyon olamayız

Hiç oyuncuları konuşmaya gerek yok.Adam sağ bek değil.O bölge için fiziksel olarak çok ciddi dezavantajları var.Üstelik sertlikde yok.
Bunlar olabilir.O mevkinin adamı değil dersin olur.Ama bunlardan bağımsız yaptığı hatalar da var o işte büyük sıkıntı.O hataları kanat pek oynarken de yapar.

Yapılan transfer hataları herkes tarafından çok hafife alınıyor demiştim.Çok çok büyük fiyaskolara imza attılar. Sokaktan üçbeş tane adam getirsen bu kadar basit hatalar yapmaz.

Geri
Üst Alt