#29 Przemysław Frankowski

Heycandan dun 2 eksikle oynadik resmen. biri bu digeri Sara.

Heyecan yaptı diyorsunuz ama bu adam 30 yaşında, şikecilerdeki 19'luk acemi yusuf bile sırıtmadı. Sonra bu adam fransa 3.liginden gelmedi sonuçta, psg, marsilya, lyon, lille, gibi takımlara oynadı, rakibi savundu. Yine polonya milli takım maçlarında ne rakiplere karşı oynadı. Ayrıca lens taraftarı olan bir takım açın iç saha maçlarına bakın 38 bin kişilik ali sami yen'e benzettiğim bir stadları var ve full çekiyorlar genellikle, hatta geçen sezon şampiyonlar liginde arsenal'ı yendiler içerde o maçta frank 90 dk oynamış. Özellikle faul atışını kullanmak için bile kulübeye bakması ve bu kadar pas hatasıyla ürkek olması, beni biraz düşündürdü.

Oyuncuları bu kadar çabuk göklere taşıyıp ve sonra cehenemme kadar sürükleyen başka bir taraftar grubu yok bu dünyada. Sara’da tam aynısı yapıldı, bundan topçu felan olunmaz dedi çoğu kişi ve ondan sonra iyi oynayınca Maestro oldu. Bir kez de aklımızla düşünelim duygularımız yerine.

Eli ayağına dolandı ama adam belki de ilk defa bu kadar kalabalığın karşısında maça çıktı.

Sonradan toparladı zaten ama işte baştaki izlenim biraz korkuttu. Kalitesi belli bir adam benim en ufak şüphem yok.

Sallai'de çok baltaladı herifi. Sağ olsun tek top oynama özürlüsü biri olduğundan dolayı bindirdiği hiçbir anda pas alamadı.

Kaliteli futbolcu ve seneye takimin bel kemigi olacaktir diye düsünüyorum.

Muslera (Emekli)
Jelert (Bonservis)
Cuesta (Bonservis)
Nelsson (Bonservis)
Ross (Bonservis)
Köhn (Bonservis)
Jakobs (Bonservis)
Mertens (Emekli)
Zaniolo (Bonservis)
Sallai (Bonservis)
Yusuf (Bonservis)
Osimhen (Maalesef)

gibi yabancilar resmen ayrildiktan sonra pamuklara sarilir.

heyecan falan yok yahu. takımın bu dönem özgüveni düşük olduğu için çekingen oynadı. daha açılamadık ligde seri galibiyetler alırsak topçuların hepsi açılacaktır.

Lemina hariç tüm transferler tutmayacak gibi gözüküyor..eren de biraz katkı verir bu kadar..

Buna geldi mi heyecan cuestaya geldi mi kazık, soygun falan.

Herifin yana(evet yana) ve dikine başarılı 2 tane pası yoktur.
Her aldığını geriye verip durdu.
Geldiğinden beri tek esprisi osimhene 1 tane orta açabilmesi.

Buna geldi mi heyecan cuestaya geldi mi kazık, soygun falan.

Herifin yana(evet yana) ve dikine başarılı 2 tane pası yoktur.
Her aldığını geriye verip durdu.
Geldiğinden beri tek esprisi osimhene 1 tane orta açabilmesi.
Birçok kötü oyuncudan sadece biri idi.
O dediğin maçta da kritik asist yaptı küçümsemek olmaz. Derbide baya kötü idi ama zaman vermek lazım.

Kaliteli futbolcu ve seneye takimin bel kemigi olacaktir diye düsünüyorum.

Muslera (Emekli)
Jelert (Bonservis)
Cuesta (Bonservis)
Nelsson (Bonservis)
Ross (Bonservis)
Köhn (Bonservis)
Jakobs (Bonservis)
Mertens (Emekli)
Zaniolo (Bonservis)
Sallai (Bonservis)
Yusuf (Bonservis)
Osimhen (Maalesef)

gibi yabancilar resmen ayrildiktan sonra pamuklara sarilir.

Bu listeden kac tanesine satabilecez murph?

realist rakamlar

Muslera (Emekli) 0
Jelert (Bonservis) 5
Cuesta (Bonservis) 2
Nelsson (Bonservis) 11
Ross (Bonservis) 1
Köhn (Bonservis) 5.5
Jakobs (Bonservis) fesih
Mertens (Emekli) 0
Zaniolo (Bonservis) 10
Sallai (Bonservis) 2
Yusuf (Bonservis) 1
Osimhen (Maalesef) 0

37.5 yapiyor, bu yonetimle 25m gelse basari sayarim

Yav gsc, kalitesini rize macinda belli etmedimi?? Asist haric gayet iyidi. Hemen ilk kötu macinda adam asmayi birakin artik!!!

Birçok kötü oyuncudan sadece biri idi.
O dediğin maçta da kritik asist yaptı küçümsemek olmaz. Derbide baya kötü idi ama zaman vermek lazım.
Tamam da diğerine niye zaman vermiyoruz.
2 haftadır bu adam ayağındaki topu ısrarla kaptırıyor ve pas veremiyor.
Sadece bir ortası var başarılı o kadar ve bu sebeple iyi olduğu söyleniyor.
Cuesta da defansif bir oyuncu ve çocuk 2 kritik atak engellediğinde hiç öyle başarılı olduğu söylenmedi.

Zaman lazım mı evet, hepsine lazım.

Çocuk daha maça çıkmadan nasıl gömülür onu yaşadık.

Dün akşamki oyunda cuesta bek oynayıp bunun kadar hata yapmış olsa tüm sosyal medya yıkılıyordu.

Bu adam karakter olarak çekingen biri.

İç saha derbilerinde özellikle ben katkı alabileceğimizi sanmıyorum.

Deplasman maçları ve görece daha önemi düşük ve önde oynadığımız maçlarda sete otururken takım boyu kısa ise iş görür.

Cuesta, Sallai gibi bana göre umutsuz değil o açıdan transferi. Ha daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi pek tabi.

Tamam da diğerine niye zaman vermiyoruz.
2 haftadır bu adam ayağındaki topu ısrarla kaptırıyor ve pas veremiyor.
Sadece bir ortası var başarılı o kadar ve bu sebeple iyi olduğu söyleniyor.
Cuesta da defansif bir oyuncu ve çocuk 2 kritik atak engellediğinde hiç öyle başarılı olduğu söylenmedi.

Zaman lazım mı evet, hepsine lazım.

Çocuk daha maça çıkmadan nasıl gömülür onu yaşadık.

Dün akşamki oyunda cuesta bek oynayıp bunun kadar hata yapmış olsa tüm sosyal medya yıkılıyordu.
Cuesta ile Franky kıyaslamak çok mantıklı gelmedi.

Franky nin ne olduğu daha bilinen ve daha göz önünde olan bir oyuncu. Bu sebeple Cuesta ya göre güven aralığının yüksek olmasından daha doğal bişey olamaz.

Cuesta daki sorun kötü oyun olsa dediğine katılırım. Adam yok hükmünde baba, yok yani herif sahada. Kötü bile olmamak ne demek. Saha içinde saklanıyor sürekli kaçak dövüşüyor, duracağı yeri bile bilmiyor ne bok yediği hakkında hiçbir fikri yok. Bunda 8 milyona gelmesinin verdiği baskı da etkili olabilir ama bu tek başına bu durumu açıklamaz. Tek kelime ile rezalet bi transfer, Jelert ten bile daha kötü bir transfer olduğu kanaatindeyim.

Yani Cuesta nın alternatifi yok direk 11 e alınmış bir oyuncu, o kadar rezalet bi durumda ki bu herif yüzünden sistem değişiyor sen düşün artık. Yani adam bu durumda bile formayı alamadı, söküp alacaksın o formayı bunun zamanla falan alakası yok. Nasıl güvenip sahaya atabilirsin bu adamı şimdi sen olsan güvenir misin.

Son düzenleme:
Cuesta ile Franky kıyaslamak çok mantıklı gelmedi.

Franky nin ne olduğu daha bilinen ve daha göz önünde olan bir oyuncu. Bu sebeple Cuesta ya göre güven aralığının yüksek olmasından daha doğal bişey olamaz.

Cuesta daki sorun kötü oyun olsa dediğine katılırım. Adam yok hükmünde baba, yok yani herif sahada. Kötü bile olmamak ne demek. Saha içinde saklanıyor sürekli kaçak dövüşüyor, duracağı yeri bile bilmiyor ne bok yediği hakkında hiçbir fikri yok. Bunda 8 milyona gelmesinin verdiği baskı da etkili olabilir ama bu tek başına bu durumu açıklamaz. Tek kelime ile rezalet bi transfer, Jelert ten bile daha kötü bir transfer olduğu kanaatindeyim.
Nasıl saklanıyor yav adamın en tipik özelliği basan oyuncu olması. Davinson yerine kendisi basıyor. Geçen davinson çıktıktan sonra defansta geçerli not aldı.
Gözümüze perde inmiş durumda.

Taraftardaki ikiyüzlülük bizim sonumuz olacak net söyleyeyim.
İşine geldi mi asker oyuncuları itin götüne sokup işine gelmedi mi en kritik oyuncuların sıçışına hep bahane arayıp duruyor.
Bu adamın yaptığı 2 hatayla 2 maçta da gol yiyebilirdik o olunca mı ortalık yıkılmalı ve eleştirilmeli.
Bak git gel, sürekli orta yapsın başarılı olsunda değilim. Yanındaki adama pas verirken kaptırıyor, önündeki topu 3 kere rakibe verdi.

Nasıl saklanıyor yav adamın en tipik özelliği basan oyuncu olması. Davinson yerine kendisi basıyor. Geçen davinson çıktıktan sonra defansta geçerli not aldı.
Gözümüze perde inmiş durumda.

Taraftardaki ikiyüzlülük bizim sonumuz olacak net söyleyeyim.
İşine geldi mi asker oyuncuları itin götüne sokup işine gelmedi mi en kritik oyuncuların sıçışına hep bahane arayıp duruyor.
Bu adamın yaptığı 2 hatayla 2 maçta da gol yiyebilirdik o olunca mı ortalık yıkılmalı ve eleştirilmeli.
Bak git gel, sürekli orta yapsın başarılı olsunda değilim. Yanındaki adama pas verirken kaptırıyor, önündeki topu 3 kere rakibe verdi.
Franky sıçtı zaten ben onu konuşmuyorum, ben bu durumun bu maç özelinde olduğunu düşünüyorum.

Cuesta nın bi askerliğini de göremedik. Zerre güven vermiyor bana, sana veriyorsa sen bilirsin. Sallai mesela yetenek yoksunu olsa da varlığını hissettiren bir oyuncu. Hiçbir şey yapamasa da rakibi bozuyor. Takıma katkı veriyor birçok mevkiyi yedekliyor. Maaşı girdi artık yapacak bişey yok alabildiğini alcan o adamdan. Çıkabilirsen ne ala.

Cuesta bırak 11 i şans verilmeyi bile hak edecek kadar kimseye güven vermedi. Kusura bakmasın kimse. Yok hükmünde bir oyuncu. Şuanki görüntüsü ile tarihin en kötü transferinden biridir.

İyi forumlar.

Geri
Üst Alt