#29 Przemysław Frankowski

bizim taraftarlarımızın %79 u futboldan anlamıyor
adam daha sallainin varlıgını yeni öğrendi 3 güne 1 maç uyum süreci vs saymıyorum , cuesta içinde geçerli bu durum maliyeti ayrı konu ama hemen çöp ilan ediliyor her topcu . Sosyal medya yangınları sonra okan yedi oluyor .

Ben az alkmaar'ı gördükten sonra oyuncuların fiziksel özellikleri harici oyuncu eleştirmeyi bıraktım. sistemsiz kaldığımız sürece fran, salai gibi oyuncular her zaman sırıtacaktır.

Kenya ve Kasımpaşa maçlarını çöz barışalım.

Tam şenlik maçlar düşük fiziksel güçlü daha yumuşak kalan takımlar.

sallai yerine sağ kanat bireysel performans gösterebilseydi yunus veya mertens bu maçı alabilirdik sanki.
5-3-2 düzeninde otubüsü kale önüne çekmişlerken pas yapamayanlar dökülmeye başlıyor.

Ürkekti. Halbuki milli takım dahil çok büyük maçlara çıkmış, kalabalık taraftar gruplarına karşı oynamış bir isimden cesaret bekledi taraftar.

Bence ürkekte değildi çok fazla sorumluluk aldı. Sürekli etkin bölgedeydi. Sallai inanılmaz bozdu. Atakları başlamadan bitirdi yeteneksizliği yüzünden.

wG-uBBs0_400x400.jpg

Bende beğenmedim ama o kadar boklamaya gerek yok neden?
Kanadı boydan boya her pozisyonda işliyor
Ha ama pas atan var atmayan var
Yunus oyuna girince harika bir pozisyon oluşturdum neredeyse gol olabilirdi
Önündeki adam çok önemli ki bu maçta rezil performansı ile Sallai Frankiyide öldürdü
Koşu mesafesi ve koşu kalitesi güzel yalnız defansif olarak temaslı oynayamadı ayrıca pas kaliteside oldukça düşük kaldı ben nedenini yeni olmasına takımı tanımamasına geldiğinden beri kısa sürede bir çok sistem denenmesine ve seyircisi önünde sezonun en zor maçına çıkmasına bağladım
Biraz zaman verelim iyi olacak gibi duruyor
Tabi ki bir Mariano bir Eboue ve Boey değil

Genel olarak böyle çok iyi olamayacak oyunculara (Jelert Jakobs Frank Cuesta vb) 10-11 m bonservis vermenin mantığını çözemedim
İşin içinde pislik yoksa (menejer komisyon vs) ciddi bir futbol aklı ve çevresi eksikliği vardır

2 durumdada rezalet bence, eleştireceksek bu idari rezaleti eleştirelim oyuncular artık bizde yapacak birşey yok
Maksimum verimi almaya bakalım

Bu adam böyle devam ederse hapı yuttuk, en umutlu olduğum oyuncuydu. Futbol mentalitesi berbat derecede kötü, içine performansı yerlerde sürünen caner erkin kaçmış gibi davranıyor hiç bir topu yerden atma ya da rakibin üzerine gitme düşüncesi yok, sadece ayağıma gelsin ben içeriye ortalayayım kafasında. Fener maçında maçın başında müthiş bir havamız vardı bu arkadaş katletti aslında hatırlarsınız ilk 15 dakikada da sallai'nin kanattan bomboş koşularına hiç bir şekilde pas verme düşüncesi içerisine girmeyip hepsini irfancanın kollarına bıraktı.

Son düzenleme:
Yoo bizim taraftar futboldan anlamıyor

Bu adam futbolcunun hası..

Millet görecek biraz daha heyecanını yensin alışma sürecini bi atlatsın

Geri
Üst Alt