#29 Przemysław Frankowski

Hiç bir naneye yaramayan bir topçu. Kaan bundan 40 kat iyi oynuyor. Kesinlikle bekte Kaan ile devam edilmeli o olmazsa Sallai ama bu adamı artık bizim formamız altında görmek istemiyorum.

Oynadığı ilk maçlarda Okan bunu kornerlerde son adam olarak en geriye bırakıyordu. Adamı hızlı sanıyordu. Bildiğin ağır bir adam halbuki.
Bence bunu sadece tavsiye üzerine izlemeden aldılar.

Önde kullanmak daha mantıklı gibi duruyor. Yunus çıkınca oyuna alalım başka türlü sağ bekte falan performans almak pek mümkün gözükmüyor.

Çok büyük yanılttı çok daha fazlasını bekliyordum.

Maximin herifin içinden geçti, ne hucum yönü iyi ne defansif yönü nasıl bir adam anlayamadım, jelert mesala zargana falan en azından hızlı bu adam da o da yok.

Savunması için zaten aksak diyorlardı da paslarına hayranım. Pasları ve ortaları WC harbiden.

Okan hocamla uçar.

Pas ve ortalari ilk asistinde acilacak belli ama bu adam bu kadar agir degildi Fransa’da yav. Cok yavas fiziken

- 3'lü beki
- Her ortasını önündeki rakibe vuruyor
- Hayatında ilk defa top görmüşçesine pas hataları var
- Sarışın
- Galatasaray'a gelmek için can atıyordu, kulübüne rest çekti.

Bu özellikler size kimi hatırlatıyor? (umarım sonu benzemez.)
Sonu benzeyecek gibi gözüküyor

yazın ilk fırsatta geri postalanmalı lense

para harcayıp adam gibi ful bek alın artık şu takıma

Sabri henüz futbolu bırakmadı ise bu oyuncunun yerine takıma katılabilir.
Bundan en az 5 gömlek daha iyi topçu.
Tarık Çamdal bile bundan daha fazla katkı vermişti.

Adamın sahaya çıktığı ilk maçta 3 tane kritik hatası vardı maçın toplamı olarak zannetmeyin ilk 10 dakikadan bahsediyorum.

Kusura bakmayın da adam olacak çocuk bokundan belli olur diye bir söz var.

Bir insan iyi futbolcu olabilir ona lafım yok herifin geçen videosuna denk geldim sanarsın Roberto Carlos. Sağ sol orta her yerden yardırıyor herif. 1 tane driplingini göremedik yav.
10 maç oldu bir ışık vermemiş ne yapayım öyle herifi.

Basıp gidecek de okan mı tutuyor adamı. Bak dün akşam ceza sahası önünde üçgeni kurup atağa çıktık çıkabildik. Bek oyuncusu en önemli özelliğim atak diyiptopsuz oyunda ileri açılamıyorsa ne düşünmeliyiz.

Kaan bazı maçları yardımcı hakemle aynı noktada oynuyordu sen gittin de niye gitin mi dediler. Oynadığı hiç bir maçta vasatı aşamadı herif.

Adamın sahaya çıktığı ilk maçta 3 tane kritik hatası vardı maçın toplamı olarak zannetmeyin ilk 10 dakikadan bahsediyorum.

Kusura bakmayın da adam olacak çocuk bokundan belli olur diye bir söz var.

Bir insan iyi futbolcu olabilir ona lafım yok herifin geçen videosuna denk geldim sanarsın Roberto Carlos. Sağ sol orta her yerden yardırıyor herif. 1 tane driplingini göremedik yav.
10 maç oldu bir ışık vermemiş ne yapayım öyle herifi.

Basıp gidecek de okan mı tutuyor adamı. Bak dün akşam ceza sahası önünde üçgeni kurup atağa çıktık çıkabildik. Bek oyuncusu en önemli özelliğim atak diyiptopsuz oyunda ileri açılamıyorsa ne düşünmeliyiz.

Kaan bazı maçları yardımcı hakemle aynı noktada oynuyordu sen gittin de niye gitin mi dediler. Oynadığı hiç bir maçta vasatı aşamadı herif.
Vasat bile olsa kabul edilebilir ancak bu adamda hiç bir şey yok.
Dripling yok,hız yok,orta yok,savunma hiç yok.

Vasat bile olsa kabul edilebilir ancak bu adamda hiç bir şey yok.
Dripling yok,hız yok,orta yok,savunma hiç yok.

+ ne kadar uyuşuk bi herif olduğunu da göz ardı edemeyiz

top ayağının altından kayıyor bu tribünlere fln bakıyor o esnada
bu şekilde neden olduğu 3 kontraatak hatırlıyom en az

+ ne kadar uyuşuk bi herif olduğunu da göz ardı edemeyiz

top ayağının altından kayıyor bu tribünlere fln bakıyor o esnada
bu şekilde neden olduğu 3 kontraatak hatırlıyom en az
Yine kazıklandık. Bunu R. Carlos'u almışız gibi övenler vardı, sözüm ona spor medyasının sözüne güvenilir insanları.

okan bir bekini hücumda kullanmaya başlamışsa o bekte iş yok yeni mevki buluruz belki diye düşünüyor demektir. Bizim kulüpte topçular izlenmeden alınıyor bu kesin artık. Hem scout ekibi hemde antrenörün değişmesi lazım yoksa düzelmez bu sistem.

Ben adami kanat beki diye savundum ama dümdüz defans bilmeyen sag acik cikti, oda vasat olani, ilginc bu kadar kötü savunma yapan beki ilk defa gördüm. Sözlesmede ne vsr acaba umarim zorunlu opsyion devreye girecek sekilde kolay degildir ama bizim yonetim kesin ilk 11 de basladigi bjr mac sonrasi opsyion devreye girer diye anlasmislardir

Geri
Üst Alt