#29 Przemysław Frankowski

Ne doğru dürüst ileri bir pas ne bir dribling atak olarakta hiçbir şey gidemiyoruz. Okan hoca muhtemelen maç zora girmediği için çıkarmadı ama kalan maclarda oynamamali Sallai kesinlikle daha iyi sagbekte dün tehdit olmadığı için savunmada iş düşmedi.

Ne doğru dürüst ileri bir pas ne bir dribling atak olarakta hiçbir şey gidemiyoruz. Okan hoca muhtemelen maç zora girmediği için çıkarmadı ama kalan maclarda oynamamali Sallai kesinlikle daha iyi sagbekte dün tehdit olmadığı için savunmada iş düşmedi.
Sallai her an bizi 10 kişi bırakabilir

Çok saçma ve sert faulleri var

Kesinlikle mecbur kalmadıkça bek oynamamalı

Son düzenleme:
Ortaya alıyor kanat yok , kanada alıyor orta yok

E amuğ..

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanka ayağın temiz de hantal olduğun için topu ayağına alana kadar rakip açını kapatıyor.

Bize gelmeden terminator takılan adam dehşet hantal takılıyor ne oldu sana yav? Biraz çevik olsan Sallai kadar atletik olsan yeteneklerini çok daha güzel gösteriyor olabilirsin

bu yaşta bir oyuncunun özgüven problemi yaşamaması gerekiyordu
herif korkudan oynayamıyor.
bomboşken top sürmekten korkmak nedir
düzelecek mi acaba

Sag bekte cuesta bu kadar oynasa bu heriften daha iyi oynar.. Son yillarin en buyuk fiyaskolarindan biri ne savunmasi ne de hucumu iyi ..
İnsallah cok zarar etmeden kurtuluruz neticede milli takimda falan oynuyor duzenli

Şarta bağlı opsiyonundaki şart ne çok merak ediyorum, hiç bir bilgi yok. Tahminim 10 maça ilk 11 başlaması olabilir. Şu ana kadar 6 maça ilk 11 başladı.

Çok büyük yanılttı. Çok daha fazlasını bekliyordum inanılmaz kötü oynuyor. Yedlin kadar oyna be adam...

Geçen sene net 90 dakika 5 maçını falan izlemişimdir resmen bize sahtesini yollamışlar gibi. İnanılmaz tutuk şu anda.

Stadyumdan izlerken daha çok üzüldüm adamın topsuz oyunu resmen sıfır. Eee bizde sana göre sistem bulamayız koçero sen sisteme gireceksin bir şekilde.

Çok büyük yanıldım yani bizim takımda bu kadar özgüvensiz kalacağını biri söylese benimle futbol konuşma derdim.

Düşman mısın oğlum sen her maç aptalca çalımlar yiyip 1 gram koşmuyorsun.1 gram faydası yok herifin.3-4 yıl kenarda çürümesi lazım.

Geri
Üst Alt