İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Parti karşıtlığı resmen vicdanınızı da almış götürmüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada din edebiyatı yapanlar bu adam allah kitap demeyip allaha isyan etseydi yine böyle hararetli bir şekilde savunacak mıydınız?
"Din, fakirler zenginleri öldürmesin diye vardır"
"Din, fakirler zenginleri öldürmesin diye vardır"
Resmen kendinle çelişiyorsun dindar adamı Allaha isyan edeni neden savunsun ki?
Senin derdin evsizler degilBu ne abiinanamadım böyle birşeyden haberim yoktu beynim bile algılamayı kabul etmedi bunları küçük çadırlar olarak gördüm sonra tüm resme baktıp boyut farkından anladım
İnanılır gibi değil...
Adolf Hitler'in kavgam kitabından utancından geçtiği bölümler var üstün körü sokakta kaldım filan der ama özellikle savaş sonrası yayınlarda ortaya çıkmıştır ki çok ciddi hayatta kalma savaşı vermiştir. Lakin sokakta kaldım kısmı sonrası yaptığı liberalizm ve sosyalizm eleştirisini okuyun derim. Bugün bile geçerli zaten böylesi bir anti-homeless ki ilk defa duyuyor ve görüyorum böylesi bir sapıklığın İngiltere'de çıkması normal
Ayrıca önlem filan alınmıyor İngiltere diğer refah devletleri gibi acımasızdır ve evsiz düşmanıdır. Heimlar filan hiç demeyin şimdilerde moda tek kelime ingilizce bilmeden ankara anlaşmasıyla kapağı ingiltereye atmak isteyenlere duyurulur sinemanın en sosyalist yönetmenidir hayatta olanlardan Ken Loach... Bu adam kral çıplak diyor ülkesi hakkında. İzlemeyenler I, Daniel Blake'i izlesin eski de değil 2016 yapımı. Sandığınız ya da sanmaya çalıştığınız gibi bir yer değil Batı... Ha illa ki doğu avrupaya göre daha iyi bunu Romanya ve Bulgaristanla alakalı gördüğüm örnekler üstünden anlatmış baya tepki çekmiştim ama hakikat bu;
İyi de üstat burada partilerle alakalı ne var? Valla kafayı yiyeceğim burası galatasaray platformu maçta bile nasıl karşıtlık oluşuyor anlamadım ki burada hakikaten siyasetle ne ilgisi var? Yani polarize olunacak bir konu yok ki?Parti karşıtlığı resmen vicdanınızı da almış götürmüş.
Vatan, bayrakZenginler fakirlere tanrıdan başka bir şey bıraktılar mı sayın Koç
Sen her haltı neden üstüne alıp duruyorsun yaİyi de üstat burada partilerle alakalı ne var? Valla kafayı yiyeceğim burası galatasaray platformu maçta bile nasıl karşıtlık oluşuyor anlamadım ki burada hakikaten siyasetle ne ilgisi var? Yani polarize olunacak bir konu yok ki?
Ne onda biri üstat yediği önünde yemediği ardında olan bile isyan ediyor bu hayat adil değil diyen şimdi engellediğim bir arkadaş vardı özelden sordum hayırdır bir hapis cezası filan bir rahatsızlık mı var diye arkadaşının kız arkadaşı kendisinin kız arkadaşından güzelmişAdamın halime şükürler olsun demesi bu kadar mı koydu beyler anlayamadım olayı? Eline şarap şişesi alıp ben mutluyum hayatımdan rahatım yerinde gelecekten umutluyum dese şimdi halk kahramanı ilan ederdiniz..
Çalan çırpansözde dindarlara kızarsınız şatafatlı yaşayana kızarsınız faize para verene kızarsınız anlarım da şu adamcağızın nesi size bu kadar koydu inanın aklım mantığım almıyor..
Hala neyi idrak edemiyorsunuz bakın adamın bir inancı var ve en dara düştüğü anda bile inanılmaz bir erdemle haline şükrediyor.. Çoğumuzun başına 10da 1i gelse ne isyanlar ne yakarışlar.. Bu kadar samimi bir inancı olan adamda bile art niyet arayan insanlıktan nasibini almamıştır..
Ne onda biri üstat yediği önünde yemediği ardında olan bile isyan ediyor bu hayat adil değil diyen şimdi engellediğim bir arkadaş vardı özelden sordum hayırdır bir hapis cezası filan bir rahatsızlık mı var diye arkadaşının kız arkadaşı kendisinin kız arkadaşından güzelmişAdamın halime şükürler olsun demesi bu kadar mı koydu beyler anlayamadım olayı? Eline şarap şişesi alıp ben mutluyum hayatımdan rahatım yerinde gelecekten umutluyum dese şimdi halk kahramanı ilan ederdiniz..
Çalan çırpansözde dindarlara kızarsınız şatafatlı yaşayana kızarsınız faize para verene kızarsınız anlarım da şu adamcağızın nesi size bu kadar koydu inanın aklım mantığım almıyor..
Hala neyi idrak edemiyorsunuz bakın adamın bir inancı var ve en dara düştüğü anda bile inanılmaz bir erdemle haline şükrediyor.. Çoğumuzun başına 10da 1i gelse ne isyanlar ne yakarışlar.. Bu kadar samimi bir inancı olan adamda bile art niyet arayan insanlıktan nasibini almamıştır..
Yok üstüme almadım bilakis tasdik ve takdir ettim anlaşılmıyor mu?Sen her haltı neden üstüne alıp duruyorsun ya
Sakin ol biraz İso.
I ıhYok üstüme almadım bilakis tasdik ve takdir ettim anlaşılmıyor mu?
HayırYok üstüme almadım bilakis tasdik ve takdir ettim anlaşılmıyor mu?
Aynen kankoldum
sünnetin islamla ne alakası var?
Zahir i ne zaman şutlayacaksınKonuyu "Sadettin Teksoy Zaman Tüneli"ne çevirmişsiniz, noluyor
Zahir i ne zaman şutlayacaksın