#3 Angeliño

Bence sürekli defansı zayıf denildiği için biraz önyargı oluştu bu adama. Gözler sürekli üstünde ne defansif hata yapacak diye.

Olay kanatların orta sahaların katkısı da değil

Oyun anlayışımız yüzünden maç boyunca kanatta bekleri üç oyuncuya karşı baş başa bıraktık

Bunu da izledi kulübe kenardan

Bu oyunla kötü görünmeyecek bek yok ki Angelino buna rağmen kötü görünmedi
Keremle yunus bekler yerine defans üçlüsüne baskı yaptılar. Direkt adamların sağ sol bekleri bomboş kaldı. Taktiksel olarak facia karardı.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz fazla çıkıyor bu da savunma zaafiyeti oluşturuyor gibi ama ne olursa olsun geçen seneki bek faciasından sonra bu adamın top kullanması, arada attığı ölümcül paslar, ayağının temizliği gelecek adına bana umut veriyor. Takım oturduğunda çok faydalı olacak hücum anlamında. Özellikle de ligde kapanan takımlara karşı.

Bi ekstrası yok defansı da zayıf ama ben pek anlamam tabi

Caner demiştim Caner’den özür diliyorum berbat bişey bu.Hazır halindeyse neden her sene bir yere kiralanmış belli oldu.İnşallah almayız.Bu bekse bizim Boey ne.Kazım da adegukbe de bunun kadar oynar.Koşu mesafesi 5 km anca vardır o da sakin modda üzmeden

Bir an Ömer bayramı izliyor gibi oldum. Rakibin üstüne top vurmalar filan inşallah gecicidir

bişey diyemiyom bi takımda 2-3 oyuncu kötü oynuyosa oyuncuları suçlayabilirsin, herkes molde seviyesinde bile sırıtıyosa okları hocaya yöneltmek gerek

Ya adamın olayı teknik kapasitesi ve oyun zekası

Sen adamın tık tık tık tek pasla tempo yapıp solda kanat ve orta saha oyuncularıyla üçgen kuracağı ortamı sağlamazsan, ceza sahasını çizgiden bombalamasını sağlayacak setleri çizmezsen adam kötü görünür

Şu an topçulara laf eden neyin ne olduğunun farkında değildir

Geri
Üst Alt