#3 Angeliño

Kerem etkisi vardı dün üzerinde. Önünde düzgün bir kanat oyuncusuyla izlemek gerek

Bu çocuğa gelene kadar takımda çok kişiye sıra gelir.Onunde Kerem Akturkoglu geziniyor sahada.Angelino kumaşı kalitesi belli bir oyuncu Avrupa futbolunu bilmeyen bir insan Angelino yu kötüler.

Bu adamın kötü görünmesinin en büyük nedeni Kerem. Bir tane pas attığını hatırlamıyorum. Adam koşu gösteriyor Kerem yüzüne bakmadan topu alıp içe dalıyor ya da direkt icardiye.

Kötü görünmesini kereme baglayanlanlar bence yanlış düşünüyor

Sacha boey önünde kim oynarsa oynasın standardı olan oyuncu ki angelino buyuk takimlar da top oynamış bir oyuncu buna ragmen boey kadar maclar da diri kalip en azindan mucadele yonunde gonlumuze alamamışsa sorun bizzat kendisinde

Ben umutluydum ismi ilk gectiginde ama benim gibi umudu olanları da hayalkirikligina ugratmistir.

Kötü görünmesini kereme baglayanlanlar bence yanlış düşünüyor

Sacha boey önünde kim oynarsa oynasın standardı olan oyuncu ki angelino buyuk takimlar da top oynamış bir oyuncu buna ragmen boey kadar maclar da diri kalip en azindan mucadele yonunde gonlumuze alamamışsa sorun bizzat kendisinde

Ben umutluydum ismi ilk gectiginde ama benim gibi umudu olanları da hayalkirikligina ugratmistir.
kerem kotu zaten de bu bey de surekli geri oynayan bi bek. ileri 1 top atiyorsa geri 10. rakiple mucadeleyede sadece emin ise giriyor.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Molde'nin düzeninde sola koy şov yapardı dün.

asgari fizik yahut defansı olmayan bir beki maden bulmuş gibi bi sürü paraya transfer etmek bana doğru gelmedi. mesela morutan da benzer bi transfer bana göre. bu herif bi de sanki sol ayaklı diye beke geç denmiş bir hücumcu havası estiriyor. fena futbolcu değil ama iyi bi bek olamaz hele bizim current düzende. şu an öyle görüyorum yeani.

asgari fizik yahut defansı olmayan bir beki maden bulmuş gibi bi sürü paraya transfer etmek bana doğru gelmedi. mesela morutan da benzer bi transfer bana göre. bu herif bi de sanki sol ayaklı diye beke geç denmiş bir hücumcu havası estiriyor. fena futbolcu değil ama iyi bi bek olamaz hele bizim current düzende. şu an öyle görüyorum yeani.
3'lü defans bloğuyla oynamak zorunda kalacağız CL'de muhtemelen o zaman parlar Angel. Çünkü Buruk hocanın 3 orta sahaya alerjisi var.

Seferovic taktigi yapılıp gönderilmeli .
Keşke sacha boey gibi bir dönüş yapsa herkesi şaşırtsa ama o ışık hiç yok .
Kazimcan in geçen sene ligin son maçlarındaki performansı çok iyiydi artık bizim onu oynatmamiz gerekiyor .boey zaha kazimcan tete şeklinde oynayacağız galiba

Kazımcan'ın nesi övülüyor? Ankaragücü maçında patates oldu. Şampiyonluk garantilenince Fener maçında esti. Futbolcu dediğin, kazanamadığı maçta oynar. Şampiyonluğu garantiledikten sonraki rahatlıkla herkes oynar.

Angelino iyi oyuncu, ilk maç ile şuan ki ile çok fark var ve giderek daha iyi olacak. Boey iye kıyaslanmış, Boey ile aynı stil oyuncu bile değil. Yakında Muslera ile de kıyaslarsınız adamı.

Boey mücadeleci, savunma yönü yüksek olan bir bek. Angelino ise ofansif yönü ağır basan bir bek. Boey kadar iyi savunma yapamaz, doğru. Peki Boey 90+2'de düzgün bir frikik vuruşu çıkarabilir mi veya korner açabilir mi? Hayır. İstiyorsunuz ki her yönden mükemmel olsun. Savunması olsun, orta açsın, gol atsın, çalım atsın, asist yapsın. Bunu yapan adam zaten 75 milyondan başlıyor.

Bir arkadaş da Leipzig elden çıkardı demiş. Önceki sezonu araştırmadan yapılan yorumlar rakiplere yarar.

35 maçta 1 gol, 12 asist yapan adam için ''bu adamın ne olduğunu leipzig anladı'' demiş. Bir bek 13 gole etki ediyor. Daha ne yapacak? Deli gibi övülen Ferdi, 48 maçta 4 gol ve 5 asist yapmış.

Allah aşkına insaflı ve biraz mantıklı yorum yapalım.

Yeni günah keçisi h.o

Ben demiştim demek istemiyorum ama maalesef ve maalesef ben demiştim sezonun en berbat ve gereksiz transferi münih deplasmanında bu dediğim daha da net ortaya çıkıcak

Geri
Üst Alt