Sahin Ozkan
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 391
- 207
- 1.153
Kerem oynayacaksa yedek otursun. Ikisi ayni anda olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu gec bu adami city nasil almis, leipzig anladi bundan bisey olmayagini bize ucuza yolladi, opsiyon falan devreye girmeden en temizinden halledilmeli.Vasat oğlu vasat, hiçbir ekstra katkısı yok, Kazımcana yazık, kim aldırıp çaktıysa tebrik ederiz.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kerem kotu zaten de bu bey de surekli geri oynayan bi bek. ileri 1 top atiyorsa geri 10. rakiple mucadeleyede sadece emin ise giriyor.Kötü görünmesini kereme baglayanlanlar bence yanlış düşünüyor
Sacha boey önünde kim oynarsa oynasın standardı olan oyuncu ki angelino buyuk takimlar da top oynamış bir oyuncu buna ragmen boey kadar maclar da diri kalip en azindan mucadele yonunde gonlumuze alamamışsa sorun bizzat kendisinde
Ben umutluydum ismi ilk gectiginde ama benim gibi umudu olanları da hayalkirikligina ugratmistir.
3'lü defans bloğuyla oynamak zorunda kalacağız CL'de muhtemelen o zaman parlar Angel. Çünkü Buruk hocanın 3 orta sahaya alerjisi var.asgari fizik yahut defansı olmayan bir beki maden bulmuş gibi bi sürü paraya transfer etmek bana doğru gelmedi. mesela morutan da benzer bi transfer bana göre. bu herif bi de sanki sol ayaklı diye beke geç denmiş bir hücumcu havası estiriyor. fena futbolcu değil ama iyi bi bek olamaz hele bizim current düzende. şu an öyle görüyorum yeani.