#3 Angeliño

Bu adamın neden sürekli takım düştüğü belli oldu, savunması Caner erkin kadar bile değil

bizim oyuncu kadromuz ve oyunumuzla alakası yok herifin
Süs eşyası gibi sanki. Bununla oyun planimizda yok. Defanstta içeri girip saçma sapan rakibin önünü boşaltıyor. Defansı iyi bir adam almaliydik. İyi oyuncu ama bize uygun değil. Kerem angelinho defansif bizi rahatsız edecekler

3-5-2'nin sağında boey'in hücum eksikliği yüzünden yaratacağı zaafiyet 4-2-3-1'de angelino'nun yarattığı zaafiyetin yanında devede kulak kalır. hadi angelino'yu kesecek yüreğin yok, bari verim alacak bi taktik hamle yapmaktan bu kadar çekinme. bu herif böyle oynarken sürekli 11 çıktığı için herkesten mutlu mu olacak yani?

bu saatten sonra bu adamın yapacağı ve yapamayacağı her şey hocaya yazar. getirdiklerini, götürdüklerini ezel'in kör annesi bile görmüştür bu saatten sonra.

CL'de tarafini otobana cevirtip gol yedirirse, belki hoca Abdülü sola cekip Davinson Nelssonla cikar maca

A45498B7-C631-4820-8AA6-25A55208ECA1.webp

Bazen TEK bir yorum yapar,,,

Noktayı koyarsın,,

Bilgi ye kulak verenler anlar, anlamayanlar 2 ay sonra aaa ne oliy? der..!

Rakiple birebir kalmaktan kaçınıyor resmen. Mesela Boey birebir yakaladı mı kafamız rahat. Ama Angelino bu konuda çok geride malesef. İşin hücum kısmında da kötü olunca göze çok batıyor.

Bu ağabey mevcut dizilişte iş yapar mı, muamma. Muhakkak yetenekli biri ama mevcut düzende hala çok seviye altında kaldı. Ara sıra iyi ama genel olarak seviye altında, bazen çok kötü savunma yapıyor.

Kesin yorum yapmak için erken ama bu gidişle daha fazla tahammül edilir mi, edilmeli mı, sorusu sorulabilir

Futbolcu videolarının ne kadar yanıltıcı olduğunun göstergesi, şimdiye kadar.. o izlediğim manyak hareketlerin hiç birini hala göremedim böyle giderse bu sezon zayıf halkamız burası.

Bu ağabey mevcut dizilişte iş yapar mı, muamma. Muhakkak yetenekli biri ama mevcut düzende hala çok seviye altında kaldı. Ara sıra iyi ama genel olarak seviye altında, bazen çok kötü savunma yapıyor.

Kesin yorum yapmak için erken ama bu gidişle daha fazla tahammül edilir mi, edilmeli mı, sorusu sorulabilir
Rakibe yakında oynamıyor. 2 li mücadele bile etmiyor. Bizi çok zorluyor defansif olarak. Takımın dengesi bozuluyor defanstta. İyi oyuncu ama bize uygun degil

3-2 iken sol bekten sağ stopere doğru kayıp samsun sağ açığını boşta bırakırken neyi amaçlıyordu acaba?

Kiziyoruz lakin burada kizilacak kişi oyuncu değil hoca
Bu adamı alırken hangi sistemde iş yaptigini hicmi izlememis

opsiyon falan kullanmak zorunda mıyız ? isteğe bağlı öncelik bizde diye hatırlıyorum sanki.

Kazımcan'a daha çok güveniyorum bu sezon daha oynamamış olmasına rağmen adam akıllı

Toparlanması gerekiyor muhakkak ama burada gömüldüğü kadar da kötü değil. Boey kadar yıkıcı etkisi yok ama beni defans zafiyeti kadar ofansa beklediğimiz katkıyı yapmaması sinirlendiriyor. Hani nerede muz ortalar birader?

kısa boylu oyuncu çevik değilse hiç sevmem

mesela nagatomo ve torreira kısa boylu ama çevikliği yukarılarda. ama bu adamın çevikliği diagneden bile kötü

Geri
Üst Alt