#3 Angeliño

Adami akli karisik. Hala alisabilmis degil, Kerem ile veya Abdul ile hatta yaninda oynayan orta saha topcusu ile bile anlasmakta zorluk cekiyo bariz. Kerem hucumda ben assolist olucam her topu Icardi'ye atacam diye ugrasiyor. Geriden cikarken Abdul 50 metre top surup kalabaligin icine birakiyo. Top rakipteyken herkes adam kovaliyo, defans ile hucum arasindaki 50 metre boslukta bu da kayboluyor. Gecen macta o kadar tedirgindi ki 4lu defansa uyucam diye dogru durust onde basmaya korktu. Geleli uc ay oldu herhalde. Her mac onbir baslayan adam birazcik olsun nerede durmasi gerektigini bilmeli. Gecen uyelerden biri dogru bir tespitte bulundu. Kalitesine guvenip alinmis bir topcu yoksa oynatilmaya calisilan sisteme gore alinmis biri degil.

Ben sahsen hic bir zaman hazzetmedim oyun stilinden. Belli bir elit statusu olabilir. Ama herkesin kendini superstar zannettigi bir takima geldi. Yerini ogrenince daha duzgun oynar umuyorum.

Ilgaz Çınar sezona kötü başlar sonradan performansı yükselir demiş. Dediği gibi olmasını temenni ediyorum.

Eski maçlarını bilmiyorum. Bize geldiğinde herkes memnun oldu ancak kaç maç oldu adam ışık bile vermiyor. Youtube da izliyorum, herkes artık genç Kazımcan ın süre almasını bekliyor.

Hucum konusunda bence sorun yok. Yetenekli adam ve bize faydasida olacaktir takimla oynamaya alistikca. Problem savunmasinin yeterli olmamasi ve yeterli olmadigi bilinmesine ragmen transfer edilmesi. 4'lu savunma oynayacaksak transfer edilen bek oyuncularinin en guclu ozelligi savunmalari olmasi gerekir. Bek oyuncularinin birincil gorevi savunma zaten, atak degil. Okan hocanin 3lu savunma plani yoksa cok yanlis transfer.

4lu savunmada oynmayi seviyorum diyorsun ama kariyerinde hep 3lude başarılı olmuş 4lu de gotu başı dagitmissin reyiz,yani demekki senin fikirlerine çok önem vermemek lazim

Adam 4lüde daha iyi hissediyorum demiş ilginçtirki.

Bu durumda Boey’i denge beki gibi kullanıp kendisini bolca öne çıkarmak lazım.

Ofansif özelliğini kullanamadığımız senaryoda sıradanlaşacaktır. Kerem hakkında da iyi konuşmuş.

yarın güzel bi performans sergile üstad,
yavaş yavaş süzülen bi ortayla da güzel bir asist
tamamdır

Hadi aslanım artık temponu yakala, yarın skor katkısıda güzel olacaktır.

birine bu kadar sallanınca bi sonraki hafta iş yapıyor

büyük ihtimal güzel bi orta ile asist yapacak

Angelino cidden çok değerli bir sol bek. İnsanlar Ofansif anlamda sivrilmediği için anlayamadı ama adaptasyon sağlandığı zaman farkı göreceksiniz. Leipzigde UCL maçlarında harika oynamıştı. Nagelsmann Leipzigde, Guardiola Cityde çok iyi kullanıyordu. Hocada kullanacaktır
20230919_175843.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Angelino kesinlikle çok kaliteli ve çok teknik bir sol bek oyuncusu. Evet savunma olarak zaafları var ama bunu bilerek getirdik zaten Angelinoyu tanıyan herkes sezonda 10 asist yaptığını ve çok ofansif olduğunu bilir zaten. Bize düşen arkasında durup destek vermek olur. Sendeyiz Matador
FB_IMG_1694956893399.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt