#3 Angeliño

6 maç daha oynarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye giriyormuş.
Devre arası için yeni solbek bakmaya başlamıştır umarım bizim transfer ekibi.

Gangster tipi var zaten herifte iyi söğüşledi bizi bir yol olmaz bundan salın gitsin solbek lazım bize

Rodop (Ajans1905)
Keşke gerçek olsa ve opsiyon devreye sokulmasa. Kazımcan yetersiz kalırsa Abdülkerim solbek oynasa da olur 5-6 maçlığına...

Daha geçen sezon devam ederken transferde önceliğin 6-8 ve solbeke verilmesi gerektiğini herkes söylüyordu; iki mevkiiye de ideal profilde oyuncu alınmamış olması çok tuhaf. İlle 10-30-40 milyonluk adamlar da istemedik; aramasını bilen neler neler buluyor yok pahaya...

5 mac daha denenip sonra dehlenmeli

Ben suana kadar yetersiz buldugumu soyledim zaten ama bu onu kalitesiz topcu yapmaz, bu iki seyi iyi ayirt etmek gerekiyor. Bazilari Latoveci falan yazmis bunlari ciddiye almaya bile gerek yok.

Nasil kullandigimiz da cok onemli, biz onu Boey gibi kullanmaya devam edip Boey gibi performans beklersek zaten olmayacagi asikar. Bu sistemde zaten oyle bir oyun bekleniyor genel olarak taraftarimiz da solbek icin bir Boey ariyor, o durumda Angelino yanlis secim bana kalirsa.

Ama madem alindi hoca cok sevdigi icin, o zaman nasil verimli olabilir onu dusunmek gerek. Sol tarafi otoban gibi kullanmasini beklersek daha cok elestiririz cunku o tarz bir oyunu oynayabilecek bir futbolcu degil bana kalirsa.
Bu söylediklerine katılıyorum.Bizim takım savunması çok kötu.Sahaya bu kadar kötu yayilmak için gerçekten özel çaba sarfetmek lazım.Bu genel oyun yapısı çok net oyuncu verimlerini çok düşüruyor.Bizim defans hattının işi çok zor.rakipler haldir haldir direk defans hattıyla karşi karşiya kalıyor.

Angelino suana kadar o parayı hak edecek performans sunmadi bence

Eger az paraya gelirse sorun değil belki Boey gibi sonra coşar diye düşünürdüm ama 6m bizim gibi bir kulup icin az değil

6m avroya Boey tarzinda tane umut vaat eden topçu bulabilirsin ayrıca. Kazimcanla forma rekabetine girerler ne güzel.

Ben maç içinde kendisini yüzde yüz verdiğini düşünmüyorum.

Ama işin garibi teknik olarak da bizim stilimize uyumsuz gözüküyor. Hucümda çıkışlarda dengesiz işleri başımıza çorap örüyor.

Defansta ise geri koşarken çok sıkıntılı

2023-10-22_225330.webp

korner arkası şu topa solda adam bomboşken 30 metreden vurması futbol mantığına hakarettir.oliviera kazığının yanına bir kazık daha ekledik gibi.

zamanından fener'in elimizden aldığı, sonra beğenmeyip postaladığı alioski bundan iyiymiş hakikaten

Ekli dosyayı görüntüle 223497

korner arkası şu topa solda adam bomboşken 30 metreden vurması futbol mantığına hakarettir.oliviera kazığının yanına bir kazık daha ekledik gibi.
İşin vahim tarafı, her maç bunun gibi ve hatta daha fena 3-5 pozisyon oluyor; Tete, Barış, Kerem, Halil vs...FB nin final paslarında ve bir öncesinde yakaladığı verimliliği yakalayabilsek, ligde her maç ilk yarıda bitecek, UCL elemelerinde zorlanmayacak, hele UCL ilk maçında Kopenhag' ı süpürecektik. Böyle fırsatlar kaçırılınca telafi edebilmek için takımın canı çıkıyor. Okan Hocamızın takımı en çok bu konu üzerine çalıştırması gerekiyor...

İşin vahim tarafı, her maç bunun gibi ve hatta daha fena 3-5 pozisyon oluyor; Tete, Barış, Kerem, Halil vs...FB nin final paslarında ve bir öncesinde yakaladığı verimliliği yakalayabilsek, ligde her maç ilk yarıda bitecek, UCL elemelerinde zorlanmayacak, hele UCL ilk maçında Kopenhag' ı süpürecektik. Böyle fırsatlar kaçırılınca telafi edebilmek için takımın canı çıkıyor. Okan Hocamızın takımı en çok bu konu üzerine çalıştırması gerekiyor...
böyle gelen toplarda kerem hep adamı çalımlamaya çalışıyor topu kaptırıp rakibe muhteşem kontralar veriyordu korner kullanmazken.geçen sene en az 10 kere olmuştur.

Sırf bu adam yüzünden yarın bir taktik savaşı izleyebiliriz. Tuchel bu zaafiyeti affetmez Okan hoca da önlemini alacaktır..

Geri
Üst Alt