- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
son yillarin en büyük hayal kirikligi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bilginin kaynağı nedir?6 maç daha oynarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye giriyormuş.
Devre arası için yeni solbek bakmaya başlamıştır umarım bizim transfer ekibi.
Bu bilginin kaynağı nedir?
Keşke gerçek olsa ve opsiyon devreye sokulmasa. Kazımcan yetersiz kalırsa Abdülkerim solbek oynasa da olur 5-6 maçlığına...Rodop (Ajans1905)
Bu söylediklerine katılıyorum.Bizim takım savunması çok kötu.Sahaya bu kadar kötu yayilmak için gerçekten özel çaba sarfetmek lazım.Bu genel oyun yapısı çok net oyuncu verimlerini çok düşüruyor.Bizim defans hattının işi çok zor.rakipler haldir haldir direk defans hattıyla karşi karşiya kalıyor.Ben suana kadar yetersiz buldugumu soyledim zaten ama bu onu kalitesiz topcu yapmaz, bu iki seyi iyi ayirt etmek gerekiyor. Bazilari Latoveci falan yazmis bunlari ciddiye almaya bile gerek yok.
Nasil kullandigimiz da cok onemli, biz onu Boey gibi kullanmaya devam edip Boey gibi performans beklersek zaten olmayacagi asikar. Bu sistemde zaten oyle bir oyun bekleniyor genel olarak taraftarimiz da solbek icin bir Boey ariyor, o durumda Angelino yanlis secim bana kalirsa.
Ama madem alindi hoca cok sevdigi icin, o zaman nasil verimli olabilir onu dusunmek gerek. Sol tarafi otoban gibi kullanmasini beklersek daha cok elestiririz cunku o tarz bir oyunu oynayabilecek bir futbolcu degil bana kalirsa.
zamanından fener'in elimizden aldığı, sonra beğenmeyip postaladığı alioski bundan iyiymiş hakikaten
İşin vahim tarafı, her maç bunun gibi ve hatta daha fena 3-5 pozisyon oluyor; Tete, Barış, Kerem, Halil vs...FB nin final paslarında ve bir öncesinde yakaladığı verimliliği yakalayabilsek, ligde her maç ilk yarıda bitecek, UCL elemelerinde zorlanmayacak, hele UCL ilk maçında Kopenhag' ı süpürecektik. Böyle fırsatlar kaçırılınca telafi edebilmek için takımın canı çıkıyor. Okan Hocamızın takımı en çok bu konu üzerine çalıştırması gerekiyor...Ekli dosyayı görüntüle 223497
korner arkası şu topa solda adam bomboşken 30 metreden vurması futbol mantığına hakarettir.oliviera kazığının yanına bir kazık daha ekledik gibi.
böyle gelen toplarda kerem hep adamı çalımlamaya çalışıyor topu kaptırıp rakibe muhteşem kontralar veriyordu korner kullanmazken.geçen sene en az 10 kere olmuştur.İşin vahim tarafı, her maç bunun gibi ve hatta daha fena 3-5 pozisyon oluyor; Tete, Barış, Kerem, Halil vs...FB nin final paslarında ve bir öncesinde yakaladığı verimliliği yakalayabilsek, ligde her maç ilk yarıda bitecek, UCL elemelerinde zorlanmayacak, hele UCL ilk maçında Kopenhag' ı süpürecektik. Böyle fırsatlar kaçırılınca telafi edebilmek için takımın canı çıkıyor. Okan Hocamızın takımı en çok bu konu üzerine çalıştırması gerekiyor...