#3 Angeliño

4’lü de kendisini daha iyi hissediyor olabilir ama takım 4’lü oynarken sol bekte Angelino olunca daha iyi oynamadığı ortada.

Hele önündeki kanat desteğe gelmediği, orta sahanın açığını kapatmadığı bir 4’lü sistemde genelde rakibi ile 1 e 1 hatta 2 ye 1 kalacağı sistemde Angelino gibi bir bek transfer edilmesi de ne bileyim.

Bence düşünülen sistem bu değildi Angelino alındığında ama istenen orta saha transfer edilemeyincr buraya evrildi sanırım

ulan bu herifin topa vuruş tekniği de bildiğin kötü.

içeri kavisli sert top felan kesemiyor. bombeli saçma sapan toplar atıyor.

youtubedeki angelinyo bu değil.

iyi niyetle yaklaşıp caner erkin tarzı 10'da 9 şişirme yerine bakarak uzun pas gibi atmaya çalışıyo diyecem de topu 2 oyuncudan geçiremeyip ceza sahasına kadar yükseltemeyen adama da çok empati yapası gelmiyo insanın.

bi şekilde faydalanmak gerek, hoca da sisteminde çok katı. nası olacak bilmiyom

Onu bizim takımın sistemine göre biraz zorlama söylemiş gibi; üçlüde daha iyiyim demesi tuhaf olurdu. Eski kulübü bile dörtlü oynayacakları için kendisini tercih edemediklerini söylemiş ve tüm piyasa kendisini öyle biliyor...

Hakkında hiçbir malumatım olmamasına rağmen, daha önceden izlediğim maçlarına dayanarak defansif yönden zayıf kalacağını en başından söylemiş, 'üçlüsever' biri olarak acaba hoca üçlü mü düşünüyor? demiştim; Orhan Uluca' nın da aynı şeyi söylediğinden haberim yoktu; aklın yolu bir. Hoca bu transferde net hata yapmıştır diye düşünüyorum...
Eski kulübü hayvan gibi para verip Raum’u aldı yav, Angelino kıstas olmaz o durumda.

Hocanın düşüncesi sağda defansif solda ofansif pasör oyun kuran bektir muhtemelen. Ha Paredes profili bir 6 ile Torreira gibi bir 8 olsa yine defansif anlamda bence aksardık.

Bir şekilde verim alırım diye düşündüğü kanısındayım zira şu ana kadar 5 asisti olsa daha az tartışıyorduk, Riera da defansif zaafiyet yaratırdı ama ciddi artıları vardı. Nagatomo çok iyi defansif bekti ama ofansta zayıftı falan filan.

Şu an tutunacağı bir nokta yok.

Sakın oynatmayın, Kasım ayına geldik zaten. Devre arası geri gönderip alternatif bakalım. 6m etmez

5 maçta daha oynarsa başımıza bela olacak. Okan hoca kendisi istedi diye, torpil yapmamalı. Gerekirse Abdül oynasın.

Hücumda yapabileceklerinin sınırı daha fazla ama 1 iyi iş yapıyorsa 5 kötü iş yapıyor zaten 5 maç sonrada opsiyon devreye giriyor o yüzden umarım toparlar demekten başka çözüm bulamıyorum. Öyle bir performansı var ki Rize deplasmanında 11 başlar bile diyemiyorum.

Okan hocanın geçenki açıklamasından sonra alınmama ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.

1-2 asist yapıp özgüveni gelse en azından da bu nasıl etkileyecek görsek.

Bize Kitlendiginde bir şekilde pr calismalarina baslamamiz lazim.baktik hala olmuyor en azindan aldigimiz paraya itelemek icin cabalamaliyiz.
Zarar yazmamalı.

Ha opsiyon saglandiginda belki uzerindeki anlamsiz yük hafifler.

Bunu kazanicam diye her mac oynatti, Kazim top oynamasini unuttu.

5 mac daha oynatilmamasi lazim, oynatilirsa Oliveira gibi elimizde patlayacagi cok acik. 6 milyon verilip seneye bedava bir yere kiralanacak.

Geri
Üst Alt