#3 Angeliño

Dün herkes gibi biraz daha konsantreydi. Bir de bildiği saha, bildiği oyunculara karşı oynadı. Bu tür maçlarda bu çok önemlidir. İlk maçta kazım oynarken de demiştim bunu, o zaman Angelino bu deneyimi olsa ne yazar diyenler vardı.

Şimdi düşününce o maçta Kazımcan yerine Angelino başlasa ki (Kazımcan hatalı gol yedirdi) acaba o maçtan puan çıkartır mıydık

Umarım döndüğün maç olmuştur.

Oyundan çıkmasa en kötü berabere bitecekti.

Gayet iyi oynadı geldiğinden beri en iyi 3 maçından biri ve en iyisiydi hatta. Devam böyle Abdulkerim solda olmaz.

En iyi maçınız oynamış olabilir diye düşünüyorum. Yalnız bu adam neden 90 dakika maç çıkaramıyor? Her maç 75te bitiyor bu herif. Onun oyundan çıkması maçı kaybetmemize neden oldu.

Belki de ilk kez ortalamayı yakaladı (Aynı şey ama vasat dersem bozulanlar oluyor!). Haliyle olduğundan daha iyi görenler var. Gözden kaçtı galiba, hoca adelesi attığı için değiştirdiğini söyledi. Öyle ise bir müddet oynayamaz...
Adale Icardi icin dedi.

Angelino icin kramp + yorgunluk dedi diye anladim

Insallah ligde de böyle devam edersin rts. Yoksa devre arasi vedalasalim

zaha le oynaması gerekiyo bu 1,içerdeki bayern macından bu yana oynasaydı mac kondusyonu iyi olurdu bu da 2.muhtemelen iki bayernn macını da alırdık oynasaydı bu da 3.

ileri cıkmasa bile sadece ofsayt golde atttıgı paslar gibi paslarla cok mac kazandırır bu da 4.size kazımcanla mutlulklar bu da 5 kalite düşmanları.

Eldeki en iyi sol bek, bunu tartismaya gerek yok.

Ama kendisine 6,5 milyon vermeye deger mi, su ana kadar hayir. Paraya yazik.

Opsiyonun zorunlu olmasina 2 mac kaldi. 6,5 milyonu vermek istemiyorsak bundan sonra devre arasina kadar 1 mac haric full kazimcani oynatmamiz gerekecek. Malesef oynadigi maclarda bizi her an yakabilecegini gördük. Apoyu sol bek oynatmak zaten bir secenek olmamali, hem cok agir kaliyor hemde stoper tandemini bozuyoruz.

Cok zor bir ikilemdeyiz, ne yapacagiz bilmiyorum.

Adale Icardi icin dedi.

Angelino icin kramp + yorgunluk dedi diye anladim
Yok eminim, özellikle dikkat ettim, dediğinin tam tersini söyledi. Ama belki şiddetli ağrı hissettiği için öyle demiştir...

İcardi' den bahsediyoruz; onun adelesinin attığını söylese ortalık yıkılırdı yav...

Ankaragücü maçında da çok iyi oynamıştı.

hücumda ofsayttaki icardi'ye oynadığı dışında gene bişey yapmadı. biz sene başından beri alphonso davies bekledik adam mazraoui gibi oynadı. bu maçta daha fazlasını yapabileceğinden değil zaten de sene başından beri kendisine sövülmesine neden olan işleri de iyileştirmedi yani. yarın hatay maçında gene ortalarıyla rakip savunmacıların mabadlarını zımbalarsa bayern maçında ümitlendirdi filan olmasın. tembelliğinin geçtiğine dair bir işaret yok ama bu seviyede kendini rezil etmeyecek kadar iş ahlakı varmış en azından onu görmüş olduk. coman gibi canavar karşısında bile kendini madara ettirmedi konsantrasyonuyla.

Ben yine beğenmedim, bu adamda hiç hız yok.
İkinci yarı sop taraftan rakibin arkasına sarktı önü bomboştu ama gidemedi.
Angelino'dan beklentim bu değildi benim vasat oynadı bu maçta ben Angelino'dan hücum katkısı bekliyorum

SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayern maçında iyiydi bu maç kaderini belirler iyi olursa kalır kötü olursa ayrılır kendisi adına kritik maçlara çıkıyor.

Boey'i izledikçe ne kadar yetersiz olduğunu tekrar tekrar anlıyorum. Kesinlikle bonservisini almamak lazım.
Boey ile kıyaslamak tamamen yanlış olur Boey Fransa milli takımında oynamaya başladığı an 50-60 m euro seviyelerinde bir bek olacak zaten üst seviye olması diğer bek mevkiyi direk göze batırıyor.

Bende Angelino çok beğenmiyorum ama kimi alsak Boey kaldığı sürece o mevkiyi her zaman yetersiz hissetirecek. Anca Hernandez filan alırsak dengeler.

Geri
Üst Alt