3 Büyükler, Yabancı Kuralının Serbest Kalması İçin TFF'ye Resmi Başvuruyu Yaptı

Bu yabancı sınırı yüzünden Tayyip Talha, Uğurcan, Altay, Kerem belki daha fazlası Avrupa'ya gidemedi. Yabancı sınırı olmasaydı kulüpler bu oyuncuları daha beklediği tekliflerden daha ucuza gönderebilirdi yerini daha uyguna doldururuz diye ama sınır olduğu için kaldılar. Şimdi Uğurcan 40-50 milyon TL civarına muhtemelen her yıl artan 5 yıllık bir sözleşme uzattı. Altay benzer bir sözleşme uzatacak. Kerem'e yine zam yapılmaması içten bile değil. Ne kadar zararlı bir karar olduğu buradan bile belli.
Sinir olmasa yunus da giderdi banko

Sinir olmasa yunus da giderdi banko
Çok yüksek ihtimal. Kerem'e 6-7 teklifler gelmiş mesela biz 12 civarı istediğimiz için olmamış ki yerli sınırı yüzünden mecbur. Kaan için bile 6 istiyorlar Türk kanat almak istersen 5-6 fiyat çekecekler, sattığına değmesi için o fiyatlara satman lazım oluyor mecbur. Ama yabancı sınırı olmasa satarsın 7+bonus+paya alırsın yerine mesela o bizimle adı geçen genç Norveçli'yi 3-4'e hem kar etmiş olurdun hem de zam yapmana falan gerek kalmazdı. Eminim Kerem'de daha mutlu olur ve belki daha iyi performans gösteriyordu yeni takımında. Gerçekten saçma kurallar çıkarmak için özel gayret ediyoruz.

Sınır olmasa Keremzinho €9m'ye yolcuydu hem onun için hem bizim için hem de ülke futbolu için iyi olurdu.

Çok yüksek ihtimal. Kerem'e 6-7 teklifler gelmiş mesela biz 12 civarı istediğimiz için olmamış ki yerli sınırı yüzünden mecbur. Kaan için bile 6 istiyorlar Türk kanat almak istersen 5-6 fiyat çekecekler, sattığına değmesi için o fiyatlara satman lazım oluyor mecbur. Ama yabancı sınırı olmasa satarsın 7+bonus+paya alırsın yerine mesela o bizimle adı geçen genç Norveçli'yi 3-4'e hem kar etmiş olurdun hem de zam yapmana falan gerek kalmazdı. Eminim Kerem'de daha mutlu olur ve belki daha iyi performans gösteriyordu yeni takımında. Gerçekten saçma kurallar çıkarmak için özel gayret ediyoruz.
Sanırım Kereme hiç teklif gelmemiş.

Bu ülkede lig bittikten sonra küme düşme kaldırıldı, lig 21 takıma çıkartılıp Süper lig takımların alacağı para azaltıldı, sonra yine 18'e düşürme kararı alındı falan yan yabancı sınırı kalkınca mı sorun olacak.
Allah Allah ya ben anlatamıyor muyum? Ben o doğru mu dedim? O da yanlış bu da yanlış olur, bence rezerv liglerin kalkmasıda yanlıştı

Geri
Üst Alt