#3 Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #3 Çağlar Birinci

Hakan'da Çağlar'da kötü kıyas anlamsız.Üşenmedim kaç bindirme yaptığını saydım.Daha doğrusu sayamadım.İlk yarıda yaklaşık 20 küsürüncü dakikaydı 1 tane orta sahanın çok az ilerisinden içeri kesti.Diğer yaptığı bindirme ise Danny'nin saha kenarında tedavi olduğu,rakibin 10 kişi olduğu sıralar olan 84.dakika idi.Çok çok boştu ayrıca direk kaleciye doğru kesti topu.2.yarıda çok fazla pas hatası yaptı.Ayrıca İvan de souza ile karşılıklı oynaması isabet oldu.Böylece Çağlar'ın sadece Hakan'ın aşırı baltalığından sonra gözümüze iyi göründüğü ortaya çıktı.

Hakan Balta'nın kondisyonlu hali..

Tanım olarak ancak böylesi yapılır herhalde..

İnsua nasıl şans bulmaz hayret ediyorum..

Sakat oldugunda daha faydalı en azından görmüyoduk ah ulan caglar olsa böyle oynar diye fikir yürütüyoduk tatmin ediyoduk öle kendimizi şimdi onuda diyemiyosun

Balta'nin oyun zekasi ve teknigi caglardan da iyi takimdaki cok oyuncudan da iyi .Gel gor ki fiziksel olarak sorun yasiyor.Bu birazda taraftarin yarattigi piskolojik baskidan olusuyor gibime geliyor.

Balta'nin oyun zekasi ve teknigi caglardan da iyi takimdaki cok oyuncudan da iyi .Gel gor ki fiziksel olarak sorun yasiyor.Bu birazda taraftarin yarattigi piskolojik baskidan olusuyor gibime geliyor.

Bana içtiği sigaralardan ve kendine bakmamasından kaynaklı gibi geliyor.

Bence fizikle alakası yok. Euro 2008 de Hakan Balta yı hatırlayın müthişti.

Hem o kendini hem de taraftar yardımıyla bitti finished.

Atak yapma:0.

En azından kademeye giriyor.

Çağlar'ın savuması çok sağlam. En azından ben beğeniyorum. Ancak Insua gibi çıkışları yok. Insua'nın da savunması iyi değil. Bana kalırsa dün oynanan maçta Insua oynamalıydı... Ama Çağlar da kötü futbolcu değil! Hakan Balta'dan 5-10 gömlek daha üstün.

Dün bir pozisyonda kademeye girdi..Hakan o kademeye giremezdi..Ve gol atarlardı Gaziantep..

önünde iyi bir adam olsa hücümdada etkili olur.seneye kalması gereken 3-5 kişiden biri.

Ofansa adeta hiç katkısı yok ama defansiv anlamda iyi , bence Insua Caglardan kat kat daha ustun bi oyuncu ...

Tamam Çağlar kötü hadi dağalın bakalım siz çok iyi biliyonuz bu adamı çok isteyerek aldıran Rijkaard gerizekalı Hagi gerizekalı insua'yı kesip oynatıyor bi siz doğrusunuz zaten 4-3-3 sisteminde sol bekin çok çıkmıcağını çoğu kişi bilmez ama burda anlatıyoruz öğrenin diye 4-3-3'de çoğunluk sağ kanattan akınlar olur Barcelona'yı görün messi alıyor götürüyor sağ taraftan sağ bek çıkınca stoper sağ beke kayar sol bek stopere kayar bu sistemin gereği budur Abidal'a hücümcu bir sol bek diyebilirmisiniz gidin öğreninde gelin yani anlatıyım

Avrupada sağ bekler ünlüdür sol bekler öne çıkmaz

Daniel Alves tren gibi

Sergio Ramos tren gibi

ama

Asley Cole

Patrice Evra

Clich

Eric Abidal

gibi adamlar öne çıkmaz çünkü sağ bekler oyuna hücüm olarak daha fazla katkı verdiği için daha iyi görünürler ama sol bekler çok önemlidir

-------Baroş-----------

Arda----------------Pino

-----Culio---Yekta-------Sabri(hücüma çıkıyor ve hücüm şuan sağ taraftan gelişiyor sayın)

---------Cana(ileri gidiyor)---------

---Çağlar(stopere kayıyor)-Servet(ön liberoya geliyor cana'nın yerini dolduruyor)-Neill(bekin kademesine giriyor

Yani Hücümda oyun dizilişi buna dönüyor

--------------------Baroş------------------

--Arda-------------Culio-------------------Pino

---------------Cana------Yekta-------Sabri(hücüm)

--------------Servet-------Neill---------

-------Çağlar

---------------Ufuk Ceylan-----------------------

Savunma öne çıkıp alan daraltılır yani Hücümda Servet ve neill daha ileriye gider Çağlar stopere kayıp servet ve neile göre geride durur sağ tarafa neill kayar sabri'nin kademesine girer Servet ise hücum olunca ileri çıkan cana'nın yerine gelir böylece Savunma öne çıkartılıp mesafeyi azaltarak alan daraltılır ve rakip takımın alanına yerleşme sağlanır rakip takım kendi sahasında kabul eder oyunu

Ataga bence güveni olmadigi icin cikmadi. Kendiside biliyor cünkü böylesine önemli bir macta onun oldugu kanattan gol yenirse kötü olacagini. Caglar bence gayet iyi. Eger kendisini gelistirirse yillarca hem bizde hemde Milli Takimda oynar.

Ataga bence güveni olmadigi icin cikmadi. Kendiside biliyor cünkü böylesine önemli bir macta onun oldugu kanattan gol yenirse kötü olacagini. Caglar bence gayet iyi. Eger kendisini gelistirirse yillarca hem bizde hemde Milli Takimda oynar.

yazdığım yazıyı oku eğer çıksaydı çok gene dönerdi geriye ama 60-70'de çökerdi bu sistemde Hakan Balta sigara içtiği için sol taraf tirene dönüyor çıkıyor ama dönemiyor çağlar yeri geldiğinde çıkmalı hücüma devamlı hücüma çıkarsa 60-70'de belini tutmaya başlar bak Abidal'a oyunun belli bölümleri hiç çıkmıyor aktif dinlenme yapıyor zaten sistem gereğide bu yeri geldiğinde hücüma çıkıyor sol bek Çağlar'da zaman zaman çıktı hücüma

yazdığım yazıyı oku eğer çıksaydı çok gene dönerdi geriye ama 60-70'de çökerdi bu sistemde Hakan Balta sigara içtiği için sol taraf tirene dönüyor çıkıyor ama dönemiyor çağlar yeri geldiğinde çıkmalı hücüma devamlı hücüma çıkarsa 60-70'de belini tutmaya başlar bak Abidal'a oyunun belli bölümleri hiç çıkmıyor aktif dinlenme yapıyor zaten sistem gereğide bu yeri geldiğinde hücüma çıkıyor sol bek Çağlar'da zaman zaman çıktı hücüma

Ben elestirmedim zaten Caglar'i. Hücumu iyidir aslinda kendisinin. 3-5 mac oynasin kendine güveni gelsin cikar bence.

bes para etmez

ergünler k.hakanlardan sonra olmaz

Ben elestirmedim zaten Caglar'i. Hücumu iyidir aslinda kendisinin. 3-5 mac oynasin kendine güveni gelsin cikar bence.

Çıktıki bu maçtada güvenle alakası yok güveni üst düzey ama sakatlıktan döndüğünü unutma zamanı geldiğindede çıktı hücüma ama savunmadada iyiydi gol yemediysek çağların payı büyük zaten kim hücüma gittiki baroş tek başınaydı ayhan, culio,neill ile hücüm zaten olmaz maçı resmen kendi eliyle verdi hagi yekta 11'de başlasaydı daha hücüm gücü yüksek olacaktık ama kankası ayhan'ı kesermi hagi zaten takım güvensiz çıksak hemen kontadan gol yiyoruz servet cana gibi ağır adamlar var adam çıkmamakla haklı ama 3-4 kerede çıktı ciddi olarak hücüma katkı verdi

cıkıp cıkmamsını ne kadar taktınız.hagi demiştir cıkma diye cıkmamıştır.ileriye cıkmak cok mu zor yani.tartıştığınız olaya bak.

cıkıp cıkmamsını ne kadar taktınız.hagi demiştir cıkma diye cıkmamıştır.ileriye cıkmak cok mu zor yani.tartıştığınız olaya bak.

yani o kadar kolay herşey senin için ben burda 4-3-3 hakkında bilgi veriyorum Çağlar'a hücüma çıkmıyor çok diyenlere karşı bu sistemi ve sol bekin görevini anlatmaya çalışıyorum 1 kere okusan böyle saçma bir yorum yazmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt