#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: # Cristiano Marques Gomes

Çok güveniyorum Cris'e, çok çok önemli katkılar verecek inşallah. :tiphat:

valla bu adam tank gibi gözüküyor belli olmaz:D benim iki abim var bundan büyük teki yaşıt koysan oynarlar sahaya.Belki de eskisinden iyi oynar

geçen seneki lyon-real madrid maçını bir izlemek lazım bakalım nasıl oynamış öyle tempolu bir takım karşısında, ne kadar zorlanmış bakmak lazım

fena değildi , hatta çoğu zaman Ronaldo'nun seri çalımları ve şovları Cris'le son buldu , gerçi çoğu faul ama fauller bile profesyonelce ince dokunuşlardı :D

bize katkısı ne olur bilmemem ama yer tutuşu , kademe anlayışı ve fiziğini kullanışı üst düzey.

Keske biraz daha genc olsaydin. Ama olsun, destekleriz artik :)

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

3 numarayi giyecekmis

Hayırlı uğurlu olsun ele inat ben inanıyorum abi Cris'e..

3 numara yakışırdı zaten Cris'e ;)

Beklediğimden daha iyi tepkiler. İlk ismi çıkınca fenaydı ama. Oynasın ona göre değerlendirelim. Ligde ağır bile olsa iyi oynar bence de gerisini göreceğiz.

Semih'e katacağı çok şey olacak. Umarım çok kısa sürede takıma alışır. İnanıyorum ki çoğu kişiyi yanıltacak.

Sezon sonu gider zaten.

Ynt: #3 Cristiano Marques Gomes

Hosgeldin "Polis".

Madem geldin artik kostek degil destek zamani :)

Umarim iyi performans sergileyip basarilarimiza ortak olursun.

Bugün sakin sakin şöyle bir düşündüm dur dedim ya..

Adam daha forma giymemiş..

Ve aldığın adam Anadolu takımından stoper değil..

Adam Lyon gibi bir lokomotif takımın yıllarca stoperliğini yapmış..

Ve şu önyargıyı kırmak gerek yabancı profesyonel oyuncular kendine çok iyi bakıyor..

Misal Elmander 30 yaşında ama 22 yaşında bir çok oyuncudan daha diri..

Urfa keza öyleydi kendine iyi bakıyordu hatta bir cümlesi var ''Vücudum benim para makinam diyordu'' O iyiyse ben kazanırım..

Adamların kafası böyle Cris hatırımda kalan bu şekilde profesyonelliği üst seviyede bir adamdı defans lideriydi..

O yüzden Cris bir çok kişiye kapak takabilir..

Herkes dalga geçsede bence 1 yıllık kısa vadede iyi transfer..

zaten ilk basta eger antrenmanlarda hayvani performans ortaya koymiyorsa semih-dany devam eder

Allah korusun birsey olursa, sakatlik, cezalar falan, o zaman devreye sokulur diye düsünüyorum.

ama antrenmanlarda bakiyorsun, urfa kadar oyniyor, hatta daha da iyi diyorsan, oynatirsin tabi, tecrubesini konusturabilir ligde en azindan

Kolo Toure yi beklerken 35 Yasindaki Cris tabi insani düsündüroyor, ama artik Gelmis, ve destek cikmaliyiz, üstüne bir macini bu formanin altinda bile görmedik.

Ben yaşa takılmam 36lık Dede Es Es'te hala oynuyor Hakan'dan çok bindirmesi var adamın..

[video]https://www.videositesi.net/sinema-tv-video/real-madrid-olympique-lyon-3-0-full-highlights-hq[/video]

Burda maçın gollerinin kısa bir özetini buldum, ama buna göre değerlendirmekte çok doğru değil tabii...

Bu ne yahu bu videoda Polis çok feci hatalar yapıyor

eğer bizde de böyle hatalar devam ederse 2. bir De Boer vakasına hazırlıklı olun derim...

Bugün sakin sakin şöyle bir düşündüm dur dedim ya..

Adam daha forma giymemiş..

Ve aldığın adam Anadolu takımından stoper değil..

Adam Lyon gibi bir lokomotif takımın yıllarca stoperliğini yapmış..

Ve şu önyargıyı kırmak gerek yabancı profesyonel oyuncular kendine çok iyi bakıyor..

Misal Elmander 30 yaşında ama 22 yaşında bir çok oyuncudan daha diri..

Urfa keza öyleydi kendine iyi bakıyordu hatta bir cümlesi var ''Vücudum benim para makinam diyordu'' O iyiyse ben kazanırım..

Adamların kafası böyle Cris hatırımda kalan bu şekilde profesyonelliği üst seviyede bir adamdı defans lideriydi..

O yüzden Cris bir çok kişiye kapak takabilir..

Herkes dalga geçsede bence 1 yıllık kısa vadede iyi transfer..

Hiçbirşey yapmasa bile nerede duracağını nasıl pozisyon alacağını bilmesi yeter.

Geri
Üst Alt