#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

hic bir ozelligi yok

sadece bos alanda pas veriyo onu da Servet'ten iyi yapıyo

pozisyon alma bilgisi az buz var, fakat anormal otesi agır oldugu icin hic bir ise yaramaz saglam bir rakip karsısında, fransa'da da yaramadı.

O zaman daha hızlı ileri uçlar Shevchenko'nun Seveti yaptığı gibi ezer. İŞimiz var o zaman.

Millette yazmış durmuş acayip ağır bir adam diye..Hadi ya bir siz biliyordunuz ..

Benim anlamadığım sanki urfa acayip hızlı ve çevikmiş gibi yazıyorlar...Dünyanın en ağır defans adamlarından biri idi kendisi..

Üstelik urfa defans adamı olmasına rağmen ne bir yan top ,ne de hücümda kafa ile attığı bir gol vardı...Defansta da kafa vurduğu hatırlamıyorum açıkçası..

Yani bu adamı eleştircekseniz farklı bir done olması lazım bence...

ujfalusiden ağır değil.

Millette yazmış durmuş acayip ağır bir adam diye..Hadi ya bir siz biliyordunuz ..

Benim anlamadığım sanki urfa acayip hızlı ve çevikmiş gibi yazıyorlar...Dünyanın en ağır defans adamlarından biri idi kendisi..

Üstelik urfa defans adamı olmasına rağmen ne bir yan top ,ne de hücümda kafa ile attığı bir gol vardı...Defansta da kafa vurduğu hatırlamıyorum açıkçası..

ujfalusi çok çok daha hızlıydı. hızlı olmayan adam yıllarca sağ bek oynadı sırf zevk için ? izlemesek inanalım da ujfa bu yaşına rağmen bir sürü adamı teke tekte yakalıyordu

ujfalusi çok çok daha hızlıydı. hızlı olmayan adam yıllarca sağ bek oynadı sırf zevk için ? izlemesek inanalım da ujfa bu yaşına rağmen bir sürü adamı teke tekte yakalıyordu

o zaman Ujfalusi arenadaki maçta stoch u arkadan nasıl izliyor bir bak kardeş.Crisin ne eksiği var ne fazlası Ujfaya göre.Aynı tarzda yaşlı ağır tecrübeli oyuncu işte.Atıp tutmaya eyvah fark yeriz kafasına girmeye gerek yok.

Cris'i Semih'le beraber düşünemiyorum iki ağır stoper. Oynayacaksa Dany ile oynasın CL'de. :ka21:

Kör ölür badem gözlü olurmuş:)) Bırakın ya semih olmasa ben görürdüm urfayı...Adamın topa bile girdiği yoktu..Kimi takip etmiş..

Semihten ara sıra seken toplara müdahele etmesi dışında ben bir şey görmedim..

Yazın bir yere cris en az 5 gol atar duran toptan...

Ujfalusi ve hız :o

cris ne kadar ağırsa ujfalusi'de öyle..

semih ve dany hızlı :yenieek:

Kör ölür badem gözlü olurmuş:)) Bırakın ya semih olmasa ben görürdüm urfayı...Adamın topa bile girdiği yoktu..Kimi takip etmiş..

Sarkık oynamak zorunda Ujfalusi.Çünkü oda çok ağır yaşından dolayı.Topa çok girmez seken topları toplardı arkada.Criste öyle olur değişen birşey yok yani :yenieek:

Ujfalusi ve hız :o

cris ne kadar ağırsa ujfalusi'de öyle..

semih ve dany hızlı :yenieek:

Aynen bende bir kaç mesajdır aynı şeyi yazıyorum...

Hani sanki dany sakatlandı onun yerine hızlı adam diye cris alınmadı ki..

Urfa' da tank gibi adamdı...Bütün ilk müdahaleleri ve takipleri semih yapıyordu...Duran toplarda zayıftı..

Hocam bugünkü maçı izlediniz mi? Ben 90 dakika izledim bayağı ağır gözüktü. Beni düşündürdü açıkçası..

İnş iyi oynar, tek temennimiz o.. Önümüzdeki iki maç sağlam bi izlenim verir hepimize..

Tomas Ujfalusi - Gladiator of Galatasaray (2011-2012) - YouTube

2.40 tan sonra nasıl koştuğunu görebilirsiniz izlemesem gerçekten inanıcam ama ben bu adamı en az 15 kere canlı izledim

Ujfa varken uçarız kaçarız diyenler Ujfanın yerine Cris gelince felaket tellallığı yapmasınlar özellikle hız yönünden hiç yapmasınlar.

Kadronda hızlı çevik bir stoper olur onun yerine Crisi alırsın eyvah yandık bittik bu çok yavaş dersin ama Ujfanın yerine Cris gelince bu denmez ayıp olur

Hocam bugünkü maçı izlediniz mi? Ben 90 dakika izledim bayağı ağır gözüktü. Beni düşündürdü açıkçası..

İnş iyi oynar, tek temennimiz o.. Önümüzdeki iki maç sağlam bi izlenim verir hepimize..

Ben zaten hızlı demiyorum ki...Sadece urfadan yavaş değil...

Ben kesinlikle duran top olsun,top çıkarma olsun urfadan daha faydalı olacak diyorum..

Urfa gibi kaçak oynayıp bütün topları semih alacaksa zaten herkes oynar orda...

Geri
Üst Alt