#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Ujfalusi yavaş öyle mi??

:boohoo:

Ben zaten hızlı demiyorum ki...Sadece urfadan yavaş değil...

Ben kesinlikle duran top olsun,top çıkarma olsun urfadan daha faydalı olacak diyorum..

Urfa gibi kaçak oynayıp bütün topları semih alacaksa zaten herkes oynar orda...

Geçen sene hemen hemen tüm maçları izledim. Ujfa semih kadar hızlı değil tamam ama kesinlikle yavaş bi topçu da değil.

Cris'ten kesinlikle daha hızlı.. Önümüzdeki maçlarda daha net göreceğiz.

Nedense çok sabırsızca konuşuyoruz çoğu zaman.. Adam daha 2 hazırlık maçı oynadı.. İtalyadaki maçı izlemedim ama bugunkü maçda ben Cris 'i beğendim açıkcası.. Öyle çok absürd bir hatasının olduğunu görmedim, verdiği paslarla oyunu kurmasıda gayet kaliteliydi.. Hız konusuna gelirsek, hiç hızın geregi olan Cris 'in içinde bulunduğu bir pozisyon hatırlamıyorum ben bu maçta.. Genelinde bir eleştiriyse bu kabul ediyorum ama bu maçda hız konusunda hatalarının olduğunu görmedim.. Hiç bir zaman ilk hamle oyuncusu olarak oynamicaktır zaten, rakip hücumlarında geride bekleyen defans olucaktır hep, ki öylede olmalıdır. Onun dışında bir kaç sıkıştığı pozisyon da çok kritik pas hamleleri vardı ve hepside gayet başarılıydı.. Geriden oyun kurması oldukça iyi.. Tekrar söylüyorum önümüzdeki Antalya ve ManU. deplasmanları belirleyici olur performansı açısından...

Tom'a agır diyenlere katılıyorum,

AMA GULMEKTEN KATILIYORUM

Nedense çok sabırsızca konuşuyoruz çoğu zaman.. Adam daha 2 hazırlık maçı oynadı.. İtalyadaki maçı izlemedim ama bugunkü maçda ben Cris 'i beğendim açıkcası.. Öyle çok absürd bir hatasının olduğunu görmedim, verdiği paslarla oyunu kurmasıda gayet kaliteliydi.. Hız konusuna gelirsek, hiç hızın geregi olan Cris 'in içinde bulunduğu bir pozisyon hatırlamıyorum ben bu maçta.. Genelinde bir eleştiriyse bu kabul ediyorum ama bu maçda hız konusunda hatalarının olduğunu görmedim.. Hiç bir zaman ilk hamle oyuncusu olarak oynamicaktır zaten, rakip hücumlarında geride bekleyen defans olucaktır hep, ki öylede olmalıdır. Onun dışında bir kaç sıkıştığı pozisyon da çok kritik pas hamleleri vardı ve hepside gayet başarılıydı.. Geriden oyun kurması oldukça iyi.. Tekrar söylüyorum önümüzdeki Antalya ve ManU. deplasmanları belirleyici olur performansı açısından...

Hangi oyun kurmadan bahsediyorsunuz aga, maçı izlemesem kafamda farklı bi profil oluşacak.

Bi sağa attı bi sola attı, sıkışınca taca attı. Kötülemiyorum, zira çok erken ama şehir efsanelerine de gerek yok bence..

üst düzey liglerde ispanya-italya sağ bek oynamış adama çok yavaş demek sadece yeni transferi koruma psikolojisnden başka bir şey değildir.

ujfalusi & stoch pozisyonu gözümün önüne geldi

çok yavaş değildi ama cristen pek farkı yok bence

:o

üst düzey liglerde ispanya-italya sağ bek oynamış adama çok yavaş demek sadece yeni transferi koruma psikolojisnden başka bir şey değildir.

cafuda sağbekti.koy oynasın o zaman şimdide.ayrıca hızlıydı.hala hızlıdır senin mantığınla.

Hangi oyun kurmadan bahsediyorsunuz aga, maçı izlemesem kafamda farklı bi profil oluşacak.

Bi sağa attı bi sola attı, sıkışınca taca attı. Kötülemiyorum, zira çok erken ama şehir efsanelerine de gerek yok bence..

Çağların kenardan gelip çok tehlikeli orta yaptığı bir pozisyonda, ikinci yarı amrabat'ın yine köşeden gelip kaleye vurduğu pozisyonda hep defanstan hücumu başlatan Cris oldu...

L'yon da da en iyi yaptığı şeydi bu...

ujfalusi & stoch pozisyonu gözümün önüne geldi

çok yavaş değildi ama cristen pek farkı yok bence

:o

Başka var mı gözünüzün önüne gelen? Geçen sene ben farklı maçları izledim herhalde, Cris'ten farkı yokmuş.

Cris 100m koşularına mı katılacakmış

bu herif yeni biri degilki renktaş. lyonda izleyende oyunu iyi kurdugunu bilir.

cl'de oynarsa kevgire dönecekmişiz , lyon'da pek öyle bir görüntü yoktu yıllardır

Geçen sene CL 'de elendikleri Madrid - Lyon maçını izledim.. Tecrübesiyle hafif faullude olsa bindirmelerinde Ronaldo 'yu durduran oyunculardan biriydi Cris.. Geçiniz.

al burdan yak. he tamam he. daha fazla tartışmayacağım.

mantıksız bi yorum yaptın.süresiz susabilirsin sorun değil. Ujfalusi 5 -10 sene önce sağ bek oynamışsa şimdide oynayacak anlamına gelmiyor.Yada oynayabilecek hıza sahip olmasıda mümkün değil çünkü oda Allahın yarattığı bir kul.Yaşlanıyor hani.Anlıyor musun kardeş.

Geçen sene CL 'de elendikleri Madrid - Lyon maçını izledim.. Tecrübesiyle hafif faullude olsa bindirmelerinde Ronaldo 'yu durduran oyunculardan biriydi Cris.. Geçiniz.

gel de bizim transfer beğenmez taraftara anlat bulurlar şimdi aksi örnek sana

Troll çalışması var galiba başlıkta.

Tamam ben de bayılmıyorum 35'lik Cris'in stoper oynamasına ama Kartalspor'a karşı oynadığı hazırlık maçından sonra eleştirmek komik.

Geri
Üst Alt