3.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Sohbet Topiği | Kazanan : Atakan Kenar

Cevap: 3.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Sohbet Topiği | Oylarınızı gönderin !

oğlum bu 2 oyundur oyları ilk gönderen kişi benim.şu anda da post-it'e yazıp yapıştırdım vereceğim puanları.çok çok önemli bir mevzu vardı acil görüşmem gereken fakat tamam fikrimi değiştirdim şu anda yolluyorum oylarımı. ama bundan böyle de bize değil,şarkılarını bile koymayan adamlara laf söyleyin..

Yahu laflar sana değil online olup oy vermiyenlere alınma bu kadar dostum..

Cevap: 3.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Sohbet Topiği | Oylarınızı gönderin !

Bu laflar kime gidiyo lan şimdi? :D

Ben jüri olarak görevimi yaptım ve şarkıların hepsini ayrı ayrı dinleyerek oylarımı verdim.Bakalım bütün oylamalar ne zaman bitecek.

Ben jüri olarak görevimi yaptım ve şarkıların hepsini ayrı ayrı dinleyerek oylarımı verdim.Bakalım bütün oylamalar ne zaman bitecek.

Ben katıldım.Oy verme işlemi için sistem Eurovision'da olduğu gibi puanlar 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12 şeklinde mi?Bir de oylar Mert Erak Bey'e özle mesaj yoluyla falan mı gönderiliyor.

Cevap: 3.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Katılım Topiği

Barış Manço'nun şarkısına 12 puan verdim. Onun kazanmasını isterim, olmadı Cem Karaca'nın şarkısı kazansın:)

Oylar hesaplanmaya başlandı göndermeyenler varsa hala göndersinler.

[video=youtube;YsXcdPZlxG0]https://www.youtube.com/watch?v=YsXcdPZlxG0&feature=player_embedded[/video]

Bu şarkıya oy vermeyenler utansın:D

Ben vermişim az da olsa :asd:

Hey gidi hey.Megadeth'e çıkan oylara bak.:o

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/41201-3_gscimbom-eurovision-puanlamalar-topigi.html

Bana gelen şu ana kadar bütün oyları hesapladım.Şu ana kadar ki durum bu..

Şimdi hala gelmeyen oylar var ; juri olarak Doğancan Mercan ve yarışmacılardan Alpay Asma,M.Raşit Ünver,Enes Sever ve FAH'tan oylar gelmedi.Onlardan gelecek oyları bekliyorum şu anda.

Oyları özelden mı atacağım sana.

Barış Manço abimize küçük puanlar veren arkadaşları Kınıyorum...

Sızlattınız Kemiklerini...:(

Hemen gönderiyorum puanlamaları.

Popüler kültüre yenik düştük anasını satayım.Benim de sevdiğim Linkin Park 3. Megadeth sondan 3.Üşüyoruz Dave Mustaine reyis.:asd:

Bir sonrakine katılacağım parçayı biliyorum...:D

Buldum lan sonunda...

Popüler kültüre yenik düştük anasını satayım.Benim de sevdiğim Linkin Park 3. Megadeth sondan 3.Üşüyoruz Dave Mustaine reyis.:asd:

Kesinlikle katılıyorum.Linkin Park'tan daha iyi grup var mı :)

Vay be, 4. yüz. Hadi bakalım. :)

Geri
Üst Alt