3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

Ciddiye almakla ne alakası var ki? En önemsiz şey ya da en önemli şey olsun mantıksız bir öneride karşıdaki insanın küfür edesi gelir saçmalama .... falan gibisinden.

Umut uçmayın bu kadar ne küfürü arkadaş, bana Rooney için Hamsik ve Suarez'i vereyim diyor Murat'da ona bakarsan neler var. :D

Umut uçmayın bu kadar ne küfürü arkadaş, bana Rooney için Hamsik ve Suarez'i vereyim diyor Murat'da ona bakarsan neler var. :D

Erhan hoca sende boyle oyun oynayacak uye profili yoktu baya resmi takiliyodun kendini bu oyuna boylesine vermene sasirdim diyebilirim

Bana Ronaldo ve Ribery icin edilen teklifleri gorsen savas ilan edersin her halde. :)

Küfür olayını ne kadar abarttınız :o Robben'e karşılık Neymar'ı önerdiler Cahangir kafa kafaya takas daha ne diyeyim yani olur böyle şeyler.

Erhan hoca sende boyle oyun oynayacak uye profili yoktu baya resmi takiliyodun kendini bu oyuna boylesine vermene sasirdim diyebilirim

Oyuna kendimi niye vereyim kardeşim, ben ayyaşlada sohbet ederim, imamlada ama kendimi asla bozmam beni tanıman için bilmen gerek, bilmek içinse anlaman.. :)

Oyuna kendimi niye vereyim kardeşim, ben ayyaşlada sohbet ederim, imamlada ama kendimi asla bozmam beni tanıman için bilmen gerek, bilmek içinse anlaman.. :)

Mevlana terk. :ask:

Senin taktiğe noldu Erhan? Bulabildin mi önlibero?

umarim ugur yanitini almisdir...

aldim

Her kese iyi geceler.

Ugur avatarin da karizma. ;)

Bulamadım yav.. Ön liberosuz çıkacağım maçlara sanırım. :(

Senin canın sağolsun :D Yalnız şu anda bakıyorum da ikimize de çok kötü gelmiş bu 7 oyuncu.

Bana bir tek Robben gelmiş ilk onbire monte edeceğim. = 1

Cenk'e Cech,Sagna,Kolo Toure, Yaya Toure, Jesus Navas ve Tevez gelmiş ilk onbire net koyacağı. (Yuh :o) = 6

Faruk'a Evra ve Sneijder gelmiş. Gelen Higuain'i de Sanchez'le takasta kullanıp bir tane daha ilkonbir oyuncusu kazandı. = 3

Sana bir Chiellini ve Kaka yarıyor, belki de Milito. = 2

Murat'a o kadroya rağmen hem Dani Alves hem Ferdinand hem Hamsik gelmiş.:s = 3

Hakkı'ya Van Der Wiel, Vidic, Ribery, Van Persie gelmiş. = 4

Uğurcan'a Essien, Etoo gelmiş = 2 X 3 falan Essien'le Etoo :o

Yasin'e Lahm, Fabregas, Pepe, Reina gelmiş. = 3,4

Şu yeni oyunclardan bir ikimiz zararlı çıkmışız kardeş. :(

Senin canın sağolsun :D Yalnız şu anda bakıyorum da ikimize de çok kötü gelmiş bu 7 oyuncu.

Bana bir tek Robben gelmiş ilk onbire monte edeceğim. = 1

Cenk'e Cech,Sagna,Kolo Toure, Yaya Toure, Jesus Navas ve Tevez gelmiş ilk onbire net koyacağı. (Yuh :o) = 6

Faruk'a Evra ve Sneijder gelmiş. Gelen Higuain'i de Sanchez'le takasta kullanıp bir tane daha ilkonbir oyuncusu kazandı. = 3

Sana bir Chiellini ve Kaka yarıyor, belki de Milito. = 2

Murat'a o kadroya rağmen hem Dani Alves hem Ferdinand hem Hamsik gelmiş.:s = 3

Hakkı'ya Van Der Wiel, Vidic, Ribery, Van Persie gelmiş. = 4

Şu yeni oyunclardan bir ikimiz zararlı çıkmışız kardeş. :(

Murat'ın defansı; Dani Alves-Sergio Ramos-Ferdinand-Marcelo

Oyundaki olabilecek en iyi defans Murat'da.. :D

Neyse Kaka geldi ve sağ kanat benim boş gibiydi.. Di Maria iyi oldu. Diego Milito'da var ama, gerçekten şu 7 futbolcudan biraz kazık yedik gibi geliyor bana. :D

Murat'ın defansı; Dani Alves-Sergio Ramos-Ferdinand-Marcelo

Oyundaki olabilecek en iyi defans Murat'da.. :D

Neyse Kaka geldi ve sağ kanat benim boş gibiydi.. Di Maria iyi oldu. Diego Milito'da var ama, gerçekten şu 7 futbolcudan biraz kazık yedik gibi geliyor bana. :D

Hacı ben Torres'i falan görünce yıkıldım zaten. Bale'in olduğu yere Robben geldi. Ha iyi oldu tabi ama ne bileyim bir forvet, bir defans gelseydi tadından yenmezdi. Zaten kral kanatlarım varken daha da kanadım oldu. Forvetsiz kaldım yine :)

Uğurcan'ın Essien ile Etoo bana gelse şu anda dağları delerdim.

Bu organizasyon ne kadar sıklıkla düzenleniyor acaba?

Hacı ben Torres'i falan görünce yıkıldım zaten. Bale'in olduğu yere Robben geldi. Ha iyi oldu tabi ama ne bileyim bir forvet, bir defans gelseydi tadından yenmezdi. Zaten kral kanatlarım varken daha da kanadım oldu. Forvetsiz kaldım yine :)

Uğurcan'ın Essien ile Etoo bana gelse şu anda dağları delerdim.

Sağlık olsun kardeşim. Kaka çok şey yapacak gibi geliyor bana. Ön libero yok takımda. Sanırım 4-4-2 oynayacağım Vucinic Striker olabilir.

takas ekseninde bulusalim

Sağlık olsun kardeşim. Kaka çok şey yapacak gibi geliyor bana. Ön libero yok takımda. Sanırım 4-4-2 oynayacağım Vucinic Striker olabilir.

Hmm Srna-Bosingwa değişikliği yapacak mısın? Ya da Neuer-Frey? Özelliklerine bakmadığım için soruyorum daha iyi olabilirler diye.

Ortasahada Di Maria'yı sağa çekip Özil'i sola çekip Kaka ortada önde Rooney-Vucinic mi oynayacaksın?

Böyle oynarsan cidden bir önlibero lazım Lass gibi.

Geri
Üst Alt