- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı
umut baskalarina akil vericegine bizim takimi ihya edermisin lutpfen
umut baskalarina akil vericegine bizim takimi ihya edermisin lutpfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hmm Srna-Bosingwa değişikliği yapacak mısın? Ya da Neuer-Frey? Özelliklerine bakmadığım için soruyorum daha iyi olabilirler diye.
Ortasahada Di Maria'yı sağa çekip Özil'i sola çekip Kaka ortada önde Rooney-Vucinic mi oynayacaksın?
Böyle oynarsan cidden bir önlibero lazım Lass gibi.
Aynen Lassana Diarra olsaydı çok işime yarayacaktı benim. Hakkı yanaşmadı takasa Srna'yı verecektim. Van Der Wiel ile onun kanadı otoban olur. Ama neyse kendi bilir. Dediğin gibi yapacağım fakat, Diego Milito ne olacak onu düşünyorum ön liberosuz çıksam çok sakat mı olur diyorum. Diğer yandan Felipe Melo'yu mu oynatsam diyorum. Bosingwa yerine büyük ihtimal Srna oynayacak. Neuer kalacak o Frey'den çok daha iyi..
Ronaldoya 5 adam verdim.
Alves--Luiz--Malouda--Balotelli--Ganso
Reddetti adam! ölümüne yemin etmiş vermemeye![]()
Ronaldoya 5 adam verdim.
Alves--Luiz--Malouda--Balotelli--Ganso
Reddetti adam! ölümüne yemin etmiş vermemeye![]()
Biri Lass'mi dedi?
Criscito-Kaka'ya ne dersin Erhan? :cicek:
*Umut görmeden kaçalim*
![]()
Derim. Sen o Van Der Wiel'le çıkda maça bak nasıl o kanattan yapıştırıyorlar sana, rakibin olsam özellikle ordan saldırırdım Hakkı. Yenilirsen çok ağlarsın Srna kıymetini bilemedim diye..![]()
Benim sagbekte Criscito gibi bir adam oynadi Srnada kimmis?
Göreceğiz bakalım. Elenirsen şaşırma bak buraya yazıyorum. Srna'ya bak birde Criscito'ya birde rakibinin hücum hattına bak. Kaka'ya Criscito diyosun birde utanmadan..![]()
Evet elektrik kesintisi yüzünden açıklamada bulunamadım Higuain---A.Sanchez transferi gerçekleşmiştir![]()