3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

umut baskalarina akil vericegine bizim takimi ihya edermisin lutpfen

Adama hamsigi verdim almadı dingil sornada harıl harıl ortasaha oyuncusu arar:D

Hmm Srna-Bosingwa değişikliği yapacak mısın? Ya da Neuer-Frey? Özelliklerine bakmadığım için soruyorum daha iyi olabilirler diye.

Ortasahada Di Maria'yı sağa çekip Özil'i sola çekip Kaka ortada önde Rooney-Vucinic mi oynayacaksın?

Böyle oynarsan cidden bir önlibero lazım Lass gibi.

Aynen Lassana Diarra olsaydı çok işime yarayacaktı benim. Hakkı yanaşmadı takasa Srna'yı verecektim. Van Der Wiel ile onun kanadı otoban olur. Ama neyse kendi bilir. Dediğin gibi yapacağım fakat, Diego Milito ne olacak onu düşünyorum ön liberosuz çıksam çok sakat mı olur diyorum. Diğer yandan Felipe Melo'yu mu oynatsam diyorum. Bosingwa yerine büyük ihtimal Srna oynayacak. Neuer kalacak o Frey'den çok daha iyi..

Aynen Lassana Diarra olsaydı çok işime yarayacaktı benim. Hakkı yanaşmadı takasa Srna'yı verecektim. Van Der Wiel ile onun kanadı otoban olur. Ama neyse kendi bilir. Dediğin gibi yapacağım fakat, Diego Milito ne olacak onu düşünyorum ön liberosuz çıksam çok sakat mı olur diyorum. Diğer yandan Felipe Melo'yu mu oynatsam diyorum. Bosingwa yerine büyük ihtimal Srna oynayacak. Neuer kalacak o Frey'den çok daha iyi..

Anladım hacı. Alayına saldır bence, 15 dakikalık maç her türlü takarsın.

Biri Lass'mi dedi?

Criscito-Kaka'ya ne dersin Erhan? :cicek:

*Umut görmeden kaçalim*

Ronaldoya 5 adam verdim.

Alves--Luiz--Malouda--Balotelli--Ganso

Reddetti adam! ölümüne yemin etmiş vermemeye:D

Biri Lass'mi dedi?

Criscito-Kaka'ya ne dersin Erhan? :cicek:

*Umut görmeden kaçalim*

m%C3%BCrsel+ko%C3%A7ak

Derim. Sen o Van Der Wiel'le çıkda maça bak nasıl o kanattan yapıştırıyorlar sana, rakibin olsam özellikle ordan saldırırdım Hakkı. Yenilirsen çok ağlarsın Srna kıymetini bilemedim diye.. :D

Teker teker alıcam ifadenizi oglemm hadi bana eyvallah akıllı olun efendi olun

m%C3%BCrsel+ko%C3%A7ak

Derim. Sen o Van Der Wiel'le çıkda maça bak nasıl o kanattan yapıştırıyorlar sana, rakibin olsam özellikle ordan saldırırdım Hakkı. Yenilirsen çok ağlarsın Srna kıymetini bilemedim diye.. :D

Benim sagbekte Criscito gibi bir adam oynadi Srnada kimmis?

Benim sagbekte Criscito gibi bir adam oynadi Srnada kimmis?

Göreceğiz bakalım. Elenirsen şaşırma bak buraya yazıyorum. Srna'ya bak birde Criscito'ya birde rakibinin hücum hattına bak. Kaka'ya Criscito diyosun birde utanmadan.. :p

AHAGAHAH Kaka-Criscito :D

Bana da Hart-Mandanda önerdiler :D Kafa kafaya takas. TE ALLAM.

Göreceğiz bakalım. Elenirsen şaşırma bak buraya yazıyorum. Srna'ya bak birde Criscito'ya birde rakibinin hücum hattına bak. Kaka'ya Criscito diyosun birde utanmadan.. :p

:D

Biliyorum la. Sagbek dandik bende ama Lass'i verecek kadarda iyi degil srna.

İki taraf da haklı beyler. Hakkı 4-3-3 oynarken Lass'ı veremez. Adam Ribery'i verirdi Lass'ı vermezdi.

Evet elektrik kesintisi yüzünden açıklamada bulunamadım Higuain---A.Sanchez transferi gerçekleşmiştir ;)

Felipe Melo'ya kaldık artık yada 4-4-2 oynayacam bir şeyler deniyeceğim. Faruk De Jong noldu sen oynatıyor musun onu, Cambiasso var orda ya iki tane mi ön libero oynatacaksın. :D

Hakkı iyi çocuk ama kötü arkadaş edinmiş :ask:

Geri
Üst Alt