3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

A.Young

Arshavin

De Gea

Dawson

Lugano

Sıcak sıcak buyrun ? :)

Ne diye verdin ki Higuain'i be Faruk?

Ne diye verdin ki Higuain'i be Faruk?

Oda benim gibi mecbur vermek zorunda. Sağ kanat oyuncusu yokmuş doğru düzgün. Hem onu aldı, ilerde Lavezzi ile İbrahimovic oynuyor zaten. Ön liberosuda Cambiasso hemde, bence cuk oturdu. :)

Oda benim gibi mecbur vermek zorunda. Sağ kanat oyuncusu yokmuş doğru düzgün. Hem onu aldı, ilerde Lavezzi ile İbrahimovic oynuyor zaten. Ön liberosuda Cambiasso hemde, bence cuk oturdu. :)

Kanatlı oynamasına gerek olan bir kadrosu yok ki adamın. Higuain-İbra arkalarında SS Lavezzi ve Silva, arkalarında da Cambiasso ve De Jong. Hatta İbra tek forvet, arkasında SS Lavezzi, Silva-Sneijder AMF, yine Cambiasso CMF, De Jong DMF.

Kanatlı oynamasına gerek olan bir kadrosu yok ki adamın. Higuain-İbra arkalarında SS Lavezzi ve Silva, arkalarında da Cambiasso ve De Jong. Hatta İbra tek forvet, arkasında SS Lavezzi, Silva-Sneijder AMF, yine Cambiasso CMF, De Jong DMF.

De Jong'u çıkardı işte oda, Sağ kanat olmazdı işte o zamanda Sneijder yine AMF, Silva LMF, A.Sanchez RMF ile beslemeye çalışacak, Lavezzi zaten ortadan boşluk bulunca fena yardırıyor. İbrahimovic hem kafa toplarında hem şutlarında etkili.. Cambiasso'da DMF oynar. İki tane ön libero oluyor yani senin dediğin şekilde Cambiasso'nun mevkisi DMF'dir.

futbol aklini herkese dagitan guzel paylasimlarin adresi umut kardesim

De Jong'u çıkardı işte oda, Sağ kanat olmazdı işte o zamanda Sneijder yine AMF, Silva LMF, A.Sanchez RMF ile beslemeye çalışacak, Lavezzi zaten ortadan boşluk bulunca fena yardırıyor. İbrahimovic hem kafa toplarında hem şutlarında etkili.. Cambiasso'da DMF oynar. İki tane ön libero oluyor yani senin dediğin şekilde Cambiasso'nun mevkisi DMF'dir.

Öyleyse tamam hacı. Bence Sanchez yerine bir box-to-box alıp ortadan yardırsa daha mantıklı olurmuş.

Aga senin gibi düşündüm ama olmadı bi türlü yatmadı kafama son macta uyuz oldum takıma taze kanlar geldi iyi oldu şu son hali takımın içime sindi.

Bu arada Mert taktikleri silmiş ordan, şu şekilde olacak beyler;

Counter Atack, Left Side Atack, Right Side Atack, Centre Atack, Offside Trap... buna benzer ataklardan birini seçeceksiniz. Bazı pes serilerinde 4'lü sıralama oluyor. 4'lü sıralama olarak gönderin siz Mert'e o gereken ayarlamayı yapar.

Takım Stili

Player Support

Sport Range

Position Switch

Attacking Style

Pressing

Defensive Line

Compactness

Defensive Strategy

Bunlarada 1-100 arasında değer vereceksiniz.

Bu arada Mert taktikleri silmiş ordan, şu şekilde olacak beyler;

Counter Atack, Left Side Atack, Right Side Atack, Centre Atack, Offside Trap... buna benzer ataklardan birini seçeceksiniz. Bazı pes serilerin 4'lü sıralama oluyor. 4'lü sıralama olarak gönderin siz Mert'e o gereken ayarlamayı yapar.

Takım Stili

Player Support

Sport Range

Position Switch

Attacking Style

Pressing

Defensive Line

Compactness

Defensive Strategy

Bunlarada 1-100 arasında değer vereceksiniz.

4'lü sıralama ne hacı?

Hayri eski mesajlarını sil.

4'lü sıralama ne hacı?

Yani bu taktikler 4 tane oluyor. Örnek vermek gerekirse;

Counter Atack

Pressure

Left Side Atack

Right Side Atack

bunun gibi yani.. Takım ilk olarak karşı ataklara çıkmaya çalışır, pres yapar, sağlı sollu kanatlardan atak yapar.

Keske PES yüklü olsa bi iki mac yaptırırdım takıma bi fikir sahibi olurdum :)

Yani bu taktikler 4 tane oluyor. Örnek vermek gerekirse;

Counter Atack

Pressure

Left Side Atack

Right Side Atack

bunun gibi yani.. Takım ilk olarak karşı ataklara çıkmaya çalışır, pres yapar, sağlı sollu kanatlardan atak yapar.

Ama Mert bir tanesini seçip gönderin dedi başta.

Erhan o saydığın stratejilerin hepsini sayar mısın kanka bana? Bende Pes falan yok da ondan.

umut cavus butun mesajlari sildim dilersen 100 tane bile atabilirsin

Counter Atack, Pressure, Left Side Atack, Right Side Atack, Centre Atack, Offside Trap, CB Overlap, Change Sides, Opp. Side Atack..

CENTER ATTACK: merkezden atak,merkezdeki oyuncuların ileriye çıkması anlamına gelir.

RİGHT SİDE ATTACK: sağ kanattaki bek ve orta sağa oyuncularının ileriye çıkmasını sağlarsınız.

LEFT SİDE ATTACK:sol kanattaki bek ve orta sağa oyuncularının ileriye çıkmasını sağlarsınız.

OPP. SİDE ATTACK:burada siz oyun içinde sol kanadı veya sağ kanadı kullanırken diğer kanat ileri çıkmaz.İşte eğer bu taktiği kullanırsanız ters kanadınızda siz ataktayken ileriye çıkar ve topu o kanada atarak rakibi yanıltabilirsiniz.

CHANGE SİDE: burada sağ ve sol forvetlerin ve kanatların yer değiştirmesi söz konusudur.eğer rakibiniz size adam adama markaj uyguluyorsa bu taktikle onu şaşırtabilirsiniz.

CB OVERLAP: işte benim en çok sevdiğim taktik.bununla stoperlerinizden birisini siz ataktayken ileriye çıkartıyorsunuz. Hem yan toplarda hemde verkaçlarda çok faydalı oluyor.

PRESSURE: bununla takımın pres yapması sağlanır. Ancak ben uzun zaman bunu kullandım fakat sıkı rakiplere karşı zaafları olan bi taktik. Çünkü takım pres yaparken defansta boşluklar bırakabiliyor.fazla tavsiye etmem .

COUNTER ATTACK: adı üzerinde kontra atak taktiği. futbolu bilen herkes bunun nasıl yapıldığını bilir.

OFFSİDE TRAP: bu taktik özel bir taktiktir. Çünkü top sadece rakipteyken yapılır. Top rakipteyken eğer bu taktiği uygularsanız defansınız blok halinde ileriye çıkar ve sonra bu taktik kendiliğinden silinir yani takımınız bu taktiği bir kereliğine uygular her seferinde bu taktik için tuşlara yeniden basmak gereklidir.

Geri
Üst Alt