3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları tamamlandı

72644.jpg

Allah cezanı versin sipsi suratlı herif.

Atakan güzel maç olmuş,tebrikler kardeşim.

Bu arada Mert ben draft öneriyorum panpa. Şöyle olsun ama bu son 8 kişiyi burada yakalayabilirsek ya herkes bir msn adresi alıp ortak konuşmadan yürütsünler, ya da herkese sen rastgele düşen takımın elemanlarından 3'er 4'er tane ekle yedek olarak. Çeyrek finallerde yedek falan da sokabilelim oyuna sana önceden belirtip, takasları da kolaylaştırır hem. Ne dersin reyiz?

Kadrolar korunmalı takas yapılmamalı tamamen karsıyım.

Bu arada Mert ben draft öneriyorum panpa. Şöyle olsun ama bu son 8 kişiyi burada yakalayabilirsek ya herkes bir msn adresi alıp ortak konuşmadan yürütsünler, ya da herkese sen rastgele düşen takımın elemanlarından 3'er 4'er tane ekle yedek olarak. Çeyrek finallerde yedek falan da sokabilelim oyuna sana önceden belirtip, takasları da kolaylaştırır hem. Ne dersin reyiz?

Abi draft hakikaten zor ya.Herkesin aynı anda online olması falan zor.

Çünkü böyle takas yapmak bence imkansız, zaten çeyrek finale çıkan takımların kadroları bir bakıma işliyorlardır. Çoğu takas yapmaya pek yanaşmaz.

Neuer

Terry

Bonucci

Bosingwa

Agger

Felipe Melo

Javi Martinez

Anderson

Mesut Özil

Vucinic

Rooney

Transfer dönemi başlasın !!!!! :D

Çünkü böyle takas yapmak bence imkansız, zaten çeyrek finale çıkan takımların kadroları bir bakıma işliyorlardır. Çoğu takas yapmaya pek yanaşmaz.

Arda'yı almadığınız için teşekkür ederim Umut.

Abi draft hakikaten zor ya.Herkesin aynı anda online olması falan zor.

Herkesi aynı anda online bulursak draft yapabiliriz, olmazsa bence direk sen rastgele 3-4 adam atabilirsin her takıma. Çünkü böyle takas yapılması imkansız bu kadrolarla yani, herkesin kadroları zaten belirlenmiş düzeyde.

Mesela herkes istediği bölgeleri sana belirtebilir sen de bu bölgelere rastgele o senin ilk takımları seçerken kullandığın programla adamlar atayabilirsin. Böylece çeyrek finallerde falan yedek oyuncu bulundurmak da olur, 15 dakikalık maçlar olduğu için çünkü oyuncular çok çabuk yorulacak.

Tabi turnuvanın reyizi sensin panpa. Öneri sadece. :ask:

cazorla draftlara ilk benim kadromda girmişti ben gökhana itelemiştim o da kime itelemişse artık hayırlı bi iş yapmış anektod olarak belirtiyim bunuda

Herif 90. dakikada game-winning goalu taktı, bizi çeyrek finale çıkardı Pokemon. :p Senin takım ortalıkta yok. ;););)

Tarafsız ve adaletli bir gsc baskanı istiyoruz herkese aynı kural uygulansın istiyoruz yoksa paf takımla cıkarız.

Kadroyu iyi teklifler haricinde bozmayı düşünmüyorum ama yazayım yine de.Takaslara tabii ki açığım.

Hugo Lloris

Glen Johnson

Bruno Alves

Walter Samuel

Leighton Baines

Luis Antonio Valencia

Sami Khedira

Andres Iniesta

Arda Turan

Neymar

David Villa

Herkesi aynı anda online bulursak draft yapabiliriz, olmazsa bence direk sen rastgele 3-4 adam atabilirsin her takıma. Çünkü böyle takas yapılması imkansız bu kadrolarla yani, herkesin kadroları zaten belirlenmiş düzeyde.

Mesela herkes istediği bölgeleri sana belirtebilir sen de bu bölgelere rastgele o senin ilk takımları seçerken kullandığın programla adamlar atayabilirsin. Böylece çeyrek finallerde falan yedek oyuncu bulundurmak da olur, 15 dakikalık maçlar olduğu için çünkü oyuncular çok çabuk yorulacak.

Tabi turnuvanın reyizi sensin panpa. Öneri sadece. :ask:

Ben bir program aracılığıyla elenen takımlardan,çeyrek finaldeki takımlara 1 kaleci 2 defans 2 ortasaha 1 forvet olmak üzere 6 oyuncu atacağım.17 kişilik kadrosu olacak çeyrek finalistlerin.Sonra bugün 23.59'a kadar bana taktiklerinizi ona göre atarsınız.Kendiniz takası da ona göre yaparsınız.İsterseniz bana 60'dan sonra şu oyuncuyu al falan şeklinde taktik de verebilirsiniz böylece.

Ben böyle düşündüm.Çeyrek finalist arkadaşlarımız için uygunsa ben hemen 6'şar oyuncuyu belirleyeceğim.

Ben bir program aracılığıyla elenen takımlardan,çeyrek finaldeki takımlara 1 kaleci 2 defans 2 ortasaha 1 forvet olmak üzere 6 oyuncu atacağım.17 kişilik kadrosu olacak çeyrek finalistlerin.Sonra bugün 23.59'a kadar bana taktiklerinizi ona göre atarsınız.Kendiniz takası da ona göre yaparsınız.İsterseniz bana 60'dan sonra şu oyuncuyu al falan şeklinde taktik de verebilirsiniz böylece.

Ben böyle düşündüm.Çeyrek finalist arkadaşlarımız için uygunsa ben hemen 6'şar oyuncuyu belirleyeceğim.

Müthiş olur kanka.

Takasları sabaha kadar bitirsek olmaz mı bu arada? Sana sabah pm atmış olsak yani. :)

Süper olur :)

Geri
Üst Alt