3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

Peki Erhan örnek veriyorum Right side, Left side yaparsam önce takım sağdan sonra soldan mı saldırmayı deneyecek? Ben bu ikisini hiç yapmaz isem fark ne olacak? Onu bana açıklar mısın?

Peki Erhan örnek veriyorum Right side, Left side yaparsam önce takım sağdan sonra soldan mı saldırmayı deneyecek? Ben bu ikisini hiç yapmaz isem fark ne olacak? Onu bana açıklar mısın?

Takım her iki kanatada top dağıtarak o şekilde atak yapar her ikisinide seçersen. Sen bu ikisini hiç yapmaz isen yine atak yaparlar kanattan fırsat buldukça, ama sen mesela benim en iyi olduğum noktalardan biri budur, ben kanatlardan sürekli atak yapmalıyım diyorsan bunu seçmelisin. Eğer yapmazsan ne olur hiç bir şey olmaz oyuncular nerden boşluk bulursa orayı zorlar. Mesela sen kornerlerde falan bir stoperini ileri çıkarmak istiyorsan CB Overlap'ı seçeceksin. Lugano'nun ileri çıkması gibi düşün. Bu şekilde işte bunlar..

Takım her iki kanatada top dağıtarak o şekilde atak yapar her ikisinide seçersen. Sen bu ikisini hiç yapmaz isen yine atak yaparlar kanattan fırsat buldukça, ama sen mesela benim en iyi olduğum noktalardan biri budur, ben kanatlardan sürekli atak yapmalıyım diyorsan bunu seçmelisin. Eğer yapmazsan ne olur hiç bir şey olmaz oyuncular nerden boşluk bulursa orayı zorlar. Mesela sen kornerlerde falan bir stoperini ileri çıkarmak istiyorsan CB Overlap'ı seçeceksin. Lugano'nun ileri çıkması gibi düşün. Bu şekilde işte bunlar..

Tamam reis büyüksün.

Tamam reis büyüksün.

O senin büyüklüğün kardeşim. Haydi gazamız mübarek olsun. Bende taktiklere geçeceğim.

Bu arada De Jong-Bosingwa transferi gerçekleşmiştir. Hayırlı olsun. Faruk Mert'e fedakarlığı için teşekkür ediyorum. Yarı finale çıkması durumunda gerek duyarsa tam tersi bir şekilde transfer gerçekleşebilir maddesini de koyduk.

O senin büyüklüğün kardeşim. Haydi gazamız mübarek olsun. Bende taktiklere geçeceğim.

Bu arada De Jong-Bosingwa transferi gerçekleşmiştir. Hayırlı olsun. Faruk Mert'e fedakarlığı için teşekkür ediyorum. Yarı finale çıkması durumunda gerek duyarsa tam tersi bir şekilde transfer gerçekleşebilir maddesini de koyduk.

Hayırlı olsun hacı umarım işine yarar :)

Hayırlı olsun.

Çeyrek Final maçları bugün yapılır heralde ?

Lan bunlar benim adamlar. Elendim diye satılığa mı çıktı. Ne oldu burda biri anlatabilir mi? Satmıyorum kardeşim :)

Elenen takımların iyi oyuncularını, çeyrek finale çıkan takımlara dağıttılar.

Yedekli sisteme döndük böylece.

Elenen takımların iyi oyuncularını, çeyrek finale çıkan takımlara dağıttılar.

Yedekli sisteme döndük böylece.

Vay anasını yaa. Kacırdık. Nasıl elendik be kardeşim. Son maçı alamam diye asılmadım. Yasin de berabere kalmış. Takas falan yapıp biraz güçlendirsem, ilgilensem olabilirdi. Benim adamlarda alınacak sadece Higuain var. Obi Mikel de fena değil. Lugano bir tane gol attı benim takımda. De Gea bir maçta harikalar yarattı.

Son 30 dakika beyler.30 dakika bittikten sonra ben maçlara başlayacağım.

Takasçılar gece yoruldular kimse kalmamış burda :)

Hakkı veya Cahangirden biri buradaysa taktiğinizi gönderin lütfen.Tek göndermeyen siz kalmışsınız.10 dakika içinde gelmezse geçen maçki taktiğinizle oynayacağım.

Hakkı'ların taktiği aynı olarak kaldı.Kadroyu da PC'ye belirlettim.Ben maçları oynatıyorum,bu saatten sonra takas veya taktik yollayamazsınız.

Edit:Onların maç son maçmış.Maça kadar yetiştirebilirseniz taktiği o taktikle oynarsınız.Pm atın eğer gördüyseniz.

Boldladığım maçlar oynanmış maçlardır.Hakkı ona göre yetişirsen gelince gönder taktiğini.

Hakkı taktiğini göndermemiş mi. Ayakta uyuyor. Kadrosu o kadar iyi olmasa eminim buralara zor gelirdi. :D

Bütün maçlar tamamlanmıştır.Uploadlara başlıyorum.

Bismillah. Mert süpriz sonuçlar var mı? Son dakikalarda belirlenen maçlar var mı? Heyecan yarat biraz hacı :D

Vay be bu ne hız Mert :)

Uploadlar biraz daha gecikecek ama :D

İpucu olarak şunu söyleyeyim.1 farklı skor,1 son dakika golüyle gelen tur,1 uzatmaya giden maç var.

Geri
Üst Alt