Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.046
- 2.665
- 1.413
Türkün Türkten başka dostu yoktur
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmukabele üstat@İsmail Enver kutlu olsun paşam
bu baslıgı temızledım burdan devam edınızYa benim başlığım vardı bulamadım![]()
Neden üstat güzel paylaşımlarım vardıbu baslıgı temızledım burdan devam edınız
baslıgı bulursan bırlestırırızNeden üstat güzel paylaşımlarım vardı
@İsmail Enver @Can Karabacak @Uğur Bulut @Hayri Cund @Dilaver KundakçıAnlayamadigim birşey var Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideridir. Türklük ise en az bin yıllık bir tarihe sahiptir. Cumhuriyet nesli neden Turk, Türkçülük gibi kavramları kullanırken atalarının ismini zikretmez de Atatürk ün adını resmini sadece paylaşırlar? Türk tarihini bilmediklerinden mı yoksa TurkLugu sadece Atatürk den sonra mı var sanırlar.
üsttekı foto tezinizi cürütüyor ömer bey altarın oglu tarkanı koymus adamAnlayamadigim birşey var Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideridir. Türklük ise en az bin yıllık bir tarihe sahiptir. Cumhuriyet nesli neden Turk, Türkçülük gibi kavramları kullanırken atalarının ismini zikretmez de Atatürk ün adını resmini sadece paylaşırlar? Türk tarihini bilmediklerinden mı yoksa TurkLugu sadece Atatürk den sonra mı var sanırlar.
Türkcülük gününü kutlarımrıfkı karakülahın çok güzel bir postu vardı
silinmiş enteresan
çenin konunumu silmişler oy kıyamam.Ya benim başlığım vardı bulamadım![]()
benim günüm değil üstatTürkcülük gününü kutlarım
benim için fark etmez, orta asyadan da osmanlıdan da olur ama atatürk daha fazla like topluyo o yüzdendir
Anlayamadigim birşey var Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideridir. Türklük ise en az bin yıllık bir tarihe sahiptir. Cumhuriyet nesli neden Turk, Türkçülük gibi kavramları kullanırken atalarının ismini zikretmez de Atatürk ün adını resmini sadece paylaşırlar? Türk tarihini bilmediklerinden mı yoksa TurkLugu sadece Atatürk den sonra mı var sanırlar.
Şildiler şildiler üştatçenin konunumu silmişler oy kıyamam.
benim günüm değil üstat