#3 Metehan Baltacı

Eminden iyi değil ama inşallah altyapıdan rotasyona bir oyuncu kazanalım artık. Bu rakip ölçü değil daha zor takımlara karşı da izlemek lazim o yüzden stoper gelirse bir sene superlige kiralanması lazim

Şu maça bakarak yorumlamak doğru olmaz. Ama ayakları Nelson dan iyi göründü şu ana kadar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene sezon öncesi kamptan sonra Metehan daha iyi savunmacı ama Emin daha iyi futbolcu demiştim.

Eyüp'e kiraya vermemiz iyi gelmiş, net bir şekilde tekniği de gelişmiş bence. Çok iyi paslar atıyor, geçen senenin önünde çok net.

Eminden iyi değil ama inşallah altyapıdan rotasyona bir oyuncu kazanalım artık. Bu rakip ölçü değil daha zor takımlara karşı da izlemek lazim o yüzden stoper gelirse bir sene superlige kiralanması lazim
Emin çok savruk çok aşırı dengesiz riskli çıkışlar yapıyordu ozan Kabaka daha çok benziyor tarzı

Metehan ise Nelson’a daha çok benziyor ancak top ile ilişkisi çok çok daha iyi

bardakcıyla oynamak zor olsa da ii bi performans ortaya koydu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Metehan övgüler bakma işine bak bunlar yarın oyuncu değil der . Sonra da burası gs der yav ne alaka kardeşim burası gs diye bir beyaz bir siyah mı diyelim.

Nelsson iyi izlemiştir, Emin’le yedek tandem olacaktı, Galatasaray’ın geleceğini 2 kuruşa sattılar. eksiksiz oynası bugün

ortalama yetenek olsa da sonunda şu alt yapıdan bir mahsul çıkacak gibi.

Beğenmedim ben, eksiği çok ve yaşı da 22 olacak az değil. Dördüncü stoper olarak iş yapar, TR kupasında falan oynatılır o ayrı.

Rakip üstüne gelirken hiç hamle yapmadı, pas açılarını da iyi kapattığı söylenemez sıkıntı kısacası da şu takım savunmasında ilk maçına çıkan stoperi eleştirmek manasız geliyor da bireysel sinyalleri de bence iyi değildi. Adana savunamadigindan attığı paslarla sivrildi daha çok da yarın daha sert bir baskı görünce onları atabilir mi muamma.

3lü stoper harici hiçbir şey oynayamaz. Pozisyon almayı bilmiyor, apoyla ikisi dün sıçıp batırdı, allahtan rakip bitmiş okey dönen bi kulüptü

Maşallah koçum benim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt