Bunu sol bekten çekip orta yapsın umuduyla Ömer Bayram'ı oyuna alıyorsan çok işimiz var demektir ...

Allah rızası için şu PvA 'a mecbur bırakmayın bizi, haydi bir hata oldu transfer ettik de sürekli ilk 11 'de izlemek zorunda mıyız şu adamı ? Sanki bana süper oynuyormuş gibi yerine hiç kimseyi de denemiyoruz

Ocak ayında transfer gerekiyor sol bek için diyordum da Ocak ayına kadar bile beklememek lazım. Ömer 'i deneyin ne bileyim Emre Kılınç 'dan sol bek çıkarmaya çalışın hatta alın altyapıdan bir genci koyun sesimi çıkarmam ama şu PvA 'u izlemek zorunda bırakmayın bizi

Bom-boş bir futbolcu...

Malesef ikinci bir Babel'imiz var artik. Futbolu iyi bilmesine ragmen, beyin ayak koordinasyonu kaybolmus bir adam daha. Nagatomo'nun kisitli fakat istikrarli performansini arar olduk.

Mac icinde Gs icin savasan ve iyi bi solbek istiyorum.gidebilir devre arasi

Aga bir futbolcunun verdigi her karar yanlis olabiilirmi?? Pas verecegi yerde sut ceker. Orta acacagi yerde pas verir vs. Bu cöpü izleyip alani tebrik ederim

tecrübeli diye aldık ama amatör gibi hareket ediyor.

başka eksikler de varken yeni sol bek getiremeyiz maalesef
böyle devam edeceğiz.

ömer bile girdiğinde orta falan açtı fark yarattı 10dkda. bu herif defansifide iyi değil nagatomo gibi katlanalım en ofans ne defans yok ve yaptığı her tercih yanlış

bu herif ile sınanıyoruz resmen. umut meraşı kaçırmayacaktık 1.5a gitti adam

Liselerde olur ya serseri 15 IQluk arka sıra gencleri, Babel ile beraber öyle takılıyorlar. Kravatı kafaya bağlayıp oynuyor resmen.

saracchi rakip oyuncuya yapışırdı bırakmazdı. bu adam 2 metrede geride durup orta yapılacağı zaman da götünü dönüyor.

Çok kötü oynadığını düşünmüyorum ama oyunumuz gereği beklerden hücum katkısı arıyor gözler kendisi ilk maçlarda ileri dolu dolu çıkıyordu ama son maçlarda sanırsam maç trafiği ile alakalı kendini frenliyor. Ya tam oyna ya oynama Ömer ile rotasyona sokup oynadığı maçlarda yüzde yüzünü versin.

kötü değil, çok çok kötü. her maç bunu özel olarak izliyorum çünkü hareketleriyle hayret edilesi bi herif. ileri çıkınca yürüyerek geri dönüyor bazen solbek olduğunu unutup yerini tamamen boşaltıyor, yerinde olduğu zaman bile oradan açık vermeyi başarıyor.

Boş yapmayın la
herkes çöp anasını satayim , 40 da 40 yapsa takim , niye 3 gol ustu atmadık diyeceniz
Moskova donusu kraldık , simdi prenses olmusuz

Geri
Üst Alt