#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Sag kanat bayaa iyi olur aslinda.

Ugur(Serkan Kurtulus)-Serkan Calik(Serkan, K.)

Hadi be aslanım şu Antep maçında kadroya alınsan bile yeter.Seni çok özledik.Çok lazımsın bize.

evet Serkan Calik forvet ama kanattada harika isler cikartabiliyor.

serkan çalık forvette oynayabiliyor..Ancak bizim sistemdeki 3 lününde her yerinde oynayabilir rotasyon için iyi bir oyuncu..Geçen seneki fenerbahçe kupa maçında harika oynamıştı hatta dunganın en çok beğendiği isim olmuştu..

Izlemedim ama dun Ugur Beylerbeyi karsisinda dokturmus :p)

Uğur döndü bile!

Tam 13 ay önce Konyaspor ile yapılan lig maçında sağ diz kapağı kırılan Uğur Uçar, Beylerbeyi ile yapılan hazırlık maçında forma giydi.

Galatasarayımızda Uğur Uçar sahalara geri dönüyor. Tam 13 ay önce Konyaspor ile yapılan lig maçında sağ diz kapağı kırılan ve aylarca büyük sıkıntılar yaşayan genç futbolcu, dün Beylerbeyi ile yapılan hazırlık maçında forma giydi.

Uğur’un maçta ortaya koyduğu başarılı futbol, Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ı bir hayli umutlandırdı. Korkmaz’ın, 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçın büyük bölümünde sahada tuttuğu Uğur, fizik olarak hazır bir görüntü ortaya koydu. Sarı-kırmızılı takım karşılaşmayı Ümit Karan (2) ve Yaser’in (2) golleriyle 4-1 kazandı. Galatasaray’a bir sevindirici haber de Serkan Çalık’tan geldi. Uğur gibi aylardır formasına hasret olan genç forvet, GSTV’ye en kısa sürede sahalara döneceğini açıkladı.

Kaynak: Milliyet

Dün Galatasaray Tv'de izledim :)Beylerbeyine karşı oynadı Ugur ...

Özledik Uğur'u dönsün artık. :)

Çok talihsiz bir sakatlıktı 1 seneden fazla oldu, daha yeni yeni iyileşiyor. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur.

dün çok iii oynadı böle giderse derbide sağbek uğur :)

Açılın be alemin en büyük sağ beki geliyor.

Hırsıyla yeteneklerini birleştirdiği zaman buna genç yaşına rağmen profesyonelliği de eklediğini düşünün ...

Hayal edin ...

Ugur geliyor ! :)

Dün Beylerbeyi maçında oynadığını yeni okudum. Sanki dünyanın en iyi sağ bekini transfer etmişiz gibi sevindim. Haydi Uğur Gaziantep'de sahada ol da millet bek görsün.

Dün Beylerbeyi maçında oynadığını yeni okudum. Sanki dünyanın en iyi sağ bekini transfer etmişiz gibi sevindim. Haydi Uğur Gaziantep'de sahada ol da millet bek görsün.

İlk 11 zor ama belki sonradan girebilir.Serkan Kurtuluş'a haksızlık edilmiş olur direkt oynatılırsa.

Gs TV'de maçını izledim beklenenden çok iyi oynadı.En az 2 hafta sonra sahada olacaktır.

Bugün aldığım en iyi haber(malüm seçimler:))

Geri
Üst Alt