Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.668
- 1.274
- 1.918
Cevap: # 3 Uğur Uçar
maçı izledim iyi oynuyordu ,
maçı izledim iyi oynuyordu ,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah Galatasaray'da Sabri'den formayi kapmakla kalmaz, (yakin) gelecekte Milli Takim'da da Gökhan Gönül'ün yerini alir.
Uğur 5 tane Gökhan Gönül eder.
Sanmam ...
5 tane Gokhan Gonul eder?
Ugur bencede Gokhan'dan iyi bir oyuncu ama 5 Gokhan eder demek kendini kandirmaktir. Unutmayalim ki Adnan Sezgin'in sacmaliklari olmasaydi bugun Gokhan GALATASARAY formasini giyiyo olacakti.
Neymis efendim "maddi durumumuz bir oyuncu almaya musayitti ve solbek sorunumuz oldugundan Volkan Yamani sectik". Peh, o zaman neden bir kac hafta sonra Hakan Baltayi aldin? Bouzidlere, Volkanlara para sacana kadar alsaydin ya Gokani, adami kapina kadar getirmisler.
Bunlar yalancinin onde gideni.
Hersey bir yana sakatligini tamamiyle atlattiysa bizde Gokhanin hem daha kalitelisi, hem de daha genci var.
Iyi bir hocayla onumuz acik.
2-3 hafta sonra:
Ugur---Servet--Emre A.--Hakan B.
:bid:
5 tane Gokhan Gonul eder?
Ugur bencede Gokhan'dan iyi bir oyuncu ama 5 Gokhan eder demek kendini kandirmaktir. Unutmayalim ki Adnan Sezgin'in sacmaliklari olmasaydi bugun Gokhan GALATASARAY formasini giyiyo olacakti.
Neymis efendim "maddi durumumuz bir oyuncu almaya musayitti ve solbek sorunumuz oldugundan Volkan Yamani sectik". Peh, o zaman neden bir kac hafta sonra Hakan Baltayi aldin? Bouzidlere, Volkanlara para sacana kadar alsaydin ya Gokani, adami kapina kadar getirmisler.
Bunlar yalancinin onde gideni.
Hersey bir yana sakatligini tamamiyle atlattiysa bizde Gokhanin hem daha kalitelisi, hem de daha genci var.
Iyi bir hocayla onumuz acik.
ben anlamıyorum gökhan gibi bi adamı izlieyip almamak ne demek..İHtiyacın olmasada o kadar kaliteli bi adam alınması lazım ki kabak gibi ihtiyacımız vardı..