#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Uğur geliyor!

30 Mart 2009 Pazartesi * 09:00

Galatasarayımızda, sağ bekin asıl sahibi bomba gibi dönüyor.

Galatasarayımızda, sağ bekin asıl sahibi bomba gibi dönüyor... Sakatlığı nedeniyle 13 aydır formasından uzak kalan Uğur Uçar, dün Beylerbeyi ile oynanan hazırlık maçında görev yaptı. Savunmanın sağında, tıpkı sakatlanmadan önceki gibi mükemmel bir performans ortaya koyan genç oyuncu, ligdeki zorlu maratona hazır olduğunu kanıtladı. Uğur, kadroya dahil olduğunda formayı Sabri ve Serkan’dan çok rahat bir şekilde alacağını gösterdi.

Kaynak: Fanatik

İnş. bidaha böyle bi sakatlık yaşamaz son sakatlıgı olur inş.

Insallah Galatasaray'da Sabri'den formayi kapmakla kalmaz, (yakin) gelecekte Milli Takim'da da Gökhan Gönül'ün yerini alir.

Duyunca çok sevindim gerçektende inş hemen olmasada eski performansına ulaşır

1-2 hafta kaldı sabredin.Dünya sağbek görecek :cool:

5 tane Gokhan Gonul eder?

Ugur bencede Gokhan'dan iyi bir oyuncu ama 5 Gokhan eder demek kendini kandirmaktir. Unutmayalim ki Adnan Sezgin'in sacmaliklari olmasaydi bugun Gokhan GALATASARAY formasini giyiyo olacakti.

Neymis efendim "maddi durumumuz bir oyuncu almaya musayitti ve solbek sorunumuz oldugundan Volkan Yamani sectik". Peh, o zaman neden bir kac hafta sonra Hakan Baltayi aldin? Bouzidlere, Volkanlara para sacana kadar alsaydin ya Gokani, adami kapina kadar getirmisler.

Bunlar yalancinin onde gideni.

Hersey bir yana sakatligini tamamiyle atlattiysa bizde Gokhanin hem daha kalitelisi, hem de daha genci var.

Iyi bir hocayla onumuz acik.

Ugur bencede Gokhan'dan iyi bir oyuncu ama 5 Gokhan eder demek kendini kandirmaktir. Unutmayalim ki Adnan Sezgin'in sacmaliklari olmasaydi bugun Gokhan GALATASARAY formasini giyiyo olacakti.

Neymis efendim "maddi durumumuz bir oyuncu almaya musayitti ve solbek sorunumuz oldugundan Volkan Yamani sectik". Peh, o zaman neden bir kac hafta sonra Hakan Baltayi aldin? Bouzidlere, Volkanlara para sacana kadar alsaydin ya Gokani, adami kapina kadar getirmisler.

Hersey bir yana sakatligini tamamiyle atlattiysa bizde Gokhanin hem daha kalitelisi, hem de daha genci var.

Bence eder.Çok ciddi söylüyorum.Sırf bizim oyuncumuz olduğundan yadan Gökhan fenerin oyuncusu olduğundan değil.

2-3 hafta sonra:

Ugur---Servet--Emre A.--Hakan B.

:bid:

Gökhan Gönül çok iyi oyuncu,bizim Uğur'da çok iyi oyuncuydu eski formunu yakalarsa neden olmasın,şimdilik kıyaslama yanlış!

ben anlamıyorum gökhan gibi bi adamı izlieyip almamak ne demek..İHtiyacın olmasada o kadar kaliteli bi adam alınması lazım ki kabak gibi ihtiyacımız vardı..

ben anlamıyorum gökhan gibi bi adamı izlieyip almamak ne demek..İHtiyacın olmasada o kadar kaliteli bi adam alınması lazım ki kabak gibi ihtiyacımız vardı..

Benim bildiğim tam G.Gönül Galatasarayla anlaşmışken Fenerbahçe devreye giriyor ve bizim teklifimizin çok üstüne çıkıp işi bitiriyorlar!

Geri
Üst Alt