#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Bugün Fifa 2009 oynamısdım, Uğur 'da RV yapmısdım. :)

Cok iyi onyadı ya:eek: , Ramos gibi , git gel , git gel :D

'Küçük kaptan' Uğur!

Uğur Uçar, bu haftaki Gaziantepspor deplasmanında tam 13 ay sonra 18 kişilik kadroya alınacak.

Konyaspor’la 18 Şubat 2008’de oynanan lig maçında diz kapağı kırıldıktan sonra formasından uzak kalan Uğur Uçar, bu haftaki Gaziantepspor deplasmanında tam 13 ay sonra 18 kişilik kadroya alınacak. Galatasaray Dergisi’nin Nisan sayısına verdiği röportajda, kendisi için ‘küçük kaptan’ ifadesi kullanılan genç oyuncu, “Sakatlığım uzun sürünce, umutsuzluğa kapıldım” dedi.

Fanatik

Benim bildiğim tam G.Gönül Galatasarayla anlaşmışken Fenerbahçe devreye giriyor ve bizim teklifimizin çok üstüne çıkıp işi bitiriyorlar!

kazım da da öyle bir haber çıkmıştı Galatasaray anlaşdı diye sonra fenerbahçeye gitti ama hakkatten gökhan hele geçen sene cafu yu andırıyordu adeta keşke demedim desem yalan olur:(

Uğur 4 Haftada Hazır Olacak

Geçen sezon dizinden yaşadığı sakatlığın ardından, tedaviyle geride kalan 1 yılı aşkın sürede 3 ameliyat geçiren Uğur Uçar, ligin son 3-4 haftasında tam olarak hazır duruma geleceğini söyledi.

Tedavi uzayınca umutsuzluğa kapıldığını ifade eden Uğur, "Yaşım gençti. Kulübüm de bana çok destek verdi. Benimle o dönem beş yıllık sözleşme imzaladılar. Teknoloji de çok hızlı ilerliyor. Bunu da bir avantaj olarak gördüm. Umutsuz olduğum günler de oldu. Annemle babamla ne iş yaparım diye konuştuğumu da biliyorum. Şu anda bütün çalışmalara katılabiliyorum" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Bu sezon oynamasın zaten,bir daha sakatalanır filan Allah korusun.

B_3597_03b.jpg

Mutlu Yıllar Uğur Uçar

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Uğur Uçar'ın 22. yaşgününü kutlar, sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

Galatatasaray Spor Kulübü

Bir de Antep maçında şöyle 3-5 dk da olsa görebilseydik ama olmadı...

Fener maçına da olmaz, artık darısı sonraki maça...

B_3597_03b.jpg

Mutlu Yıllar Uğur Uçar

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Uğur Uçar'ın 22. yaşgününü kutlar, sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

Galatatasaray Spor Kulübü

Mutlu yıllar.Umarım bir an önce eski formuna ulaşırsın.

Mutlu yıllar küçük kaptan inş. bidaha böyle bir sakatlık yaşamazsın

Keşke çok azda olsa süre alabilseydi çok özlemiştik onu.Fener maçında da oynamayacağına göre bekleyeceğiz daha.Hadi küçük kaptan.

tam iyilesmeden oynatmasınlar..yeniden sakatlanır yine allah korusun..

Geri
Üst Alt