#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Uğur uçuyor

18 Şubat 2008'de Konya'da diz kapağı kırılan genç sağ bek bir aksilik olmazsa tam 434 gün sonra formasına kavuşacak.

Galatasaray'ın talihsiz oyuncusu Uğur Uçar, yeniden yeşil sahalarda uçmaya hazırlanıyor. Sakatlığı geçen ve yaklaşık 1.5 aydır takımla çalışmalara başlayan genç oyuncunun, Ankaraspor maçının kadrosuna alınacağı öğrenildi. Geçen sezon 18 Şubat 2008'de deplasmanda Konyaspor ile oynanan maçta buzlu zeminin azizliğine uğrayan Uğur, rakibiyle çarpışıp diz

kapağını kırmıştı. İki ameliyat geçiren şanssız oyuncunun tedavi süreci 1 yıl sürdü.

Azmin zaferi

Azmi sayesinde yeniden futbola dönmeyi başaran genç futbolcu, yaptığı idmanlarla forma giyecek düzeye geldi. Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın Uğur'a Ankaraspor maçında kısa süre görev vermeyi planladığı bildirildi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Uçar, "Bir ara futbola dönemeyeceğimi bile düşündüm. Çok şükür sonunda iyileştim. Hocam görev verirse, elimden geleni yaparım" dedi.

Kaynak:Fotomaç,Yaşar YALÇIN

Aslanım benim sonunda dönüyorsun demek,seyircisiz maça denk gelmesi çok kötü!

Bence oynamasın hiç zorlamaya da aceleye de gerek yok beklesin seneye zaten yeri garanti.

Yeterince beklendi. artık psikolojik olarak da fazla yıpranmasın Uğur. Maçın durumuna göre son 10 dakika oyuna alınabilir.

bu kadar önemli maçlarda oynamamalı.ters birşey olursa birdaha asla sahalara dönemez.önümüzdeki sezonun hazırlık maçlarında başlasın.

son 30 dk girsin serkanın yerine.o süreyi kaldırabilir.

Aceleye gerek yok,Linderhot'ta acele ettik daha oynayamıyor,Emre Güngör'de acele ettik geri sakatlandı.%100 hazır olsa bile oynanaması taraftarıyım.Serkan oynasın daha iyi.

Ama seneye zaten yeri garenti.

yedek kulubesinde otursun mac ortamlarına sokalım amaoynatmayalım risk almayalım pafdan gelsin biri o oynasın ama ugur oynamasın bu kadar agır sakatlık geçirdi şimdi iyleşti diye hemen oynuna sokmak olmaz hemde kritik zor maçlarda seneye kadar hazırlansın seneye hazır olsun ama bu sakatlıklar nedir böyle bilmiyorum linderoth uğur serkan emre bütün bir sezon oynamadılar .

18 Şubat 2008 Pazartesi günü yapılan Konya maçından beri yok. Yani 14 aydan fazla oldu.

İyice hazır olsun, öyle oynasın...

Sakatlandığı bölgenin 30 metre uzağındaydım. Hayvan Batista bodoslama dalmıştı. Her sene Konya 'da bir futbolcumuzu feda ediyoruz Fenerasyon yüzünden. Ayakta bile zor durulacak zeminlerde futbol oynatmaya çalışıyorlar. Uğur 'dan bir sene önce de Arda sakatlanmış ve sezonun 33. haftasında Fb maçıyla sahalara dönmüştü.

Bence Uğur'un futbol hayatı bitti.

Benim çıkardığım sonuç bu. Neden "Yuuh!" demişsin, olamaz mı?

uğurun sakatlığı yok şuan için kondisyon eksikliği var.

Yapıcak bişey yok bu sene oynamaz.Seneye onu en iyi şekilde aramızda görmek istiyoruz.Küçük Kaptanımızı.

Geri
Üst Alt