#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Ugur ne oldu arkadaşlar bilen varmı sakatlıgımı var yoksa geçtide riske edilmemek içinmi alınmıyor?

İdman raporlarında adı geçmiyor bi sakatlığı yok sanırım kondisyon eksikliği tam hazır olmaması vs nedenlerle kadroya alınmıyor..

Sezon açışlışında %100 yetişir inşallah.

Bu sezon Ugur ilk 11'de oynatilmaz, sadece belki en az 2 farkla yeniyo iken Ugur oyuna alinir ...

Tam iyileşsede Gökhan Gönüle hayranlığım bitse.Fenerde bizde oynayabilecek tek oyuncu olarak onu görüyorum ama Uğur tam hazır gelirse onu bile istemem.

Bu sene izlemek nasip olmadi :o Vay be ! Demek ki sezon açilmadan bile kapanabilirmis...

Bu sezon izleyemeyiz artık seneye Uğur Uçar geliyor.Gökhan Gönül falan halt etmiş.

Isınıyordu Gençlerbiliği maçında ama Bülent Korkmaz almadı oyuna...

Bu kadarı da fazla mı kaçıyor sanki.Tamam Bülen Korkmaz'ı eleştirmek istiyorsunuz ama eleştirecek daha ciddi ve gerçek nedenler varken "Uğur'u oynatmadı " diye eleştirmek komik kaçıyor biraz.

Bu kadarı da fazla mı kaçıyor sanki.Tamam Bülen Korkmaz'ı eleştirmek istiyorsunuz ama eleştirecek daha ciddi ve gerçek nedenler varken "Uğur'u oynatmadı " diye eleştirmek komik kaçıyor biraz.

komik olabilir ama sırf uğur'a o gazı verebilmek için 2-0 önde girdiğimiz son 5 dakika hatta son dakika bile oyuna alınabilirdi uğur için tekrar ali sami yen'e çıkmaktan daha büyük bir motivasyon olamaz..

Ne alakası var kardeşim ,ben stadda olan biri olarak yedekler arasında olduğunu ve devre arasında ısındığını hatta tribünlere çağırıldığını belirtmek istedim.(Bu kadar açık yazmak lazım demekki herkes anlasın diye!)

Eleştirmek isteseydim o şekilde yazardım.

Dİkkat etmek lazım okurken!

komik olabilir ama sırf uğur'a o gazı verebilmek için 2-0 önde girdiğimiz son 5 dakika hatta son dakika bile oyuna alınabilirdi uğur için tekrar ali sami yen'e çıkmaktan daha büyük bir motivasyon olamaz..

Oyunda bir hata yapıp da gol yedirseydi veya sert bir darbe alsaydı ne olurdu?

Ne alakası var kardeşim ,ben stadda olan biri olarak yedekler arasında olduğunu ve devre arasında ısındığını hatta tribünlere çağırıldığını belirtmek istedim.(Bu kadar açık yazmak lazım demekki herkes anlasın diye!)

"bülent oyuna almadı"nın başka bir anlamı var mı?

"bülent oyuna almadı"nın başka bir anlamı var mı?

İlk olarak şunu söyleyeyim Bülent demem ben hiçbir zaman Galatasaray'ın başındaki hocaya.

İkincisi başka hangi anlamlar çıkarılabileceğini önceki mesajımda yazdım zaten.

Anlayana...

Anlayana demekle olmuyor işte.Bülent Korkmaz oyuna almadı dedikten sonra

Ne alakası var kardeşim ,ben stadda olan biri olarak yedekler arasında olduğunu ve devre arasında ısındığını hatta tribünlere çağırıldığını belirtmek istedim.

bunu anlaşılmaz.Neyse uzatmanın anlamı yok.

nasil bir saglik ekipimiz varsa artik sakatlanan donmuyor arkadas...

nerdeyse 1.5 yildir sakat olan ugur hele sukur genclerbirligi macinda 18 kisilik kadroya dahil olabildi...

yonetim bir an onca bu saglik ekibinin isine son vermelidir...

nasil bir saglik ekipimiz varsa artik sakatlanan donmuyor arkadas...

nerdeyse 1.5 yildir sakat olan ugur hele sukur genclerbirligi macinda 18 kisilik kadroya dahil olabildi...

yonetim bir an onca bu saglik ekibinin isine son vermelidir...

Niye sürekli aynı adamlar sakatlanıyor diye kendinize sormuyor musunuz?

Baros'un Arda'nın sakatlık haberini senede 1 kere okursunuz çünkü bu adamlar kendilerine çok iyi bakıyor,ben herşeyi sağlık ekibine bağlamıyorum Emre Güngör Kore gazisi gibi oldu insaf yahu bu kadar şanssızlık olmaz artık ben ard niyet arıyorum!

Geri
Üst Alt