#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Ya bu adamin sakatligi hani gecmisti . Nolcak bu ugur linderoth emre ve serkan merak ediyorum.

O forma sana ne yakisiyor be Ugur. Umarim saglik, mutluluk ve basariyla futbol yasaminin sonuna dek cikartmazsin o formayi uzerinden.

Bu gün en cok oyuna girmesine sevindim. Cok sükür ki iyilesti.

Aslan parçası.Allaha çok şükür seni tekrar sahada gördük.Seneye inşallah sakatlıksız ve eski formunda bir aslan daha olacak sahada.

Aslanım hoşgeldin.İnşallah yeni sezonda iyi bir performans sergilersin.

Özlettin kendini be aslanım.Nasılda yakıştı o forma.En sonunda gördük seni.Umarım seneye başarılı bir sezon geçirirsin.

Harika bir şey.

Bu sezonun en güzel haberi.

Adamım benim ya.O kadar sevindim ki onu sahada gördüğüme.İnşallah kendine gelir de yıllardır süren sorunumuzu çözer.

bu kadar büyük sakatlık geçirenler ya sürekli nüksediyor yada futbolu unutuyor bence ugur daha top oyanayamaz 1.5 senelik açık herşeyi unutmuştur.yazık oldu.hadi bakalım.

Seneye en büyük transferimiz olur inşallah,Allah bir daha sakatlık vermesin!

Uğur herşeyiyle mükemmel bir bek Mete'ninde dediği gibi tek eksiği hız onuda aklıyla çok rahat kapatıyo.Ah bi sakatlanmasaydıda euro 2008 'de oynayabilseydi görün ne kadar çok talibi çıkardı.O gerçekten mükemmel bir oyuncu ve seneye en iyi transferimiz olucak.

EURO 2008'de oynasaydi bugun Arda yerine Ugur'un devlere transferi gundemde olurdu. Fenerbahce'li Gokhan diye biri'nin olmamasida ayri bir mevzu :)

Geri
Üst Alt