#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Rezilleri oynayan Elano'ya, Gio'ya toz kondurmayan adamlar; Mehmet Topal'ı, Uğur'u, Arda'yı eleştiriyor.

Uğur'un geçirdiği sakatlıktan sonra tekrardan eskisi gibi olmasını beklemek zaten imkansız.Uğur'un oynayarak tekrardan özgüvenini kazanması lazım.İçinde buluduğu psikoloji gerçekten çok zor.Yinede ben Uğur için umutluyum çünkü onun sorunu fiziksel olarak hazır olmamak değil bence.

Gio hazır değil,Uğur hazır değil mi? Uğur sakatlandıktan sonra sivrilemedi ki zaten hep vasat.

Sahanın en iyilerindendi adam.

Emre Güngör -> Mehmet Topal -> Lucas Neill -> Uğur Uçar -> Mustafa Sarp

En iyi 5 sıralaması, bana göre böyle. Elano ve Giovani çok kötülerdi. Diğerleri vasattı.

En iyi 5 sıralaması, bana göre böyle. Elano ve Giovani çok kötülerdi. Diğerleri vasattı.

En iyilerinden mi :D Güldürme beni saydığın her isim iyi oynadı Uğur hariç.Bir kere Keita ile o kadar kötü anlaşıyor ki Keita çoğu pozisyonda uyardı onu,önü bomboş 15 metre boşluk öyle bir orta kesiyor ki super man ortaları uçarsa yakalar,ayağına aldığı toplarda heyecan patlaması yaşayıp saçmaca pas hataları delirtti beni,ben Sabri'yi çok aradım bugün,Sabri'yi arıyorsam mutlaka sorun vardır.

Bana göre sahanın en kötüsüydü.Hiçbir görevini yapamadı.

Bencede Uğur iyi değildi bu maçta inş diğer oynayacağımız maçlarda kendini düzeltebilir.

Futbolu unutmuş tek yorumum bu,top eline ayağına dolanıyor,zaten yokluktan oynuyor.Keita'yı bozduğunu düşünüyorum.

Evet gerçekten böyle bir izlenim verdi bana da.Keita ile de yeterince uyumlu değildi.Bilmiyorum neden böyle,umarım kendini biraz toparlar.

Sapik misiniz? Ugur gayet iyiydi. Kestigi topun, girdigi kademenin haddi hesabi yoktu. Rakibin o kanattan tek bir atagi yok. Mis gibi oynadi Ugur. Sabri gibi ikide bir doping almis at gibi hucuma cikmadi diye kotulemeyin adami.

Hocam sen 2 sene sakatlan sonra gel top oyna kendini 2 sene bulamazsın ciddi diyorum,futbol sevişmek gibi birşey,insan dokunmayı unutursa saçmalar!

Hücuma çıkmıyor belki ama çok iyi savunma yaptı.

Uğurdan bu sene performans beklemek ve onu bunun için eleştirmek çok yersiz olur,bugün kademe olarak bu sezon oynadığı diğer deplasman maçlarına göre daha iyiydi,hucuma çıkamadı doğru,ama el insaf bu adam 2 yıldır ilk defa bu sene oynuyor,biraz ürkek olması normal.Ama esas sıkıntı Uğur'da şu ki,maç sonları röportajlarında kötü oynadığı bir maçtan bile sonra iyi oynadım bugün diyor,kendinde eğer eksik görmüyorsa o zaman sıkıntı var demektir.

sabriyi cok ariyoruz ugur sakatliktan sonra hic iyi donmedi her mac gitgide daha kotu oynuyor sabri bir an once iyilessede sabri keita kanadini yeniden etkin bi sekilde izlesek

Sapik misiniz? Ugur gayet iyiydi. Kestigi topun, girdigi kademenin haddi hesabi yoktu. Rakibin o kanattan tek bir atagi yok. Mis gibi oynadi Ugur. Sabri gibi ikide bir doping almis at gibi hucuma cikmadi diye kotulemeyin adami.

Ben yapamadıkları üzerine yoğunlaştım...

1-Ortaları berbattı

2-Hücuma çıkarken kaptırdığı toplar çok canımızı yaktı

3-Keita uyumu berbat,bir kere bile yalancı koşu yapıp Keita'ya alan açamadı

4-Defansta paslaşırken bir çoğunu rakibe attı ve saçmaca şişirdi benim kriterlerim bunlar,defansta iyi müdehaleleri de oldu elbette fakat ben beğenmedim.

Uğur'un savunması kötü değil aksine çok iyi. Sakatlığından sonra tekniğinde ve hızında zaaflar oluşmuş. Bu durum hücuma çıkmasına da mani oluyor. Onu da zamanla atlatacaktır.

Uğur'mu en iyilerindendi ? Artık futbol görüşün ve bilginden şüpheleniyorum gerçekten.

Ugur iyi degil. Onu her daim en cok savunanlardan biri oldum ama bu performansi ile en en en fazla ortalama bir yedek olur takimda. Ayaklarinin ritmini ayarlayamiyo. Bi bakiyosun 3 metreye sut gibi pas atiyo, bi bakiyosun kendi eksininde donup 3 kisinin arasinda kalip zor duruma dusuyo. Ugur eskiden beri agirdi ama bileklerinin topa hakimiyeti ve futbol zekasi ile bu acigini hissettirmiyodu bile. Bugun her topla bulustugunda, bu seneden evvel ki cakma sagbek Sabriymis gibi tedirgin oldum.

Uğur bu maçta çok kötüydü. Keita'yı iki kişi tuttu bir kere bile gidip yardım etmedi, sıfıra inemedi.

Uğur'mu en iyilerindendi ? Artık futbol görüşün ve bilginden şüpheleniyorum gerçekten.

Bence doğru yazmış bu sefer.. :D

Uğuru neden beğenmiyorsunuz anlamadım?

Üstelik önünde neredeyse hiç yardıma gelmeyen oldukça kötü bir keita vardı.

Uğur'a bende maç içinde zaman zaman kızıyorum ama bu adamın futbol oynaması bile mucize.O sakatlık, ameliyatlar falan bizim başımıza gelse yürümekte bile zorlanıyor olurduk hala.Bu sene Uğur'un birazda futbolu hatırlama alışma ritm bulma senesi.

Ayrıca Sabri'nin ilk devredeki çıkışında Uğur'un da iyileşmesinin payı olduğunu düşünüyorum.Artık alternatifsiz olmaması Sabri'nin bütün kötü özelliklerini silip maç içinde sadece futbola konsantre olmasını sağladı.

Uğur'un bu takımda varlığı yaptığı birkaç ortadan girdiği kademeden falan daha önemli bu takımda.

Geri
Üst Alt