#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Tamam çok iyi adam santos ipsivich town gibi dev klüpte yedek kalmış istikrar abidesi

O kendi hocalarının embesilliği,ayrıca sakatlanmıştı diye hatırlıyorum,gio ya laf eden herkes dünya kupasında aldı zaten cevabını,kalmalıydı bizde gio,büyük hata bana göre gönderilmesi,zaten bi patlama yapsa bütün büyük kulüpler gio yu almak için kapısında yatacak eminim,ama bu patlamayı yapacağı şanslı takım hangisi olacak merak ediyorum,biz olabilirdik,hem hagi de çok sever pres yapan,çok koşan oyuncuları,bu yüzden ilk 11 sıkıntısı da olmazdı,çok büyük balık kaçtı bana göre.

Takip etmeye gerek yok istatistik sitelerinde var hatta bi maçta oynadığı enfes futbola teknik direktör 26 dk dayanabilmiş 26 dakikada oyundan alınacak kadar iyi oynamakta yetenek ister

İstatistik sitelerinde oyuncunun sakatlandığı yazmıyor doğal olarak.

Keşke biraz araştırsak;

Dos Santos Injured In Ipswich Draw

A week before Mexico's crucial World Cup qualifier against Costa Rica, Giovani Dos Santos left his match for Ipswich Town in the 26th minute due to injury.

Mexico international Giovani Dos Santos left Ipswich Town's league match against Watford with a groin injury.

Dos Santos, who on Friday was called in to Mexico's roster for upcoming World Cup qualifiers against Costa Rica and Honduras, left the match in the 26th minute. He limped off the field and headed immediately to the locker room.

The extent of the injury was not immediately known.

Earlier this month, Dos Santos was loaned to Ipswich from Tottenham and promptly scored on his debut for the Championship club. On Saturday, Dos Santos had a shot on goal early in the match. The game finished in a scoreless draw.

Dos Santos played in Mexico's first World Cup qualifying match, a 2-0 loss to the United States.

Goal.com

Dos Santos Injured In Ipswich Draw - Goal.com

Kimse dememiş ama bu adam maç içinde kayboluyordu. Ya bırakın bu adam ayrıca bu ligte oynayamadı oynayamazdı da... Bunu Rijkaard bilmiyorsa onun cahilliği. Bu ligin gerek fizik gerekse beceri açısından adamı Keitaydı. Keitayı gören adamlara tutup Gio ahh Gio diye yazmanın alemi yok hacılar. Keita Arda ise Gio Serdar Özkandır. Sürekli patlasın diye beklersin ama patlayamaz. Bu çocuk gerçek bir overrated dir. Beşiktaşta eskiden sertan vardı rüzgarın çocuğu derlerdi. Kanattan topu aldı mı 5 metre önündeki adama 10 metre fark atardı. Ama bal yapamayan arıydı. Bu adam da öyle. Bu yaz 3 milyon euroya düşer piyasası demişti dersiniz... Katarda deli iş yapar yalnız bence bi denesin

Türkiye'nin en iyi orta sahası ve defans hattı, Trabzonspor'u yardırıp kaç metre depar attı, peşine 3-4 herifi taktı hatırlatırım. Herşey iri yarı cüsseyle olmuyor. (bkz: servet çetin) fizik var akıl yok.

O kendi hocalarının embesilliği,ayrıca sakatlanmıştı diye hatırlıyorum,gio ya laf eden herkes dünya kupasında aldı zaten cevabını,kalmalıydı bizde gio,büyük hata bana göre gönderilmesi,zaten bi patlama yapsa bütün büyük kulüpler gio yu almak için kapısında yatacak eminim,ama bu patlamayı yapacağı şanslı takım hangisi olacak merak ediyorum,biz olabilirdik,hem hagi de çok sever pres yapan,çok koşan oyuncuları,bu yüzden ilk 11 sıkıntısı da olmazdı,çok büyük balık kaçtı bana göre.

.

Türkiye'nin en iyi orta sahası ve defans hattı, Trabzonspor'u yardırıp kaç metre depar attı, peşine 3-4 herifi taktı hatırlatırım. Herşey iri yarı cüsseyle olmuyor. (bkz: servet çetin) fizik var akıl yok.

Bi de dünya kupasında fransa-meksika maçında dizmişti hatırlıyorum:o,müthiş pres yapıyordu ayrıca hatta o dönem forumda gio yu pek beğenmeyenler bile d.k dan sonra çoğunlukla fikir değiştirdi,bize geldiğinde uzun süre oynamamıştı gio,bizde toparladı kendini,sonra d.k da çok iyi oynadı,sezon başında tottenham la da çok iyi başladı,ama oynatılmıyor anlam veremiyorum:o,gerçi onun mevkisinde lennon,bentley zaman zamanda oynayacak kranjcar olması da oynamamasında çok önemli bi etken,yani lafın sonu bana göre devre arası gio alınabilir sağ kanada:D

Tottenham de kanat futbolcusu cok, üstüne koy bale i, koy modrici filan... keske bize satsaydilar, onlar da futbolu görürken daha fazla istediler

Bi de dünya kupasında fransa-meksika maçında dizmişti hatırlıyorum:o,müthiş pres yapıyordu ayrıca hatta o dönem forumda gio yu pek beğenmeyenler bile d.k dan sonra çoğunlukla fikir değiştirdi,bize geldiğinde uzun süre oynamamıştı gio,bizde toparladı kendini,sonra d.k da çok iyi oynadı,sezon başında tottenham la da çok iyi başladı,ama oynatılmıyor anlam veremiyorum:o,gerçi onun mevkisinde lennon,bentley zaman zamanda oynayacak kranjcar olması da oynamamasında çok önemli bi etken,yani lafın sonu bana göre devre arası gio alınabilir sağ kanada:D

Bizim sağ kanatta çok iyi iş yapar. Şöyle bir 6'lı mesela;

Cana-Emana

Gio-Misi-Arda

Emenike​

B_c0fa47555f590301c69e67bd11d8b970.jpg

B_1091eff16c5d77c577321d122ccfaac8.jpg

Hem cok yetenekli hemde cok sempatik bir oyuncuydu. :asd:

Redknapp'tan gecenlerde Gio hakkinda bir demec okumustum. Gio barlara konsantre oldugu kadar topunada konsantre olsaydi hic bir problem olmazdi. Bunun gibi bisey söylemisti.

O olayı biliyorum, hatta baya spekülasyon yaratılmıştı bir kaç hafta o konu üzerinden. Ama Redknapp'ın o demeci, yanılmıyorsam Ocak 2009'a ait. Giovani yılbaşı eğlencesi için gittiği bir barda; alkolü fazla kaçırıp, sarhoş oluyor vs. Devamında da birkaç kez aynı şeyi tekrarlıyor ve Redknapp o açıklamayı yapıyor.

Gerçi ondan sonra zaten pek bu tür bir haberlerde çıkmadı. Ne bizim medyamızda (sallamasyonlar hariç), nede dış medyada. Hatta Redknapp'ın bu sezon Gio ile ilgili söylediği birkaç şey var olumlu anlamda;

Harry Redknapp Wants Giovani Dos Santos To Stay At Tottenham Hotspur - Goal.com

Giovani dos Santos pleads with Spurs boss Harry Redknapp for final chance | Mail Online

ScreenHunter_96%20May.%2008%2001.30.jpg

fotolar farklı tarihlere ait olabilir malum basın kolpa çünkü ama karı kız alemi gioda da varmış

jo'nun alem geceleri / 1 - Hürriyet

Sonradan edit:
ScreenHunter_93%20May.%2008%2001.30.jpg

Kızıl saçlı kız her 2 fotoda da ortakmış yeni gördüm beline kuvvet aslanım:D

ScreenHunter_96%20May.%2008%2001.30.jpg

fotolar farklı tarihlere ait olabilir malum basın kolpa çünkü ama karı kız alemi gioda da varmış

jo'nun alem geceleri / 1 - Hürriyet

Parası olupda, kızlarla gezmeyen-eğlenmeyen erkek ya gaydir, ya da gerçekten ruhsal sorunları vardır. Nedir bu alemci fln demek anlamıyorum. Sende ayda 50bin fln kazansan minimum evde oturup tavla oynamazsın sanırım.

Parası olupda, kızlarla gezmeyen-eğlenmeyen erkek ya gaydir, ya da gerçekten ruhsal sorunları vardır. Nedir bu alemci fln demek anlamıyorum. Sende ayda 50bin fln kazansan minimum evde oturup tavla oynamazsın sanırım.

Yok zaten bişey demedim neden yapıyor bunları mı dedim mesele alemcilikti alemciliğini gösterdim bana ne :D İmkanı olan yapar hacı bu kadar net. Önemli olan futboluna zarar vermesin

Yok zaten bişey demedim neden yapıyor bunları mı dedim mesele alemcilikti alemciliğini gösterdim bana ne :D İmkanı olan yapar hacı bu kadar net. Önemli olan futboluna zarar vermesin

Futbolunda sıkıntı yoktu en azından bizde. Jo'ya istediğin kadar söv. :p

Futbolunda sıkıntı yoktu en azından bizde. Jo'ya istediğin kadar söv. :p

Ya yok beni sporcunun özel yaşantısı filan ilgilendirmez öyle olsa CR7 yi sevmem ama adam her ortamda işini biliyor:p

De bu adamlar tam dayaklık . Jo yürüyerek adam geçiyordu mesele ama adam hayvan gibi yeteneğini sergileyemiyor kendisine bakmıyor sorumsuz vs. İşte bu yüzden bu adamlara bu işi yasak edeceksin. Önce asli işini yapacak. Onu öğrensinler sonra istedikleri kadar...:D:D

O fotoğrafı zaten herkes biliyor. Benim dediğim olay daha çok, ayarı kaçırıp sarhoş olmak gibiydi. Zaten şu anda alkol almayan, yada eğlence kulüplerine gitmeyen oyunculara artık plaket dağıtıyorlar :asd:

Ayrıca Jo'yla kıyas etmemek lazım Santos'u. Maç eksiği olmasına rağmen oynadığı her maçın hakkını verdi. Öyle ki Jo, Keita amiyane tabirle kaçtıktan sonra, bu adam Dünya Kupası öncesi sakatlanma pahasına hiç bir amacı olmayan maçlarda takımda yer aldı. Bunları da bir göz önünde bulundurmak lazım.

Ayrıca Jo'yla kıyas etmemek lazım Santos'u. Maç eksiği olmasına rağmen oynadığı her maçın hakkını verdi. Öyle ki Jo, Keita amiyane tabirle kaçtıktan sonra, bu adam Dünya Kupası öncesi sakatlanma pahasına hiç bir amacı olmayan maçlarda takımda yer aldı. Bunları da bir göz önünde bulundurmak lazım.

Armaya saygısızlık etmedi allah için lafım yok haklısın orda rijkaard faktörü de etkili oldu sanırım

Jo'nun sadece kaçmasına benim lafım.

Geri
Üst Alt