#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

sanirim Meksika'nin Arda'sini aldik :)

Futbol proglarında tartısıyorlar:)

photo.php

Bu tarz yorumlar Galatasaraylı taraftarlara yakışmaz.Gio ayrı Arda bambaşka bizim için!

Ben kaptanımızı ve milli takım yıldızımızı dün gelmiş adamla kıyaslamam ,Santos iyi bir futbolcu olabilir,fakat kesinlikle bir Arda değildir,böle bir kıyaslamaya lütfen girmeyelim.

Bence bu Galatasaray taraftarına yakışmaz,biraz tutucu olacağız arkadaş.Arda nın bu takım için neler yaptığını biliyoruz,aynısını Santos da yapsın ona da saygı duyalım.

Sırf zaten bu yüzden dünya da futbolcularımız yok pahasına satılıyor ve değersiz,çünkü kendimiz değer vermiyoruz.

Diğer yandan da yıllarca yaptığınız en büyük hatayı yapıyorsunuz,futbolcu oynamadan nasıl bambaşka olur? Bu ne pof poflamak yahu? Oynasın takıma katkı sağlasın amenna, ama; Adama bu kadar ilgiyi oynamadan gösterirseniz adam da gelir yatar,yıllarca olduğu gibi.

Ben kaptanımızı ve milli takım yıldızımızı dün gelmiş adamla kıyaslamam ,Santos iyi bir futbolcu olabilir,fakat kesinlikle bir Arda değildir,böle bir kıyaslamaya lütfen girmeyelim.

Bence bu Galatasaray taraftarına yakışmaz,biraz tutucu olacağız arkadaş.Arda nın bu takım için neler yaptığını biliyoruz,aynısını Santos da yapsın ona da saygı duyalım.

Sırf zaten bu yüzden dünya da futbolcularımız yok pahasına satılıyor ve değersiz,çünkü kendimiz değer vermiyoruz.

Diğer yandan da yıllarca yaptığınız en büyük hatayı yapıyorsunuz,futbolcu oynamadan nasıl bambaşka olur? Bu ne pof poflamak yahu? Oynasın takıma katkı sağlasın amenna, ama; Adama bu kadar ilgiyi oynamadan gösterirseniz adam da gelir yatar,yıllarca olduğu gibi.

Sen oynamamış adama ayakkabısı olmaz diyorsan,önce kafanda ki ön yargıları kaldırman gerek,kimse Arda ile kıyaslamadı ki,Arda bir yana diğer oyuncular bir yana onun yeri apayrı,ama Gio dediğin adamın potansiyeli de yadsınamaz bir gerçek bekleyip göreceğiz,gücümüze güç kattık böyle bakabiliriz bu olaya,öyle oynamadan oyuncu yargılanmaz,Neill alındığında burun kıvıranlar şimdi tekniğinden bahsediyor,biraz beklemek gerekiyor...

20-25 dk inşallah görürüz yarın.

Türk hastalığıdır yeni gelen oyuncuyu hemen kıyaslarız,o bunun donu olmaz gibi yaklaşımlarla daha adamın ne vereceği meçhulken,bırak adam zaten ispatlayacak sana ne olduğunu,sonra nasıl seversen sev.

Sen oynamamış adama ayakkabısı olmaz diyorsan,önce kafanda ki ön yargıları kaldırman gerek,kimse Arda ile kıyaslamadı ki,Arda bir yana diğer oyuncular bir yana onun yeri apayrı,ama Gio dediğin adamın potansiyeli de yadsınamaz bir gerçek bekleyip göreceğiz,gücümüze güç kattık böyle bakabiliriz bu olaya,öyle oynamadan oyuncu yargılanmaz,Neill alındığında burun kıvıranlar şimdi tekniğinden bahsediyor,biraz beklemek gerekiyor...

1.si ben genel yeteneklerine bakıyorum bu her iki futbolcunun ve bana göre Arda, Santos dan daha ağır basıyor.

Nedeni belli ,biri avrupada dikiş tutturamıyor ve değeri düşüyor,diğerinin değeri hızla artıyor ve avrupanın dev takımları peşinde.

Burda yanlış anlaşılan ve benim de biraz abarttığım pabucu olamaz durumu var evet ,bu biraz mubalağa ya yönelik bir durum.

Santos tabi ki iyi bir futbolcu ve umarım takımımıza yaralı olacaktır.

Benim sitemim GS lı arkadaşlara neden daha bizim kendi takımımızda oynadan pof pofluyosunuz? Oynayacak adamı bile rehavete sokar oynatmaz bu düşünce.

her konuda avrupa takımlarıyla mücadele etmek istiyorsak biraz da olaya bu yönden bakın, acaba adamlar bizim takımlarımız kadar taviz ve ilgi veriiyorlar mı?

Türk hastalığıdır yeni gelen oyuncuyu hemen kıyaslarız,o bunun donu olmaz gibi yaklaşımlarla daha adamın ne vereceği meçhulken,bırak adam zaten ispatlayacak sana ne olduğunu,sonra nasıl seversen sev.

Benim demek sitediğim aynen bu işte.

İnşallah yarın 15 dkda olsa oynar..

adam sadece mekiskanin ardasi dedi yani popüler ve potansiyel acidan. hemen yerden yere vurdunuz bi sakinlesin. arda ile giovani ayni demedi... bizde de mesela arda türkiyenin messisi diyen var... arjantinliler de aceba "arda messinin pabucu olamaz" diyor ? hayir neden ? cünkü kiyaslama sadece ülkenin en iyi oyuncusu olarak yapiliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bazi insanlar hemen agresif ve baska bir yeriyle anlar lafi yada isine nasil gelirse ;)

Galatasaray’ın Denizlispor maçı kafilesinde 19 futbolcu yer alıyor.

Leo Franco

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Servet Çetin

Emre Güngör

Lucas Neill

Emre Aşık

Uğur Uçar

Serkan Kurtuluş

Çetin Güngör

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Ayhan Akman

Arda Turan

Giovani Dos Santos

Elano Blumer

Caner Erkin

Emre Çolak

Joao Alves

B_0e95662a02ff4e9ac1d8010e4625fadf.jpg

Leo Franco

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Servet Çetin

Emre Güngör

Lucas Neill

Emre Aşık

Uğur Uçar

Serkan Kurtuluş

Çetin Güngör

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Ayhan Akman

Arda Turan

Giovani Dos Santos

Elano Blumer

Caner Erkin

Emre Çolak

Joao Alves

Çantayı mı unutmuş bu?

Leo Franco

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Servet Çetin

Emre Güngör

Lucas Neill

Emre Aşık

Uğur Uçar

Serkan Kurtuluş

Çetin Güngör

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Ayhan Akman

Arda Turan

Giovani Dos Santos

Elano Blumer

Caner Erkin

Emre Çolak

Joao Alves

Yeri değil ama Emre Çolak'ı da artık A takımda görmek mutlu ediyor insanı :) .

Giovaninin transferi dünya çapında çok yankı uyandırdı nedense.Diğer transferlerin hiçbiri bukadar ses getirmedi

Geri
Üst Alt