#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

valla cok kotu oynuyor sabretmek lazim tamam ama en azindan kotu oynasa bisey yapar biriki hareket yapar aldigi butun toplari eziyor santos yanlis transfer gibime geliyor isallah ben yanilirim takima katki saglar

Hırslı ve mücadeleci.Oynamayı gerçekten istiyor.İlerleyen günlerde daha da iyi olacak..

Bence de.En azından hırsla mücadele ediyor,birşeyler yapmak istiyor.Daha iyi olacak.

Hayatımda hiç Galatasaraylılığımdan utanmadım bak.6-0 yenildik, Leverkusen'den 5 yedik, Hamburg'dan 2 dakika da 30 gol falan yedik hiç utanmadım. Bir sonraki gün sokakta müthiş bir gururla dolaştım, ettim.

Ama şu Dos Santos hakkında yapılan yorumları gördükçe yemin ediyorum utandım Galatasaraylılığımdan. Evet, sert konuşuyorum. Siz taraftar değilsiniz yahu.

Dos Santos kötü, Elano iğrenç, Arda göbekli, Leo kazma, Servet ayıboğan, Kewell yaşlı, Jo sakat, Hakan Balta sigara içiyor..

Tutmayın yahu bu takımı. Gidin Fener'i tutun, Barcelona'yı tutun. Tutmayın Galatasaray'ı. Bizim sevgimiz yeter bize. Utanıyorum yahu sizin gibi taraftarlarımız olduğu için. Yapıcı bir eleştiri yapın sabaha kadar tartışalım da ''Fos Santos azıauızhauzhauhuf'' diye espriler yapmaya çalışırsanız oturup sabaha kadar dalga geçerim sizle. Ben kimim? Hiç kimse ama böyle bu durum işte. Sokaktaki deli bile dalga geçer o yorumlara.

He evet, hepiniz Rijkaard ve ekibinden daha iyi biliyorsunuz futbolu. Ben ve benim gibi düşünen herkes futbol cahiliği, iğrenç adamlar. Ne kadar kötüyüz lan biz, takımın kötülüğünü düşünüyoruz.

Ve evet itiraf ediyorum. Fenerliyim ben. eheheh nasıl yedirdim ama o kadar süre boyunca?

+1905 söyleyecek söz yok başka :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Korkaklıkla alakası yok hazır değil,o yüzden garanti oynamak zorunda kaldı!

Biraz once Cengiz Cevik isimli bir abimiz'in son derece keyifle okunan bu konu ile ilgili guzel bir yazisi ortadan kaldirildi. Yanlis bir anlasima mi oldu acaba? Cunku bu forumda onlarca gerekli gereksiz konu acik durur iken bole guzel bir yazinin kaldirilmasina hic ama hic anlam veremedim...

Deniz Ortakçı yazdıklarımı en baştan oku sadece dos santos a yazdım. diğer oyunculara bişi demedim. türkçe yazdım herhalde

Biraz once Cengiz Cevik isimli bir abimiz'in son derece keyifle okunan bu konu ile ilgili guzel bir yazisi ortadan kaldirildi. Yanlis bir anlasima mi oldu acaba? Cunku bu forumda onlarca gerekli gereksiz konu acik durur iken bole guzel bir yazinin kaldirilmasina hic ama hic anlam veremedim...

https://www.gscimbom.com/forum/elit...lon-veya-giovani-fos-santos-2.html#post895167

Ali Sami Yen forumuna taşındı.

Deniz Ortakçı yazdıklarımı en baştan oku sadece dos santos a yazdım. diğer oyunculara bişi demedim. türkçe yazdım herhalde anlama özürlüsün

Kardeşim üzerine alınmana gerek yok ben yorumu genel olarak yaptım. Elano konusuna gelince Elano'yu tamamlayacak oyuncular da takıma katılsın ( Baros,Kewell,Jo gibi) o zaman gerçek Elano'yu izleyecek onu beğenmeyenler.

Kim anlama özürlü acaba..

BU ARADA YÖNETİME SESLENİYORUM ARKADAŞA HAKARETTEN DOLAYI GEREKLİ CEZANIN VERİLMESİNİ ARZ EDİYORUM..

Santos için zaman gerek kumaşı çok kaliteli inanıyorum bu çocuk çok iyi noktalara gelecek!

Kim anlama özürlü acaba..

BU ARADA YÖNETİME SESLENİYORUM ARKADAŞA HAKARETTEN DOLAYI GEREKLİ CEZANIN VERİLMESİNİ ARZ EDİYORUM..

Mesajın sağ üstünde ünlem işareti var oradan raporla mesajı kırmızı yazınca gözümüz kamaşıyor lütfen :D

Yemin ediyorum utanarak bazilarin Galatasarayli oldugunda süphe ederek okuyorum Dos Santos hakkindaki yazilari, adam 2 senede 10 resmi mac oynamis, daha bizde bir mac 90 dakika oynamadi, bu kadar negatif nasil konusuyorsunuz anlamis degilim 1.5 ay sonra gercek Dos Santosu görecegiz buraya yaziyorum, zamana ihtiyaci var!

Çok güzel yazmışın eline sağlık ama santos yıldızlaşınca onlar gio'yu bizden cok sahiplencek merak etme

kendinizi bu adamın yerine koyun ilk maçta bağırıp çağırsınlar size şevkiniz kırılsın, sonra maç boyunca bilerek pas atılmasın boş alanlara kaçın ama yok sizi görmezden gelsin herkes. top gelince kendine ilk yaptığı şey birine pas atarak takıma yamanmaya çalışmak aynen bu işi psikolojisine giricem ama böyle. adam çalım atmaya korkuyor çekindiğinden.

İnsiyatif almamasının tek sebebi kendisini güçlü hissetmemesidir,helal olsun bu düşüncesi bile yeter bana!

Elit üyeler girebiliyor sadece.Çoğu üye başlığa bakarak cevap attığından orada tartışılması daha doğru görüldü.

O başlığın açılma nedeni ve asıl seslendiği grubu düşününce, hiç kimsenin göremeyeceği bir yere taşınması çok mantıklı bir hareket olmuş..

Nedense bildiğimden çok daha hantal ve güçsüz gördüm. Ama sanıyorum ki sorunu fiziksel, maç temposuna girdikten sonra hepimizi şaşırtacağını umuyorum

Elit üyeler girebiliyor sadece.Çoğu üye başlığa bakarak cevap attığından orada tartışılması daha doğru görüldü.

Valla yanlis anlayanlar da bir zahmet icerigini okumayi ogrensinler... Burada 1-2 kisi okumaktan useniyor diye genel halka bole onemli bir topigin kapanmasi ozur dilerim ama yerinde bir kara olmamis. Ki Hakan Keskin arkadasimizin da dedigi gibi o konunun varliginin anlami kalmiyor su durumda.

Geri
Üst Alt