Hayatımda hiç Galatasaraylılığımdan utanmadım bak.6-0 yenildik, Leverkusen'den 5 yedik, Hamburg'dan 2 dakika da 30 gol falan yedik hiç utanmadım. Bir sonraki gün sokakta müthiş bir gururla dolaştım, ettim.
Ama şu Dos Santos hakkında yapılan yorumları gördükçe yemin ediyorum utandım Galatasaraylılığımdan. Evet, sert konuşuyorum. Siz taraftar değilsiniz yahu.
Dos Santos kötü, Elano iğrenç, Arda göbekli, Leo kazma, Servet ayıboğan, Kewell yaşlı, Jo sakat, Hakan Balta sigara içiyor..
Tutmayın yahu bu takımı. Gidin Fener'i tutun, Barcelona'yı tutun. Tutmayın Galatasaray'ı. Bizim sevgimiz yeter bize. Utanıyorum yahu sizin gibi taraftarlarımız olduğu için. Yapıcı bir eleştiri yapın sabaha kadar tartışalım da ''Fos Santos azıauızhauzhauhuf'' diye espriler yapmaya çalışırsanız oturup sabaha kadar dalga geçerim sizle. Ben kimim? Hiç kimse ama böyle bu durum işte. Sokaktaki deli bile dalga geçer o yorumlara.
He evet, hepiniz Rijkaard ve ekibinden daha iyi biliyorsunuz futbolu. Ben ve benim gibi düşünen herkes futbol cahiliği, iğrenç adamlar. Ne kadar kötüyüz lan biz, takımın kötülüğünü düşünüyoruz.
Ve evet itiraf ediyorum. Fenerliyim ben. eheheh nasıl yedirdim ama o kadar süre boyunca?