Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzdeki sene için yapılmış bir transfer. Onun da bizi mest ettiği zamanlar gelicek...
Böyle devam ederse kalir mi zannediyorsun?
Eğer Gio bu takımda oynuyorsa ve büyük transfer diye lanse ediliyorsa Aydına haksızlık etmişim ondan özür diliyorum.Aydın dünyanın en iyi futbolcularında biriymiş.Serdar tam Barcelonada oynayacak oyuncuymuş.Alparslana haksızlık edilmiş.Serkan baş tacı olmalıydı.Sırf gio oynasın diye Emreyi oynatmamak ve gio ile başlamakta cinayettir.Bu takımın gio ya ihtiyacı yok.Oytuncu bile değil bu haliyle ve nasıl oynar anlamıyorum.Yoksa ona gerçekten ilk onbir garantisi mi verilmiş?Yazık,yazık.Uğuru şimdiden gönderenler bakıyorum gio büyük oyuncudur,siz anlamazsınız rijkaard daha iyi bilir havalarında.Ama M.Özdilek ve kapı önüne koyduğumuz Necati yarı finalde ama Dünya kadar transfer yapmış Galatasaray ve Rijkaard elendi.
Özellikle caner ve arda Gio'ya pas atmamak için özel bir çaba sarfettiler Emre Çolakla ise topu buluşturmak için canlarını dişlerine taktılar bunun nedenini şöyle düşünüyorum Caner kiralık Gio da kiralık ikisi de sol bölgede tercih ediliyor ve Gio'nun patlaması durumunda Caner sol açıkta bir daha hiç oynayamayacak bunu istemiyor ve Emre Çolakla arası Gio ile olduğundan daha iyi Arda da hem kendisi takımın gözbebeği olmak istediğinden başka büyük yetenekli çalım atan süratli oyuncu istemediği için hem de Gio patlarsa Emre Çolak'ın önünün kesileceğini düşündüğünden pas atmıyor olabilirler. Bariz dün haksızlık edildi Gioya tıpkı önceki maçlarda olduğu gibi yazık!
Özellikle caner ve arda Gio'ya pas atmamak için özel bir çaba sarfettiler Emre Çolakla ise topu buluşturmak için canlarını dişlerine taktılar bunun nedenini şöyle düşünüyorum Caner kiralık Gio da kiralık ikisi de sol bölgede tercih ediliyor ve Gio'nun patlaması durumunda Caner sol açıkta bir daha hiç oynayamayacak bunu istemiyor ve Emre Çolakla arası Gio ile olduğundan daha iyi Arda da hem kendisi takımın gözbebeği olmak istediğinden başka büyük yetenekli çalım atan süratli oyuncu istemediği için hem de Gio patlarsa Emre Çolak'ın önünün kesileceğini düşündüğünden pas atmıyor olabilirler. Bariz dün haksızlık edildi Gioya tıpkı önceki maçlarda olduğu gibi yazık!
AĞIR GELLLLL
Ne olursa olsun söylediğin sözler asil Galatasaray formasını üzerinde taşıyan hiç bir sporcuya söylenmez.
Futbolcu olup olmadıığını oturup evinde bir maç izleyip klavye başında yıllardır bu işin içinde futbolcu çıkaran potansiyeli senden daha iyi anladığı kesin olan bir futbol adamından dahamı iyi bileceksin.
Susunuz lütfen bir kupadan elendik diye sizin gibi taraftarlar takımı kötülemye başlarsa yarın AL'den elenirsek ne yapar,öbür gün ligi alamazsak ne yapar.
Biz başarı için sevmiyoruz klübümüzü.