#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Önümüzdeki sene için yapılmış bir transfer. Onun da bizi mest ettiği zamanlar gelicek...

Bu çocuğa destek olmamız gerek bu çocukta iş var,her ne kadar %15ini bile gösteremesede ben inanıyorum Gio'ya.

bence su an anlamistir pabucun pahali oldugunu

arkadan tas gibi colak geliyor

Böyle devam ederse kalir mi zannediyorsun?

Kalır.

Zaten kısa vadeli bir transfer değildi. Eğer bu sezonu kurtarmak için düşünülse hiç transfer edilmezdi. Ben eminim ki Rijkaard ve yönetim durumundan haberdardı. Zaten biz de haberdardık.

Dünya kupasına doğru form tutar. Son 4-5 maçta performansını yükseltir.

Nolursa olsun, performansı yükselmese de yönetim bu adamın bonservisini alacak. Yani Rijkaard'la devam ediceksek kadromuzda Gio da olur önümüzdeki sene.

Eğer Gio bu takımda oynuyorsa ve büyük transfer diye lanse ediliyorsa Aydına haksızlık etmişim ondan özür diliyorum.Aydın dünyanın en iyi futbolcularında biriymiş.Serdar tam Barcelonada oynayacak oyuncuymuş.Alparslana haksızlık edilmiş.Serkan baş tacı olmalıydı.Sırf gio oynasın diye Emreyi oynatmamak ve gio ile başlamakta cinayettir.Bu takımın gio ya ihtiyacı yok.Oytuncu bile değil bu haliyle ve nasıl oynar anlamıyorum.Yoksa ona gerçekten ilk onbir garantisi mi verilmiş?Yazık,yazık.Uğuru şimdiden gönderenler bakıyorum gio büyük oyuncudur,siz anlamazsınız rijkaard daha iyi bilir havalarında.Ama M.Özdilek ve kapı önüne koyduğumuz Necati yarı finalde ama Dünya kadar transfer yapmış Galatasaray ve Rijkaard elendi.

Eğer Gio bu takımda oynuyorsa ve büyük transfer diye lanse ediliyorsa Aydına haksızlık etmişim ondan özür diliyorum.Aydın dünyanın en iyi futbolcularında biriymiş.Serdar tam Barcelonada oynayacak oyuncuymuş.Alparslana haksızlık edilmiş.Serkan baş tacı olmalıydı.Sırf gio oynasın diye Emreyi oynatmamak ve gio ile başlamakta cinayettir.Bu takımın gio ya ihtiyacı yok.Oytuncu bile değil bu haliyle ve nasıl oynar anlamıyorum.Yoksa ona gerçekten ilk onbir garantisi mi verilmiş?Yazık,yazık.Uğuru şimdiden gönderenler bakıyorum gio büyük oyuncudur,siz anlamazsınız rijkaard daha iyi bilir havalarında.Ama M.Özdilek ve kapı önüne koyduğumuz Necati yarı finalde ama Dünya kadar transfer yapmış Galatasaray ve Rijkaard elendi.

AĞIR GELLLLL

Ne olursa olsun söylediğin sözler asil Galatasaray formasını üzerinde taşıyan hiç bir sporcuya söylenmez.

Futbolcu olup olmadıığını oturup evinde bir maç izleyip klavye başında yıllardır bu işin içinde futbolcu çıkaran potansiyeli senden daha iyi anladığı kesin olan bir futbol adamından dahamı iyi bileceksin.

Susunuz lütfen bir kupadan elendik diye sizin gibi taraftarlar takımı kötülemye başlarsa yarın AL'den elenirsek ne yapar,öbür gün ligi alamazsak ne yapar.

Biz başarı için sevmiyoruz klübümüzü.

şu an fizik olarak hazır olmadığı belli ayrıca maç eksiği var son iki sezonda sadece 17 maç oynamış biraz süre vermek lazım ayrıca ısrarla bu oyuncuya pas atılmaması çok manidar

Özellikle caner ve arda Gio'ya pas atmamak için özel bir çaba sarfettiler Emre Çolakla ise topu buluşturmak için canlarını dişlerine taktılar bunun nedenini şöyle düşünüyorum Caner kiralık Gio da kiralık ikisi de sol bölgede tercih ediliyor ve Gio'nun patlaması durumunda Caner sol açıkta bir daha hiç oynayamayacak bunu istemiyor ve Emre Çolakla arası Gio ile olduğundan daha iyi Arda da hem kendisi takımın gözbebeği olmak istediğinden başka büyük yetenekli çalım atan süratli oyuncu istemediği için hem de Gio patlarsa Emre Çolak'ın önünün kesileceğini düşündüğünden pas atmıyor olabilirler. Bariz dün haksızlık edildi Gioya tıpkı önceki maçlarda olduğu gibi yazık!

Özellikle caner ve arda Gio'ya pas atmamak için özel bir çaba sarfettiler Emre Çolakla ise topu buluşturmak için canlarını dişlerine taktılar bunun nedenini şöyle düşünüyorum Caner kiralık Gio da kiralık ikisi de sol bölgede tercih ediliyor ve Gio'nun patlaması durumunda Caner sol açıkta bir daha hiç oynayamayacak bunu istemiyor ve Emre Çolakla arası Gio ile olduğundan daha iyi Arda da hem kendisi takımın gözbebeği olmak istediğinden başka büyük yetenekli çalım atan süratli oyuncu istemediği için hem de Gio patlarsa Emre Çolak'ın önünün kesileceğini düşündüğünden pas atmıyor olabilirler. Bariz dün haksızlık edildi Gioya tıpkı önceki maçlarda olduğu gibi yazık!

Komik oluyoruz, bırakalım artık bu tür komplo teorilerini.

Gio nun oynamaya hali yok, bırak şimdi caneri ardayı suçlamayı

Özgüven sorunu yaşıyor bana göre. 18 yaşında Barcelona A takımında oynamış bir futbolcunun bize vereceği bir şeyler olmadır herhalde.

2 maçta asıp kesmeyelim. Her futbolcuya verilen zamanı hakediyor bence.

Uyum surecini atlatmasi uzun surecek gibi duruyor.Umarim yanilirim.

:D

Bu maç için söylüyorum:

Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı.

İnşaallah düzelir.

Bu kadar boş bir adam olmamalı diye düşünüyorum.

Kendıne guvenı yok mac eksıgıde var adam bıle gecemıyor ama zamanla olur dıye dusunuyorum cunkı gelelı 2 hafta oldu zamanla duzelcek ınsallah sabır edılmelı ama 11 de baslatılarak deyıl rıkaard efendı..

Oyuncunn kapasitesini hepimiz biliyoruz.Etkili olamamasi uyum sureci yada kondisyon'una bagli olsa gerek.

Emre Çolak Gio'dan çok daha yetenekli. Emre'den formayı alamaz.

AĞIR GELLLLL

Ne olursa olsun söylediğin sözler asil Galatasaray formasını üzerinde taşıyan hiç bir sporcuya söylenmez.

Futbolcu olup olmadıığını oturup evinde bir maç izleyip klavye başında yıllardır bu işin içinde futbolcu çıkaran potansiyeli senden daha iyi anladığı kesin olan bir futbol adamından dahamı iyi bileceksin.

Susunuz lütfen bir kupadan elendik diye sizin gibi taraftarlar takımı kötülemye başlarsa yarın AL'den elenirsek ne yapar,öbür gün ligi alamazsak ne yapar.

Biz başarı için sevmiyoruz klübümüzü.

Asıl sen ağır gel.Potansiyelden anlıyorsa neden Emre değilde Gio?Niye kapı önüne koyduğumuz Necati ve ligde kalmak için oynayan Antalya yarı finalde ve biz yokuz.Hiç kimse Galatasaraydan daha büyük değil.İsterse ismi Rijkaard olsun,ister Gio olsun,isterse Neeskens olsun.Bu takım kimsenin babasının çiftliği değil.Bu formayı giymek herkese nasip olmaz,olmamalıdır.Galatasaray forması giymek için o formayı haketmek gerekir.Terinin son damlasına kadar mücadele etmek gerekir.Ve bu futbolla Avrupa liginde tur atlayacağımızı mı zanediyorsunuz?Ligde şampiyon olacağımızı mı zan ediyorsunuz?Bu takım bu kadar para harcadıktan sonra başarılı olamazsa sırf ismi Rijkaard diye mutlu mu olalım.Başarılı olmak zorundadır.Bu taraftara bunu yaşatmak kimsenin hakkı değildir.

Geri
Üst Alt