#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Yetenekli bir oyuncu ama öncelikle güçlü olması gerekiyor bizim kadroda ilk 11de oynaması için.Güçsüz bir oyuncunun yeteneklerini sergilemesi çok zordur.Dün Keita da aynı şekilde fizik güç olarak çok eksikti.Elanoya bakıyoruz ilk geldiği zamandan çok farklı.Kuvvetlendikçe daha iyi olmaya başladı.Kısacası Santosun bu takımda oynaması için fizik olarak çalışması lazım bi kaç hafta.

Giovani'yi tanıyormusun? kaç maç izledin? Gio hazır değil hazır olunca görürsün kaç emre ettiğini!

Sen tanıyormusun ? Emin ol senden çok maçını izledim. Bişeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyor önemli olanda bu. İcraat olması lazım. İsteyip yapamadıktan sonra önemli değil. Hee şu meşhur laf ; kaç maçını izledin ? Herşeyde bunu söylemek zorundamısınız. Hazır değilmiş. Emre Gio'dan kat kat daha iyi.

Gio'nun acilen Psikoloğa görünmesi lazım :D

Bu adamın özgüven sorunu var o yüzden oynayamıyor.

Kendine güveni bi gelse döktürür yahu bu adam.

Ben çözümü buldum,yarından tezi yok sevgili Rijkaard bu çocuğu sağ tarafa Keita'yı sol tarafa koysun,tamamdır.

Ben çözümü buldum,yarından tezi yok sevgili Rijkaard bu çocuğu sağ tarafa Keita'yı sol tarafa koysun,tamamdır.

Benimde aklımdan geçen sağ kanatta Giovanni sol kanatta Caner forvette Keita.. Bence en kârlı kadro bu şekilde olur..

Bildiğin korkuyor bu adam.Bir şekilde atlatması lazım.18 yaşındaki Emre bile cesaret edip rakibinin üstüne üstüne gidip çalım deneyebiliyorsa Gio'da yapmalı bu işi.Onun burada olmasının en büyük sebeplerinden birisi bu.Kolay adam geçmesi.Ama korkudan çalım atmaya teşebbüs bile etmiyor.:o

Bildiğin korkuyor bu adam.Bir şekilde atlatması lazım.18 yaşındaki Emre bile cesaret edip rakibinin üstüne üstüne gidip çalım deneyebiliyorsa Gio'da yapmalı bu işi.Onun burada olmasının en büyük sebeplerinden birisi bu.Kolay adam geçmesi.Ama korkudan çalım atmaya teşebbüs bile etmiyor.:o

Biraz anlayış göstermek lazım ama.Birisi seni arkadan taciz etse,dokundursa,şortunu çekse ne hissedersin ? Hadi diğerleri alışkın yıllardır böyle oynuyorlar da bu adam daha toy. :D

Biraz anlayış göstermek lazım ama.Birisi seni arkadan taciz etse,dokundursa,şortunu çekse ne hissedersin ? Hadi diğerleri alışkın yıllardır böyle oynuyorlar da bu adam daha toy. :D
Sen de haklısın Murat.:asd:Yanlız şu şort çekme olayına hiç rastlamamıştım maç izlerken.:o

Sen de haklısın Murat.:asd:Yanlız şu şort çekme olayına hiç rastlamamıştım maç izlerken.:o

Yıllardan 1987,o zamanlar Antalyalı Sedat ve Yalçın bizim mahallede,top oynuyoruz.Sedat topa bir vurdu,inşaata,sonrası mı ? Ben yer miyim bu numaraları ?

Birkaç gün sonra aynen dediği gibi oldu. O iki adam gece kulübünden sonra beni Kurtuluş'ta bir eve davet etti. Durmadan içki uzatıyorlar bana. Yahu ben Karagümrüklüyüm söker mi bana? İçer gibi yapıp buz kovalarına döktüm. 1-2 saat sonra ben değil bunlar sızdı. Ben de onları soyup çıplak bıraktım. Dolaptan yumurta alıp akını da üstüne başına buladım bunların. Ertesi gün uyanınca "Ava giderken avlandık" demişler.

Şenses: Zeki Müren tecavüz timi gönderdi - Hürriyet

:ciftetelli:

Nondanın gönderilmesi değil santosun alınması hata.

Vallah ya en güzeli bu. Hatta nasıl daha iyi oynıcaksa dos santosa göre bi taktik kuralım oyunda herkes bu çocuğu açmaya düzeltmeye yönelik oynasın. Biz şampiyonluktan kupalardan olmuşuz salla gitsin. Maksat kendine güveni gelsin çocuğun dünya kupasında oynasın sonra da alsın voltasını bizden. Sevaba girmiş oluruz.

iyi olacak daha 20 yasinda sabir sabir sabir herkese kapaklari takacak ;)

eğer bu adam bize 3 maç kazandırmazsa boşa yapılmış bir transferdir derim (bu sezon için )

Bu çocuğa sabretmemiz lazım adam 1 senedir maç oynamamış birden gelip maçı alıp götürcek hali yokya. 18 yaşında Barça da, 1 senede 30 40 oynamış herkesi oynatmazlar orda ve daha 20 yaşında, bazıları der iyi olsa Barça göndermezdi Fabregas ı da gönderdi ama şimdi 50 - 60 milyon euro lara almaya çalışıyo. Linderoth a 2-3 sene sabrettik buna 1 sene sabretsek ne olur...

Geri
Üst Alt