#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Çabalıyor,birşeyler yapmaya çalışıyor.Daha iyi olacak dediğim gibi

Eleştirmek istemiyorum ama bir tane olumlu bir şey yap be kardeşim!

35'te oyuna girdi,60'ta adını yeni duydum.

Millet Santosa neden pas atilmaz demesin bir daha.

Elano, Hakan falan Santosa pas atiyor , cocuk hemen geri pas veriyor.

Şaka maka ben bugün biraz daha takıma alışmış gördüm..1-2 maç sonra belki kendini bulur..

Bugün topla fazla bulusmadı, ama aldıgı topları iyi degerlendirdi. Kendine güveni gelince, çok daha iyi olacak.

Carrusca gibi futbolculara 2-3 yıl sabrettik, Gio'ya 3 hafta sabredemiyoruz...

Biraz daha fazla sorumluluk almali. Calim at, dribling yap, sut cek, orta yap AMA 2 metre yanindaki adama pas verme arkadas. Öyle birini istesek MALdonado'yu alirdik.

Kesinlikle gram faydası yok takıma. İşe yarayacak adam kumaşını azda olsa belli eder. Tamam maç eksiği, uyum sorunu anladım. Ama insan 60 dakikada 1 tane yararlı birşey yapmaz mı? Hiç beğenmiyorum. Umarım beni utandırır.

ben inamotoyu bile az çok beğenen bir adamdım. Hele ki carruscalar filan bunun yanında maradona olur. Ben ömrü hayatımda Üçüncü ligte bile bazı maçları seyretmiş adamım. Ya bu adam bildiğin balon lan. vallahi yok böyle bişey. Ya da başka bişey söyleyeyim. Aslında Barcadaki Gio öldü. Babası da bi çakallık yapıp bunun ikizini piyasaya sürdü. Başka 3. ihtimali yok. Süper Mega Ultra Balon. Ah be haldun baba dinlemeseydin rijkaardı :(

ben inamotoyu bile az çok beğenen bir adamdım. Hele ki carruscalar filan bunun yanında maradona olur. Ben ömrü hayatımda Üçüncü ligte bile bazı maçları seyretmiş adamım. Ya bu adam bildiğin balon lan. vallahi yok böyle bişey. Ya da başka bişey söyleyeyim. Aslında Barcadaki Gio öldü. Babası da bi çakallık yapıp bunun ikizini piyasaya sürdü. Başka 3. ihtimali yok. Süper Mega Ultra Balon. Ah be haldun baba dinlemeseydin rijkaardı :(

Buna sadece e yuhh diyorum....

Osman Tanburaci: Hicbiseyi olmasa bile daha önünde 15 senesi var...

Neden bütün boş yorumları sen yazıyorsun ? Bak birdaha futbolcumuza hakaret eder tarzında konuşursan ceza alacaksın , burada açık uyarı yapıyorum sana ve senin gibi yazacak olanlara !

Buna sadece e yuhh diyorum....

Bence bu da bir görüş öyle hemen yuh dememek lazım..Barcadaki bir sezonu O'nu buraya getirdi..Ondan sonra gerçekten ortada yok adam..Ne İngiltere'de ne de burada daha doğru dürüst top oynamadı..İnşallah utandırır herkesi ama çok da umutlu değilim..

Fizik ve maç kondisyonu eksikliği olan bir adam kendine güvenini yitirir bunu unutmayın eleştirirken,Gio basit oynuyor diye bende kızıyorum fakat öyle olmak zorunda suanda çünkü risk alırsa kaptırabilir güçlü değil,oda garanti oynamayı tercih ediyor,fakat ne olursa olsun bu çok daha iyi olacak...

Bence bu da bir görüş öyle hemen yuh dememek lazım..Barcadaki bir sezonu O'nu buraya getirdi..Ondan sonra gerçekten ortada yok adam..Ne İngiltere'de ne de burada daha doğru dürüst top oynamadı..İnşallah utandırır herkesi ama çok da umutlu değilim..

Ben zaten iyi oynuyor süper oynuyor vs. gibi laflarla dsteklemiyorum ama o arkadasın dedigi gibi de hakaret te etmiyorum sabrediyorum...

Adam olacak çocuk o.....

Neden bütün boş yorumları sen yazıyorsun ? Bak birdaha futbolcumuza hakaret eder tarzında konuşursan ceza alacaksın , burada açık uyarı yapıyorum sana ve senin gibi yazacak olanlara !

1. si boş yorum yapmıyorum senin düşüncen

2. si hakaret etmedim. Balon tabiri yerine overrate de yazardım aynı hesap.

3. sü burda övdüğümüz yerdiğimizden çoktur ama için gioyu burda övecek değilim kendi kanaatim.

Hakaret edersem küfür edersem hiç durma ihraç edebilirsin

yuhh diyen arkadaş sen maçı izlemedin herhalde. Bi yuh ta benden ama adını 60. dakikada duyduğum ne oynadığını anlamadığım giovaniye.

3. sü burda övdüğümüz yerdiğimizden çoktur ama için gioyu burda övecek değilim kendi kanaatim.

yuhh diyen arkadaş sen maçı izlemedin herhalde. Bi yuh ta benden ama adını 60. dakikada duyduğum ne oynadığını anlamadığım giovaniye.

Dön geriye bak yazdığın çoğu mesaj tartışma yaratmış biraz yorumlarını tekrar okuyarak yaz hı okuyorsan birkere birdaha oku gözünden kaçan kelimeler olabilir ;)

Hadi iyi forumlar.

Oynamadı derken en azından caner gibi potansiyel tehlike degil di bu maç...

Evet 60 kadar ben de adını duymadım ama hep kostugunu rekibe pres yaptıgını gordum bu da bir gelişme en azından Hakan Baltanın gterinden cıkmasını sagladı

Son dakikarda da defansa falan da yardım etti dk 89 da falan da iyi bir top kaptı

Hatta gol pozisyonunda defans oyuncusunu uzerine iyi cekitgini düşünüyorum topa vuramasa da... (yanlıs gormediysem top kafaya cıkan Giovaniydi)

Sol kanattan gümbür gümbür geldik de gio oynamadı zaten. Hakan baltanın maç boyu atak adına yaptığı tek şey asistiydi. Ayrıca ikinci yarı sürekli arda ve keita ile sağdan gitmeye çalıştık.

Biraz daha sabredilirse olucak bu çocuk. her maç 11 çıksın demiyorum zaten ama bugün canerin yerine girmesi mantıklıydı en azından adamların sağ beki gol yiyene kadar yerinden çıkmadı

Dos Santos'un kendine güveni kalmamış.

Öncelikle birisinin ona nasıl futbolcu olduğunu anlatması gerekiyor.

Geri
Üst Alt