Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben inamotoyu bile az çok beğenen bir adamdım. Hele ki carruscalar filan bunun yanında maradona olur. Ben ömrü hayatımda Üçüncü ligte bile bazı maçları seyretmiş adamım. Ya bu adam bildiğin balon lan. vallahi yok böyle bişey. Ya da başka bişey söyleyeyim. Aslında Barcadaki Gio öldü. Babası da bi çakallık yapıp bunun ikizini piyasaya sürdü. Başka 3. ihtimali yok. Süper Mega Ultra Balon. Ah be haldun baba dinlemeseydin rijkaardı![]()
ben inamotoyu bile az çok beğenen bir adamdım. Hele ki carruscalar filan bunun yanında maradona olur. Ben ömrü hayatımda Üçüncü ligte bile bazı maçları seyretmiş adamım. Ya bu adam bildiğin balon lan. vallahi yok böyle bişey. Ya da başka bişey söyleyeyim. Aslında Barcadaki Gio öldü. Babası da bi çakallık yapıp bunun ikizini piyasaya sürdü. Başka 3. ihtimali yok. Süper Mega Ultra Balon. Ah be haldun baba dinlemeseydin rijkaardı![]()
Buna sadece e yuhh diyorum....
Bence bu da bir görüş öyle hemen yuh dememek lazım..Barcadaki bir sezonu O'nu buraya getirdi..Ondan sonra gerçekten ortada yok adam..Ne İngiltere'de ne de burada daha doğru dürüst top oynamadı..İnşallah utandırır herkesi ama çok da umutlu değilim..
Neden bütün boş yorumları sen yazıyorsun ? Bak birdaha futbolcumuza hakaret eder tarzında konuşursan ceza alacaksın , burada açık uyarı yapıyorum sana ve senin gibi yazacak olanlara !
1. si boş yorum yapmıyorum senin düşüncen
2. si hakaret etmedim. Balon tabiri yerine overrate de yazardım aynı hesap.
3. sü burda övdüğümüz yerdiğimizden çoktur ama için gioyu burda övecek değilim kendi kanaatim.
Hakaret edersem küfür edersem hiç durma ihraç edebilirsin
yuhh diyen arkadaş sen maçı izlemedin herhalde. Bi yuh ta benden ama adını 60. dakikada duyduğum ne oynadığını anlamadığım giovaniye.
1. si boş yorum yapmıyorum senin düşüncen
2. si hakaret etmedim. Balon tabiri yerine overrate de yazardım aynı hesap.
3. sü burda övdüğümüz yerdiğimizden çoktur ama için gioyu burda övecek değilim kendi kanaatim.
Hakaret edersem küfür edersem hiç durma ihraç edebilirsin
yuhh diyen arkadaş sen maçı izlemedin herhalde. Bi yuh ta benden ama adını 60. dakikada duyduğum ne oynadığını anlamadığım giovaniye.