#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Alıntılamaya gerek yok arkadaşlar açtığım topice bakmaları yeterli kendileri bilir.

Bu çocuğun arkasına Sabri'nin sol veriyosununu verin. Hücuma destek veren, yerine çıkan ve yerinde kademeye giren adam. Sorun bu bence. Gereken desteği alamıyor. Biraz daha basite kaçıyor. Ama ümit var, olacak. İstekli çünkü. Savunmaya da yardım eder kendisi. Fazla gitmeyin üstüne. Katkısı olacaktır, yerinde ve zamanında.

Aynen öyleydi bugün. Kutluyorum Muhammet'i. :allecto:

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Yine de tek maçlık değerlendirmemek gerek diye düşünüyorum.

Genel olarak tüm oyuncularımız bir santrafor olmasının rahatlığını yaşadılar.Kasımpaşa rakibin üstüne çok adam ile gidebilen bir ekip,zaman zaman çok geniş alanlar yakaladık ve bu Gio'nun çok işine yaradı.

Sonuç olarak bu çocukta ışık var,sezon sonu mutlak suretle alınması gerekiyor.Jo'yu da alabilirsek gerçekten iyi iş yapmış oluruz.

Jo için kuşkularım kesinlikle vardı,fakat Jo kafalardaki önyargıları yıkacak işler yapıyor bu sevindirici.

Yani Jo kesinlikle takıma uyum sağladıkça daha da etkili olabilir.

Fakat Santos hakkında hala önyargılarım var,çünkü bu maç Kasımpaşa gerçekten çok açık oynadı ve boş alanlar bıraktı.

Süratli olan futbolcu Santos da fazla zorlanmadığı bu haftada son maçlarında ki en iyi perfomansı çıkardı.

Dos Santos hakkında da iyi,olur bu adam diyebilmemiz için istikrar şart,maçların zorluk derecesine göre Santos kaderini belirleyecektir.

Şu da bir gerçek ki ilk geldiği günden daha azimli ve kondisyonu daha iyi durumda.

Sen böyle oyna dediğim tüm lafları yemeye hazırım.

Rıdvan Dimen 1-2 hafta önce...

''Dos Santos Bank Asya Ligi oyuncusudur''

Bugün Rıdvan Dilmen diyor ki;

''Santos kalitesini belli etti''

Kendinle çelişiyorsun bana sorarsan futboldan hiç anlamıyorsun.

Caner takımın en kötüsüydü?

İlginç geldi bu yorumun bana. :)

Herkes çok iyi oynadığı için belki öyle düşünmüş olabilir arkadaş . :) Takımın sence en kötüsü kimdi ? Bakarsak ya Arda yada Caner'dir. Neden ? Çünkü bütün ataklar oradan geldi demek ki orada bir sorun var :)

Niye özetlerde en az o mu göründü ? Bugün takımın en kötüsü Canerdi diyosan, nedenini de söyle de bilelim.

İbb nin kısıtlı atakları hep ordan geldi, sol taraf hep bomboştu Servet topladı kıçını(neden bu kadar Caneri takip ettim, ilk yarı tam önümdeydi çünkü) ileriye attığı topların çoğunu şişirdi, hiç Sabri gibi kendine güvenip yerden atmadı paslarını, topla çıkamadı, defansta özellikle ilk yarı 0dı.

yeter mi kardeş?

bu arada maçtaydım çoğu insan gibi özetlerden yorum yapmıyorum o yüzden bilip yorum yapacaksın özetlerde en az o mu göründü derken..

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Millet şeyden seviniyor genelde ve bir nedenden umutlu.

Normalde hatırlayın önceki maçlarda güven eksikliği nedeniyle çoğu zaman geri oynuyordu ve etkili olamıyordu.

Ama bu maç güveni gelmiş adamın. Güveni gelince herşeyi yapıyor. Şut atıyor, dribbling yapıyor, orta yapıyor, defansa yardıma geliyor. Bu yüzden millet umutlu ve sevinçli.

İnanıyorum istikrarı da yakalayacak. Önemli olan güven eksikliğiydi, bunu da atlatınca zaten gerisi bir şekilde tamamlanır.

İbb nin kısıtlı atakları hep ordan geldi, sol taraf hep bomboştu Servet topladı kıçını(neden bu kadar Caneri takip ettim, ilk yarı tam önümdeydi çünkü) ileriye attığı topların çoğunu şişirdi, hiç Sabri gibi kendine güvenip yerden atmadı paslarını, top çıkamadı) defansta özellikle ilk yarı 0dı.

yeter mi kardeş?

Maça gittikten sonra bari öğrenseydin rakibin kim oldğunu..

Geri
Üst Alt