Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
Topu sokamadı içeri ya!
Topu sokamadı içeri ya!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Santos vurduğu şutları kızlarda vurur ve kalecilerde armut toplar gibi alır.Boş oynuyor ve takıma hiç artı etkisi yok.Üstelik o oynasın diye sağ kanatta geçen hafta süper işleyişide sekteye uğrattı.Onun yüzünden sağ kanat çalışmadı.Tebrik ediyorum Rijkaardı.Takımı ancak Daum böyle sabote edebilirdi.

tamı tamına 4 defa topla buluşup bir kaç bir şey yapan gio büyük futbolcu (trabzon defanski evlere şenlik)
macın başından beri koşup takımı ayakda tutmaya calışan barış - caner kaka...
size bir şey söyleyeyim bu kafayla cok işimiz var bizim..
herkese bir soru, bana birisi devre arası ezdiğimiz gol pozisyonu vermediğimiz kupa trabzon macının kadrosunu verebilirmi????
Santos vurduğu şutları kızlarda vurur ve kalecilerde armut toplar gibi alır.Boş oynuyor ve takıma hiç artı etkisi yok.Üstelik o oynasın diye sağ kanatta geçen hafta süper işleyişide sekteye uğrattı.Onun yüzünden sağ kanat çalışmadı.Tebrik ediyorum Rijkaardı.Takımı ancak Daum böyle sabote edebilirdi.
tamı tamına 4 defa topla buluşup bir kaç bir şey yapan gio büyük futbolcu (trabzon defanski evlere şenlik)
macın başından beri koşup takımı ayakda tutmaya calışan barış - caner kaka...
size bir şey söyleyeyim bu kafayla cok işimiz var bizim..
herkese bir soru, bana birisi devre arası ezdiğimiz gol pozisyonu vermediğimiz kupa trabzon macının kadrosunu verebilirmi????
Sen yeteri kadar amiyane tabirle kapak yemiştin,ama uslanmamışsın,belli.![]()
bi ara kayıptı ama topla buluştuğu pozisyonlarda etkiliydi, topu iyi taşıdı. kayıp olduğu anlarda zaten topla buluşamadı artık pas mı alamadı kayboldu, kendimi kayboldu bilemiyorum